Fast-and-Furious е НЕКОРЕКТЕН

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар

Fast-and-Furious е НЕКОРЕКТЕН

Мнение от andi » 26 Мар 2005, 19:33

Драмата е следната:
Търсих си 16-ки, мисля че темата още я има в форум Продава, та Fast-and-Furious се отзова с оферта за джанти в перфектно състояние. Без драскотини и т.н.
Първо имаха драскотини, но това не ме трогна особено - нормално е след като са карани. Проблема е, че и 4-те бяха криви! Което е ме натовари с 80 лв. за изправянето им.
Не знам как разсъждават повечето хора, но да продаваш стока която не е в състоянието което описваш в нормалните държави е подсъдимо.

Приключих с коментара. Надявам се темата да не бъде изтрита!
В противен случай ще я пускам всяка секунда във всеки форум

Новини
Аватар

Re: Fast-and-Furious е НЕКОРЕКТЕН

Мнение от Новини » 26 Мар 2005, 19:42

Намесвам се в темата заради следния текст:

andi написа:Приключих с коментара. Надявам се темата да не бъде изтрита!
В противен случай ще я пускам всяка секунда във всеки форум

1. Какво те кара да смяташ, че темата ще бъде изтрита? Това е сериозен форум и кокошкарски изцепки няма.
2. Подобни заплахи са смешни, при положение, че ако направиш подобно нещо, просто ще получиш забрана за пускане на постове.

Молбата ми е в бъдеще да пропускаш точно тази част от обръщението си, защото по този начин обиждаш обективноста на форума.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andi » 26 Мар 2005, 19:49

Всяка моя дума е свързана с опит.
Моя тема за крадени халогени е била изтривана с предтекст, че е било грешка. Добре...
Така да е. Това не е заплаха, а мотивация :)
Това беше шега.

Молбата ми е в бъдеще да пропускаш точно тази част от обръщението си, защото по този начин обиждаш обективноста на форума.

Приемам коментара ти.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Мар 2005, 20:01

Ако твоя тема е изчезнала, и някой от модераторите или администраторите на форума ти е казал, че е грешка, то найстина е било грешка! Това е php форум, който малко или много си има своите бъгове и недостатъци и такива неща се случват. Случвали са се на мен, на теб, както и на много други потребители, независимо от статуса им тук ;) Екипа от хора, грижещи се за правилното функциониране на този форум, не е подбран случайно ;)

Ако в бъдеще имаш съмнения, винаги можеш да се обърнеш към мен. Това, че си нов във форума не означава, че нямаш право да питаш.

Относно ситуацията с джантите. Познавам Fast-and-Furious като коректен и точен човек и се надявам, че цялата олелия е недоразумение. Дано изясните проблема ;)

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 26 Мар 2005, 20:03

Така без да искам да се заяждам с теб ще ти отговоря кратко и ясно пък темата никой няма да ти я пипа бъди спокоен ->

1-во заглвието ти "Еди кой си е некоректен" звучи некоректно, колега и аз мога да кажа че си грозен примерно но не го правя само защото аз си мисля така. По-коректно би било да кажеш "според мен еди кой си е некоректен" защото направи еди какво си след което той да отговори и хората който си решил да занимаваш да преценят сами.
2-то както вече ти казах тези джанти бяха свалени директно от моята кола и от тогава не са виждали сервиз за гуми. Предполагам си далеч от мисълта че съм ги кривил нарочно след като съм ги свалил, а също така си мисля е би трябвало да си пределно наясно че ако тези джанти бяха криви аз нямаше да мога да си карам колата с тях. Колата ми е карана с тези джанти от месец Август до месец Януари и никога ама никога нито волана нито задницата са ми тресяли дори при скорости над 170км/ч - а сега ти ми обясни тази дилема. Тук хората ме познават от доста време и знаят как се грижа за колите си, така че просто не се сещам за човек който да ти повярва, че съм си карал колата с криви джанти.
3-то ако някой гумаджия е решил да те излъже с цел да ти вземе парите и ти си се навил то това си е твоя избор, но да ме обвиняваш мен за това е несериозно.
4-то когато ти ми се обади бях достатъчно коректен да те попитам какво искаш да направим при това положение, това което ти каза че искаш да направим е да опишеш случката тук. Е можеше да ми кажеш и да си взема джантите, да ти платя изправянето и т.н. далеч по-смислени неща, но ти избра това. Е тогава твоя воля аз съм достатъчно коректен да ти оставя темата и най-чинно да ти отговоря.

Надявам се си ме разбрал.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andi » 26 Мар 2005, 20:05

Познавам Fast-and-Furious като коректен и точен човек

Няма нищо лошо, че го защитаваш :)
Но факта си е факт. Не купих това което ми беше представено.

Говорих по телефона с Fast-and-Furious, но нямаше особен стремеж за решаване на недоразумението.
Последна промяна andi на 26 Мар 2005, 20:10, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andi » 26 Мар 2005, 20:08

От това което написа не излиза нищо хубаво....
Мойто мнение е, че всеки носи някаква отговорност за действията и думите си!

Аватар

Мнение от I.Voykov » 26 Мар 2005, 20:13

andi написа:Говорих по телефона с Fast-and-Furious, но нямаше особен стремеж за решаване на недоразумението.

Напротив дори те попитах ТИ какво искаш да направим както съм отбелязал и в горния си пост, също написах и ти какво държеше да направиш.

andi написа:От това което написа не излиза нищо хубаво....
Мойто мнение е, че всеки носи някаква отговорност за действията и думите си!

Ами аз пиша това което мисля и знам със сигурност а дали е хубаво за теб няма как да нося отговорност. Точно защото съм отговорен човек ти отговарям пред толкова хора.
Изображение
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andi » 26 Мар 2005, 20:19

Мога само да се радвам, че отговаряш!
Не ме боли за 80-те лв., а аз отношението което е тенденция в иначе хубавата ни държава.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andi » 26 Мар 2005, 20:23

Това ми е достатъчно.
Заключвайте.

Аватар

Мнение от I.Voykov » 26 Мар 2005, 20:24

Мен също не ме боли за 80лв. а по въпроса с отношението съм го изяснил в по-горния си пост.
Изображение
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andi » 26 Мар 2005, 20:26

andi написа:Това ми е достатъчно.
Заключвайте.

Това ми е достатъчно.
Заключвайте

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Мар 2005, 20:31

1. Анди, не мисля, че тука е мястото на тема като тази. Все пак това е раздел свързан със сайта, а не с личните проблеми.
2. Мисля, че първо трябваше да проведеш този разговор по телефона, а после да пишеш.
3. Май наистина е време за катанеца.
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума