относно списъка с потребителите
Модератор: I.Voykov
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
относно списъка с потребителите
преди малко търсих един потребител и се оказа, че не е мн лесна работа...
защо не направите една търсачка, с която може да се търсят потребители по юзър нейм-а, риъл нейм-а, колата която кара и други подобни белези....
или да го вкарате като опция в съществуващата вече търсачка
и второ:
бая юзъри сме се навъдили - само, че голяма част от тях май са просто регистрирани а не съм ги виждал да пишат...
може да вакарате едно "правило" когато даден регистриран потребител не се логне в сървъра повече от 3 месеца (примерно) и да се изтрива... така доста ще се олекоти сървъра ми се струва
а може да сложите и "екстра" като "no expire" за хора като Мегов
защо не направите една търсачка, с която може да се търсят потребители по юзър нейм-а, риъл нейм-а, колата която кара и други подобни белези....
или да го вкарате като опция в съществуващата вече търсачка

и второ:
бая юзъри сме се навъдили - само, че голяма част от тях май са просто регистрирани а не съм ги виждал да пишат...
може да вакарате едно "правило" когато даден регистриран потребител не се логне в сървъра повече от 3 месеца (примерно) и да се изтрива... така доста ще се олекоти сървъра ми се струва

а може да сложите и "екстра" като "no expire" за хора като Мегов
- Новини
-
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
DEFLEPPARD написа:...риъл нейм-а...
....бая юзъри сме се навъдили - само, че голяма част от тях май са просто регистрирани а не съм ги виждал да пишат...
Аз доколкото виждам на никой не му изписва истинското име от хората на които съм разглеждал профилите.
Браво бе!Дай сега да почнем да пишем романчета за щяло и нещяло,да пълним яко форума и да увеличаваме трафика,пък който иска да се оправя?

Не забравяй че има доста хора които не пишат поради простата причина че не обичат да имат мнения от сорта "

КОГАТО НЯмА ЗА КАКВО ДА ПИША - НЕ ПИША
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Мисля, че не е толкова наложително, поне на този етап 

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума