Едно мнение!!!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Едно мнение!!!

Мнение от bimbolet » 01 Фев 2005, 18:13

Здравейте, уважаеми колеги :!: Нов съм във форума и искам да искажа мнение, и да направя две препоръки.Прави ми силно впечатление,че много от новите потребители не пишат почти нищо или съвсем нищо във формата за регистрация(така нареченият профил).Това според мен,започва да става масова практика по мое наблюдение от както се регистриах на 05.01.2005г. Започнах да наблюдавам броя на новите потребители след мен.От тогава са 100+...,и ме разочарова факта,че нищо не мога да прочета за тях в профила т.е. не знам с кого си пиша.Та си мисля,че по този начин най-истинският форум заприличва повече на "клуб на анонимните алкохолици" :mhihi: .Пишеш си с някого който няма нито мечти,нито интереси,местожителство,пол и др.,т.е. :arrow: господин никой! В този ред на мисли едната ми препоръка е :arrow: да се въведе от когото зависи това,полетата да се попълват задължително при регистрация,защото никой според мен няма полза от това да е анонимен във форума и втората ми препоръка :arrow: да се направи място,само за гости.По този начин който иска да е анонимен, да пише там,защото няма разлика от един гост и потребител-без профил! Това е само мое лично мнение.Благодаря за вниманието Ви,и ми се иска да видя Вашите мнения по този въпрос :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 01 Фев 2005, 19:55

Защо си мислиш, че този, дето ще го задължиш да пише, ще напише истинските си данни? Щом не иска, значи не иска... :gives:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 09 Фев 2005, 12:21

Благодаря Ви за мненията :!:
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума