Pop-ups

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

UFO Pilot
Аватар

Pop-ups

Мнение от Azrail » 26 Яну 2005, 15:00

Ще се постарая да направя 2 в 1...
1. Само на мен ли ми излизат pop-ups като отворя bmwpower?
2. Дайте да направим НИЕ един pop-up със правилата на форума! Писна ми всеки втори, който се регистрира тук да отваря нова тема и да пита дали е със шпер във официалния форум, дали някой иска да му купи колата (или той търси) в Извън Темата например, и т.н. Или поне след регистрацията на нов потребител да му се изпраща мейл с Е ТАКИВА букви какво трябва да прави, преди да започне да пише на латиница и да пуска теми, за които има 100000 отговора. Бутона на търсачката да се направи със size=100 примерно, защото не само че потребителите, които посещаваме този форум всеки ден, се дразним, а и по този начин се създава ненужна работа на модераторите и администраторите.
Надявам се към предложението ми да се подходи сериозно!
MORE BEER!

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 26 Яну 2005, 15:10

Аз като Юзър дет почти нон-стоп през деня съм във форума, и се старая да бъда полезен на новите потребители, също подкрепям написаното от Азраил. Това, че във форума се пише САМО и единственно на кирилица трябва постоянно да се "натяква" на новите потребители за да си спестиме коментарите от сорта "моля пиши на кирлица занапред" ... или да се направи един поп-ъп за новите юзъри и да пише "Важно" и там да са описани основните неща/правила з постване ... не може всеки ден да се занимаваме с месетенето на теми от основния форум по разните там технически ... това е излишен труд ... вярно е че културата на писане е доста ниска , при новите винаги има едно такова дето ги ръчка от вътре да пуснат една темичка, да видят как е ! Другия варянт който се сетих сега е да се сложат правилата там където при регистрацията натискаме бутона "аз съм на 13" или нещо от сорта .. и там вместо глупостите на форум-а да пише същественните за нас неща !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 26 Яну 2005, 16:19

:yes:
напълно подкрепям!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 26 Яну 2005, 16:35

Лошото е, че хората превзети от желанието да се регистрират час по-скоро не четат тези правила... Сигурно сте забелязали, че и над прозореца за ново мнение с червени букви е описано как трябва да се пише.
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 26 Яну 2005, 17:32

А и повечето хора си имат инсталирани pop-up блокери :mhihi: .

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 26 Яну 2005, 20:56

Ми ако е написано с е такива буквета може и да не ги забележат! Уголемете ги малко, а търсачката направо сайз=200! :mhihi: Сериозно ви казвам, трябва да се преприеме нещо по въпроса! Може би да се добави също с големи червени букви при писането на нова статия че преди да я пуснат трябва да потърсят за възможни отговори...
MORE BEER!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Яну 2005, 22:41

Имам нещо на ум ....

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 27 Яну 2005, 9:18

не може ли преди да се регистрира
човек да се появи страница с правилата
не че се четат тези неща но поне да пише