Pop-ups
Модератор: I.Voykov
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Azrail
- UFO Pilot
-
Pop-ups
Ще се постарая да направя 2 в 1...
1. Само на мен ли ми излизат pop-ups като отворя bmwpower?
2. Дайте да направим НИЕ един pop-up със правилата на форума! Писна ми всеки втори, който се регистрира тук да отваря нова тема и да пита дали е със шпер във официалния форум, дали някой иска да му купи колата (или той търси) в Извън Темата например, и т.н. Или поне след регистрацията на нов потребител да му се изпраща мейл с Е ТАКИВА букви какво трябва да прави, преди да започне да пише на латиница и да пуска теми, за които има 100000 отговора. Бутона на търсачката да се направи със size=100 примерно, защото не само че потребителите, които посещаваме този форум всеки ден, се дразним, а и по този начин се създава ненужна работа на модераторите и администраторите.
Надявам се към предложението ми да се подходи сериозно!
1. Само на мен ли ми излизат pop-ups като отворя bmwpower?
2. Дайте да направим НИЕ един pop-up със правилата на форума! Писна ми всеки втори, който се регистрира тук да отваря нова тема и да пита дали е със шпер във официалния форум, дали някой иска да му купи колата (или той търси) в Извън Темата например, и т.н. Или поне след регистрацията на нов потребител да му се изпраща мейл с Е ТАКИВА букви какво трябва да прави, преди да започне да пише на латиница и да пуска теми, за които има 100000 отговора. Бутона на търсачката да се направи със size=100 примерно, защото не само че потребителите, които посещаваме този форум всеки ден, се дразним, а и по този начин се създава ненужна работа на модераторите и администраторите.
Надявам се към предложението ми да се подходи сериозно!
MORE BEER!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз като Юзър дет почти нон-стоп през деня съм във форума, и се старая да бъда полезен на новите потребители, също подкрепям написаното от Азраил. Това, че във форума се пише САМО и единственно на кирилица трябва постоянно да се "натяква" на новите потребители за да си спестиме коментарите от сорта "моля пиши на кирлица занапред" ... или да се направи един поп-ъп за новите юзъри и да пише "Важно" и там да са описани основните неща/правила з постване ... не може всеки ден да се занимаваме с месетенето на теми от основния форум по разните там технически ... това е излишен труд ... вярно е че културата на писане е доста ниска , при новите винаги има едно такова дето ги ръчка от вътре да пуснат една темичка, да видят как е ! Другия варянт който се сетих сега е да се сложат правилата там където при регистрацията натискаме бутона "аз съм на 13" или нещо от сорта .. и там вместо глупостите на форум-а да пише същественните за нас неща !

R.I.P Landikar
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Лошото е, че хората превзети от желанието да се регистрират час по-скоро не четат тези правила... Сигурно сте забелязали, че и над прозореца за ново мнение с червени букви е описано как трябва да се пише.
support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Ми ако е написано с е такива буквета може и да не ги забележат! Уголемете ги малко, а търсачката направо сайз=200!
Сериозно ви казвам, трябва да се преприеме нещо по въпроса! Може би да се добави също с големи червени букви при писането на нова статия че преди да я пуснат трябва да потърсят за възможни отговори...

MORE BEER!
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума