Промяна бутоните за изтриване "Да", "Не"

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Промяна бутоните за изтриване "Да", "Не"

Мнение от ICE » 06 Дек 2004, 16:13

Мисля, че би било по-удобно, ако бутоните за потвърждение за изтриване на ЛС ("Да", "Не") са с по-големи размери (или поне по-дълги). Видно е, че място има колкото щеш, ама нещо малеят и е трудничко да се уцелят, когато бързаш.
Още нещо, предлагам гореобсъжданите бутони да са с по-приятен дизайн, нещо ката тези "ЛС" , "снимки", "Нова тема" и т.н.....
Не мислите ли, че ще е по-прегледно, по-красиво за окото.....
Е, стига толкова от мен. Всичко друго е прекрасно.
Успех и все така занапред с общи усилия. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 06 Дек 2004, 16:23

Здравей, ще помислим за уголемяването на бутоните, макар да смятам, че по-широки няма да седят добре. А за това да бъдат сменени с картинки не мисля, че е добра идея поне на този етап. Когато се захванем с цялостна промяна на облика на форума ще помислим и над този въпрос ;) Благодарим за предложението :)
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 08 Дек 2004, 12:58

Идеята с по-дългите бутони се яви от съпоставянето на размерите на въпросните бутони и тези в abv.bg (понеже ги ползвам често там). Оттам и разликата и предложението ми. В крайна сметка това е само идея как нещо може да бъде по-практично.
Успех ;)

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума