Промяна бутоните за изтриване "Да", "Не"
Модератор: I.Voykov
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Промяна бутоните за изтриване "Да", "Не"
Мисля, че би било по-удобно, ако бутоните за потвърждение за изтриване на ЛС ("Да", "Не") са с по-големи размери (или поне по-дълги). Видно е, че място има колкото щеш, ама нещо малеят и е трудничко да се уцелят, когато бързаш.
Още нещо, предлагам гореобсъжданите бутони да са с по-приятен дизайн, нещо ката тези "ЛС" , "снимки", "Нова тема" и т.н.....
Не мислите ли, че ще е по-прегледно, по-красиво за окото.....
Е, стига толкова от мен. Всичко друго е прекрасно.
Успех и все така занапред с общи усилия.
Още нещо, предлагам гореобсъжданите бутони да са с по-приятен дизайн, нещо ката тези "ЛС" , "снимки", "Нова тема" и т.н.....
Не мислите ли, че ще е по-прегледно, по-красиво за окото.....
Е, стига толкова от мен. Всичко друго е прекрасно.
Успех и все така занапред с общи усилия.

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Здравей, ще помислим за уголемяването на бутоните, макар да смятам, че по-широки няма да седят добре. А за това да бъдат сменени с картинки не мисля, че е добра идея поне на този етап. Когато се захванем с цялостна промяна на облика на форума ще помислим и над този въпрос
Благодарим за предложението 

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Идеята с по-дългите бутони се яви от съпоставянето на размерите на въпросните бутони и тези в abv.bg (понеже ги ползвам често там). Оттам и разликата и предложението ми. В крайна сметка това е само идея как нещо може да бъде по-практично.
Успех
Успех

3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума