Предложение за старите теми
Модератор: I.Voykov
10 мнения
• Страница 1 от 1
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Предложение за старите теми
Доста хора се ровят в архивите на форума и четът дъртите темички. ( както и аз впрочем понякога), отначало тъй като писането на кирилица не е било задължително има тук таме постове на "taka e gadno da se pishe", та идеята ми е тези мнения да бъдат поправени и преведени (така да се каже) на Кирилица! За да стане, хваща някой с много свободно време някоя темичка и пише мненията които са на "taka e gadno da se pishe" на Кирилица и после ги праща на Модератор и той оправя темата! Мисля, че е трудоемко и може и да не стане, но така форума доста ще се изчисти...
Възможно ли е да се направи...
п.с. Вярвам, че ще има хора които ще се навият да попреведът някоя и друга темичка пък ще им е и интересно ако не са се ровели надълбоко в архивите
Възможно ли е да се направи...
п.с. Вярвам, че ще има хора които ще се навият да попреведът някоя и друга темичка пък ще им е и интересно ако не са се ровели надълбоко в архивите

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Според мен това трябва да се прави със старите СМИСЛЕНИ теми.. тези който са напълно безсмислени (примерно всичките на Парадоксалния) да се трият директно. 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Предложение за старите теми
vicho написа:Възможно ли е да се направи...
Възможно е има транслатори които работят доста добре, просто трябва време за да се направи и след това да се прегледат отново, но наистина избирателно да се прави за заслужаващи теми

May the BMW force be with you!
- vicho
- старши ентусиаст
-
Транслатори ли? всмисал програми нали!
Аз си мислех някой доброволци да са "транслатори"
Мисля, че има желаещи да помогнат с туй чудо!
Чочо също даде добро предложение, форума може да се поразчисти от ТЪПИ ТЕМИ... заключването мисля, че не е най-добрата алтернатива за да се спре простотийката... Те модераторите знаят за това де ама...
Абе трябва да се направи нещо по въпроса нали
Аз си мислех някой доброволци да са "транслатори"

Мисля, че има желаещи да помогнат с туй чудо!
Чочо също даде добро предложение, форума може да се поразчисти от ТЪПИ ТЕМИ... заключването мисля, че не е най-добрата алтернатива за да се спре простотийката... Те модераторите знаят за това де ама...
Абе трябва да се направи нещо по въпроса нали

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Новини
-
Заключваш темата на някого - или ще я пусне наново, или ще пили че не било честно или нещо от този род, незнам и аз. И става сложно.
Това ме накара да се замисля за нова схема за да си върнем статута на качествен форум. Когато бъде напълно въведена се надявам да оправдае очакванията.
Ще си постегнем и мод. редиците
Това ме накара да се замисля за нова схема за да си върнем статута на качествен форум. Когато бъде напълно въведена се надявам да оправдае очакванията.
Ще си постегнем и мод. редиците

10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума