Информация .
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
Информация .
Здравеите Колеги, Инетресува ме как се слагат тук в форума тези адреси сините като чукне6 на него и влиза6 направо там.Аз правя копи напримерно на някои адрес после пасте тука обаче излиза ми черен а не син. 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
3а това: www.abv.bg ли питаш
Или за това: ЦЪК....
Дай "Цитат" на моето мнение и ще видиш... 3АДЪЛЖИТЕЛНО Е да има интервал м/у адреса и думите преди и след него...

Дай "Цитат" на моето мнение и ще видиш... 3АДЪЛЖИТЕЛНО Е да има интервал м/у адреса и думите преди и след него...
,,,
И за двете ако може6 да ми обясни6.ms написа:3а това: www.abv.bg ли питаш
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Аз ли сложно го казах- дай "цитат" на мнението ми с адресите и виж как са изписани...
3а да се получи: www.abv.bg - просто копи-пейст който и да е адрес, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО оставяш по едно празно място м/у адреса и думите които са преди и след него...
3а ЦЪК.... се изписва по този начин:
3а да се получи: www.abv.bg - просто копи-пейст който и да е адрес, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО оставяш по едно празно място м/у адреса и думите които са преди и след него...
- Код: Избери целия код
[url=www.abv.bg] ЦЪК.... [/url]
,,,,,,,,,,
Ок, Благодаря.ms написа:Аз ли сложно го казах- дай "цитат" на мнението ми с адресите и виж как са изписани...
- Код: Избери целия код
[url=www.abv.bg] ЦЪК.... [/url]
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума