Видео...
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Видео...
забелязвам че там модератора е доста неактивен...
на 12 януари има пуснати 4 теми "Да ръшан пауър" от един и същ потребител "6perko" сега сме 15 януари и на никой не му е направило впечатление...
това не е 1-вия случей който забелязвам...
ако модератора неможе да се справи със задълженията си предлагам да бъде сменен или добавен нов
на 12 януари има пуснати 4 теми "Да ръшан пауър" от един и същ потребител "6perko" сега сме 15 януари и на никой не му е направило впечатление...
това не е 1-вия случей който забелязвам...
ако модератора неможе да се справи със задълженията си предлагам да бъде сменен или добавен нов

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ogi, изтрих темите от подфорума на колегите, но не смятам, че това е чак толкова голям проблем, че да се пуска тема тук. И ние модераторите сме хора и имаме семейства, деца, роднини, боледуваме, ходим до тоалетна, ядем, излизаме, напиваме се и т.н. Няма как да висим денонощно във форума, а и още повече правим всичко това на доброволни начала. Всячески се стараем да поддържаме BMWPower-BG.net на ниво, и никой не казва едно "евала". Обаче наложи ли му се на някой от нас да отсъства един-два дни от форума и в това време се пусне някой тъпизъм, който някак си минава между капките сте готови да ни убиете с камъни...

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
X-citer написа:Ogi, изтрих темите от подфорума на колегите, но не смятам, че това е чак толкова голям проблем, че да се пуска тема тук. И ние модераторите сме хора и имаме семейства, деца, роднини, боледуваме, ходим до тоалетна, ядем, излизаме, напиваме се и т.н. Няма как да висим денонощно във форума, а и още повече правим всичко това на доброволни начала. Всячески се стараем да поддържаме BMWPower-BG.net на ниво, и никой не казва едно "евала". Обаче наложи ли му се на някой от нас да отсъства един-два дни от форума и в това време се пусне някой тъпизъм, който някак си минава между капките сте готови да ни убиете с камъни...
Браво Любчо.... добре казано

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива

не видях че са двама... явно съм гледал колко потребители зяпат секцията...
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума