подфорум тунинг
Модератор: I.Voykov
6 мнения
• Страница 1 от 1
подфорум тунинг
едно предложение подфорума тунинг да се раздели на 2
1 тунинг въпроси и отговори
2 тунинг кой какво направил по колата си
смятам че ще има събрани отговори за много от въпросите и до някъде се надявам да намалеят еднаквите въпроси
1 тунинг въпроси и отговори
2 тунинг кой какво направил по колата си
смятам че ще има събрани отговори за много от въпросите и до някъде се надявам да намалеят еднаквите въпроси

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
То трябва някак си да се отдели раздел ТУНИНГ от останали подфоруми в раздела и да се направи както е раздел МОТОРНИСПОРТОВЕ ли каквото там беше да се направи оделно ТУНИНГ и вътре оптичен тунинг,проекти,перфоманс....но това е една дооооста сериозна процедура според мен и иска много време.Ако седне някой админ модератор все тая да ги пренареди и разпредели всички теми от сегашния тунинг в новите ще му отнеме доста време...Ще се преместят правилно темите и доста от тях ще се изчистят заключат и какво ли още не.Това е решението според мене
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
TUZara` написа:То трябва някак си да се отдели раздел ТУНИНГ от останали подфоруми в раздела и да се направи както е раздел МОТОРНИСПОРТОВЕ ли каквото там беше да се направи оделно ТУНИНГ и вътре оптичен тунинг,проекти,перфоманс....но това е една дооооста сериозна процедура според мен и иска много време.Ако седне някой админ модератор все тая да ги пренареди и разпредели всички теми от сегашния тунинг в новите ще му отнеме доста време...Ще се преместят правилно темите и доста от тях ще се изчистят заключат и какво ли още не.Това е решението според мене
Напълно съм съгласен !

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума