Кой Кога Къде пътува!
Модератор: I.Voykov
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320
- Мечтае да кара: 650
Кой Кога Къде пътува!
Та колеги идеята ми е следната да отворим една темичка и всеки който тръгва на път да пише за къде тръгва кога и т.н. че да може евентуално който иска да се прикачи при човека да си разделят горивото да си правят компания....
Не признавам системата Големи-Малки..Има два вида хора Достойни и Жалки!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Идеята ми харесва. Мисля, че можем да я направим важна в Събори/Мероприятия. Нека се изкажат още няколко мнения и ако има интерес го правим 

- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
даже мога да я поддържам ако няма навити....

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Добра е идеята,както каза в "Събори и мероприятия" има място.......
п.с.Може и да се пише от хора ходили по различни места как е пътната обстановка(трафик,състъояние на настилката...)
п.с.Може и да се пише от хора ходили по различни места как е пътната обстановка(трафик,състъояние на настилката...)

- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
Bavarec***:да и това е добре ...
ами от кой зависи сега тази тема да бъде пусната ???
ами от кой зависи сега тази тема да бъде пусната ???

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
тва с трафика много ще се разводни според мен
иначе най-добре ще е според мен, хора които през определен период от време пътуват до някъде (Примерно всяка събота) да бъдат добавени в първото мнение, а тези, на които им се случва само за някое определено ходене да пускат мнение отдолу и след като мине датата, която е написал за пътя мнението му да бъде изтрито, за да бъде по-подредено всичко

иначе най-добре ще е според мен, хора които през определен период от време пътуват до някъде (Примерно всяка събота) да бъдат добавени в първото мнение, а тези, на които им се случва само за някое определено ходене да пускат мнение отдолу и след като мине датата, която е написал за пътя мнението му да бъде изтрито, за да бъде по-подредено всичко

Tux0 Ca !

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
^ Ей това е начина, но трябва модератор който да се занимава само с тая тема и той да е на линия всеки ден, щото иначе ад става.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
според мен няма да има нужда от отделен модератор, но това си е тяхно решение и те си знаят най-добре 

Tux0 Ca !

- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
аз мога да съм модератор не е проблем все пак съм по 10 часа минимум на ден онлайн понеже работата ми е такава така че....не виждам пречки само някой да каже какво правим от тук нататък

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
makavel4o написа:аз мога да съм модератор не е проблем все пак съм по 10 часа минимум на ден онлайн понеже работата ми е такава така че....не виждам пречки само някой да каже какво правим от тук нататък
С 18 мнения и регистрация по-малко от месец няма как да те направим модератор - най-малкото не познаваш хората тук, а и те не те познават.
Ако искаш ти да се занимаваш и да поддъжаш тази тема мога да ти предложа следния вариант - утре ще формулирам и ще пусна една важна тема в Събори/Мероприятия (ако ти имаш някакви готови идеи за съдържанието на темата можеш да ги пуснеш тук или на лс). Там ще обясня на две на три правилата и замисъла на темата. веднага след това ще има твое мнение. Когато някой колега пусне мнение след теб, че ще пътува от: точка А до: точка Б на дата: Х в: У часа ти ще едитнеш своето мнение и там ще напишеш например:
SpUd3r - 08.12.08, 14:00 часа, от София до Банско; свободни места 2
След като мине датата за пътуването ще имаш грижата да си едитнеш поста и да изтриеш мнението сам. Аз ще ти помагам и ще наблюдавам темата за офтопик. Съгласен?

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе аз това го мислих отдавна,щото лятото пусках такава тема,преди да пътувам за морето
.В крайна сметка пътувах сам де ..
.Но тъй като се предполага,че темата ще е сериозна,всеки който е предложил транспорт след изтичане на срока сам да едитне поста си.Така никой няма да е ангажиран да поддържа ред в темата,а всеки ще си носи отговорността
Мисля,че е по-правилно.За спама (дано е минимален) вече ще се грижат модераторите и така 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
X-citer написа:...
Едно предложение:
Правите тема, някой се наема да я наглежда и да систематизира инфото на едно място както предложи, но модераторите да не забравят периодично да разчистват излишните вече коментари относно пътувания (офтопик, спам и т.н. не ги броим изобщо- за тях е ясно) иначе ще стане една- не ми се мисли...
Ако има нужда мога и аз да помогна за поддържането на такава тема- не съм пред комп. постоянно, но не ми е проблем да се включа...
plradev написа:...темата ще е сериозна,всеки който е предложил транспорт след изтичане на срока сам да едитне поста си...
Принципно така е най-лесно, но май идеята на Любо е актуалното инфо да е лесно достъпно и на едно място събрано в началото на темата за да не се загуби из страниците с неизбежния офтопик и спам.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
[quote="X-citer"][/quote]
Ако е проблем и аз мога да отговарям,поне и аз съм по няколко часа дневно в форума.......
Маи най-добрата идея е темата да се пусне от един човек,като информация ще му се праща на ЛС и тои ще си едитва първото мнение,като ще се добавят нови дати и ще се трият стари.Така ще бъде най-пригледно,а не информацията да се губи по страниците.
Се пак ще има и кометари и ще трябва и някои модератор да я следи от време на време.
Ако е проблем и аз мога да отговарям,поне и аз съм по няколко часа дневно в форума.......
Маи най-добрата идея е темата да се пусне от един човек,като информация ще му се праща на ЛС и тои ще си едитва първото мнение,като ще се добавят нови дати и ще се трият стари.Така ще бъде най-пригледно,а не информацията да се губи по страниците.
Се пак ще има и кометари и ще трябва и някои модератор да я следи от време на време.

- X-citer
-
Bavarec*** написа:Се пак ще има и кометари и ще трябва и някои модератор да я следи от време на време.
разбира се, че ще следим темата. Няма тема във форума която да не се следи от модераторите. Довечера (т.е. нощесж:mhihi: ) като се върна от работа ще пусна новата тема

Само едно нещо малко ме накара да се замисля. Във темата мислех да предложа освен пътуване ако на някой му се налага да се предложи и транспортна услуга. Например имам да връщам една гума на колега от Стара Загора. Вместо да се разкравам до там за една гума знам че еди кой си ще пътува до там и е с празен багажник. Моля го за услуга и той откарва гумата.
Притеснява ме само да не се навъртят някакви мошеници и като види, че даден човек ще пътува в дадена посока го помоли да му пренесе ей-това пакетче, което при евентуална проверка от полицията ще се окаже с интересно за тях съдържание

- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
Айде от кога чакам давай отваряй темата...
Тея врътки с товарчетата всеки на собствена глава си ги прай нали се сещаш ти си решаваш дали да вземеш или дадеш..
Тея врътки с товарчетата всеки на собствена глава си ги прай нали се сещаш ти си решаваш дали да вземеш или дадеш..

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума