Съдбата на молбите за членство

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

Съдбата на молбите за членство

Мнение от tsb_bg » 22 Окт 2008, 12:21

Колеги имаше писано по въпроса в "Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума", но нещо не успях да открия темата и за това пускам нова

В предишната тема пусната от колега със същия проблем имаше отговори от поне 10 "адвокати" на администрацията, които обясняваха как те си отделят от свободното време, работят на доброволни начала, не смогват и т.н. ..................

На 17.12.2007 пуснах за 2-ри път молба за членство в клуба (първата се била загубила)
На следващия ден получих и потвърждение на ЛС, от колегата x3m, че е получена.

Наближава Декември 2008, а отговор така и не получих (все пак и отрицателния отговор е отговор) :roll:

Мисля си, че 1 година е повече от достатъчно да му се изчерпи търпението на човек и колкото и да търси оправдание за ситуацията да не може да го открие.

Още повече, че на доста места е написано, че членството в клуба е "преди всичко задължение, а не привилегия" :!:

Мисля, че подобно отношение е най малкото несериозно.

Ако се съди за дейността на клуба по отношението демонстрирано към кандидат-членовете, трябва да Ви кажа, че вече се съмнявам дали съм преценил правилно мястото си там

Лично аз съм сериозно разочарован от случилото се, но дано бъдещите кандидати срещнат по-сериозно отношение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Окт 2008, 21:53

Що ли не се учудвам...нищо ново под слънцето :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 22 Окт 2008, 23:29

Наистина от 18 декември ми е личното от теб но аз вече не се занимавам с онлайн молбите и не мога да ти кажа защо се е получило така пиши лично на turboto http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=4044
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 27 Окт 2008, 12:59

мойта молба също е пусната преди повече от половин година... бяха ми пуснали анкетта... бяха ме гласували... даже ме бяха одобрили... и това е последното което разбрах за моята кандидатура...
е май е време да ми кажат "приет си вари пращай пари да ти пращаме членската карта" как мислите?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 30 Окт 2008, 18:02

tsb_bg написа:..................

Здравей,
Не мога да ти дам отговор какво е станало с молбата ти през 2007-ма, тъй като тогава не съм се занимавал с тези неща, но точно данданията с хартиените молби за членство ни накара през лятото на тази година да инвестираме средства в разработването на онлайн система за членство в клуба.
Ето на този адрес http://www.bmwpower-bg.net/?module=blank можеш да си пуснеш онлайн молба. Във всеки един етап от нейното предвижване, ще получаваш автоматичен майл, който да те известява какъв е статута на молбата.

В средата на идния месец всички натрупани до този момент молби ще бъдат обработени за да можем вече да влезем в точна схема с ясно упоменати срокове. Това се отнася както за тези, които са пуснати през последните няколко месеца, така и тези, които са били получени при старата система, гласувани са, но още не са въведени в базата с данните и респективно нямат статут на официално приети членове.

Ако имате още някакви въпроси, пишете ми лично съобщение. Не винаги успявам да следя форума и така съм пропуснал и тази тема.

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума