Страниците...
Модератор: I.Voykov
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Illusion
- Бургаското явление
-
Страниците...
Може ли да се измисли нещо като има примерно 180 страници в някоя тема или подфорум и да има примерно Отиди на еди си коя страница. Понеже това минаване през всяка една някак ми е изнервящо, а доста пъти ми се налага да го правя. 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Stanislav написа:Горе при адреса има едни числа дето показват коя е страницата, аз оттам си ги променям и горе долу отивам на някоя страница напред или назад
Хайде тогава влез от първия или втория или третия път на стр.33 от темата FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Ако успееш, бирата е то мен

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Така си е направен форума уви...
Загледай се в този линк:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... sc&start=0
Има по 15 мнения на страница, ако замениш края на реда със start=60 ще излезеш на тртеа страница и така. Ако искаш да излезеш на 5-та просто го замени със start=60. Първата не се брои. Просто 15х4=60... За шеста добавяш още 15... демек start=75. Това е, което мога да ти дам като предложение за момента. Има по 15 мнения на страница и така... Ако не си ме разбрал или не съм обяснил добре пиши

Има по 15 мнения на страница, ако замениш края на реда със start=60 ще излезеш на тртеа страница и така. Ако искаш да излезеш на 5-та просто го замени със start=60. Първата не се брои. Просто 15х4=60... За шеста добавяш още 15... демек start=75. Това е, което мога да ти дам като предложение за момента. Има по 15 мнения на страница и така... Ако не си ме разбрал или не съм обяснил добре пиши

- Illusion
- Бургаското явление
-
Този метод съм го разбрала преди доста време, но просто мислех за нещо улеснено.
Мерси за отговорите.
Мерси за отговорите.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Illusion написа:Този метод съм го разбрала преди доста време, но просто мислех за нещо улеснено.
Мерси за отговорите.
Няма улеснено на този етап

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Иво написа:Така си е направен форума уви...Загледай се в този линк:
Повече от добре си го обяснил. Аз се опитах сам да сменям цифри, но при отварянето на страницата ми показва адрес например http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=100944 и сменяйки цифрите отзад се отваряха различни страници. Сега видях, че първо трябва да заредя някоя от страниците и тогава се показва посочения от теб (вид) адрес.
П.С. Благодаря! Мисля, че информацията ти е доста интересна и ще (ми) бъде от полза. (Налагало ми се е да търся средна страница от 50 и едвам ми издържаха нервите)
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума