Събиране само Е30 !!!
Модератор: I.Voykov
10 мнения
• Страница 1 от 1
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Събиране само Е30 !!!
Темата за сбирките на Е30 в Връждебна кой я заключва и защо ?
Какво е това поведение , и какви са причините за филтри на темите и такова явно отсяване ??? Така ли е редно да се прави от хора които трябва да налагат правилата ??
Ако отговора е СПАМ, моля прегледайте всички други теми .... и не мисля че е обоснователна причина .
Дори и да е пратено ЛС на някой потребител който е част от тези сбирки с обяснение защо е заключена, не мисля че всички трябва да се чудят.
Безмислени и да не казвам глупави но айде изчерпани теми има на килограм, а тази на която се събират част от притежателите на този модел се заключва ... , да не беше уместно да е в Е30 подфорума първоначално и това е така, но просто я преместете ? (автора и така е преценил така е направил)
Очаквам и не само аз адекватен отговор от човека който е отговорен за това !!!
Какво е това поведение , и какви са причините за филтри на темите и такова явно отсяване ??? Така ли е редно да се прави от хора които трябва да налагат правилата ??
Ако отговора е СПАМ, моля прегледайте всички други теми .... и не мисля че е обоснователна причина .
Дори и да е пратено ЛС на някой потребител който е част от тези сбирки с обяснение защо е заключена, не мисля че всички трябва да се чудят.
Безмислени и да не казвам глупави но айде изчерпани теми има на килограм, а тази на която се събират част от притежателите на този модел се заключва ... , да не беше уместно да е в Е30 подфорума първоначално и това е така, но просто я преместете ? (автора и така е преценил така е направил)
Очаквам и не само аз адекватен отговор от човека който е отговорен за това !!!
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Аз пък най-вече искам едно логично обяснение, защото незнам сега какъв ви беше проблема...
Първо ми махнахте мойта тема, която беше най-писаната в целия е30 под форум, закючихтея щото имало СПАМ нече неможете да истриете 10-11 мнения ами щото е по бързо дай да я калючим, ама айде това го превъзмогнах викам си "айде сега наистина е така те са прави" ама пък сега направо прекалихте
ЗАЩО 
Първо ми махнахте мойта тема, която беше най-писаната в целия е30 под форум, закючихтея щото имало СПАМ нече неможете да истриете 10-11 мнения ами щото е по бързо дай да я калючим, ама айде това го превъзмогнах викам си "айде сега наистина е така те са прави" ама пък сега направо прекалихте

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колеги не че карам е30 и ходя на збирките ви но се пак не се сдържах да напиша нещо...
Незнам защо заключвате темата на хората,според мен най-доброто място за тази тема е в раздел Е30 при важните теми.Кво като има много писано и дъра бъра,триите мненията дето не са по темата и тва е.Темата за футболния отбор е почти 200страници пък си стои при важните и не я заключвате.
Оставете си момчетата да си обсъждат та нали без тея сбирки и такива теми закво е клуба!
Незнам защо заключвате темата на хората,според мен най-доброто място за тази тема е в раздел Е30 при важните теми.Кво като има много писано и дъра бъра,триите мненията дето не са по темата и тва е.Темата за футболния отбор е почти 200страници пък си стои при важните и не я заключвате.
Оставете си момчетата да си обсъждат та нали без тея сбирки и такива теми закво е клуба!

- ico-bmw
- ентусиаст
-
Bavarec*** написа:Колеги не че карам е30 и ходя на збирките ви но се пак не се сдържах да напиша нещо...
(Митко):Колега Много ти БЛАГОДАРЯ за подкрепата... Това се казва истиски Бмв Фен и колега намясто. Благодаря ти за разбирането

Защото чрез това сабиране срешнах много хора, който ми станаха много добри приятели, на който може да се разчита и аз много уважавам. Но естествено както каза един мой приятел(jorofaceoff)"На фона на таза смотана държава вие искате да разрушите и единствената радос и развлечение което имаме през това повтарящосе ежедневие".
Сори за Офф топа
Последна промяна ico-bmw на 24 Сеп 2008, 22:07, променена общо 1 път

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Явно пречите(м) на някой нямам логично обяснение има много теми с много повече спам и пълни с безмислици (тази например) http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight= с по 50-60 страници,или такива дискутирани по 1000 пъти и се пише безразборно в тях,а вие (модераторите) заключихте и 2-те теми даже преди да смогна да отида на сбирката!!!Е*ах му м**ката не сте прави!!!Моля от свое име да се направи нещо по въпроса!

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Дааааа, всичко е една голяма конспирация срещу вас, ние всъщност караме опели. Моля, без СПАМ. Модераторът заключил темата ще ви даде обяснение за мотивите си.

- ico-bmw
- ентусиаст
-
Иво написа:Дааааа, всичко е една голяма конспирация срещу вас, ние всъщност караме опели. Моля, без СПАМ. Модераторът заключил темата ще ви даде обяснение за мотивите си.
Ок за първата даде(много нелогично обяснение ама няма проблем) но за втората НИЩО

- Иво
- шПерко
-
ico-bmw написа:Иво написа:Дааааа, всичко е една голяма конспирация срещу вас, ние всъщност караме опели. Моля, без СПАМ. Модераторът заключил темата ще ви даде обяснение за мотивите си.
Ок за първата даде(много нелогично обяснение ама няма проблем) но за втората НИЩО
Първо, аз не съм модератор на тези подфоруми и ако някой има желание да ви обяснява, то аз ще съм последен. Всеки подфорум си има модератори, към, които можете да се обърнете. А желанието да ви обясняват или не е тяхно решение.

- Иво
- шПерко
-
Казах, че модераторът заключил темата ви ще изложи мотивите си тук и ви приканих да не се пише повече до тогава.

- Новини
-
1. Темата е заключена от модератор (Icco®) на секцията "Събори и Мероприятия" заради чат и спам. Обяснение никой не е длъжен за нищо да дава.
2. Не ние сме длъжни да ви разчистваме темите, вие сте длъжни да не ги цапате.
3. ico-bmw, не се обяснявай кой е фен и кой не, защото ако ти си тука от 2007-ма година, ние сме тука от 2002-ра. Всичко, което виждаш тук... мястото, на което имаш възможност да се запознаваш и комуникираш с хората.. всичко това нямаше да съществува ако не бяхме ние, административния екип на форума, членовете на клуба, активистите и т.н. хора, които не само са дали сърцето си за този форум, но набиват пари, време и огромни усилия за да съществува и функционира всичко това. Помисли си добре кой си ти и какво си направил тук преди да обясняваш какво ние сме били искали да разрушим.
С това смятам, че темата е изчерпана.
2. Не ние сме длъжни да ви разчистваме темите, вие сте длъжни да не ги цапате.
3. ico-bmw, не се обяснявай кой е фен и кой не, защото ако ти си тука от 2007-ма година, ние сме тука от 2002-ра. Всичко, което виждаш тук... мястото, на което имаш възможност да се запознаваш и комуникираш с хората.. всичко това нямаше да съществува ако не бяхме ние, административния екип на форума, членовете на клуба, активистите и т.н. хора, които не само са дали сърцето си за този форум, но набиват пари, време и огромни усилия за да съществува и функционира всичко това. Помисли си добре кой си ти и какво си направил тук преди да обясняваш какво ние сме били искали да разрушим.
С това смятам, че темата е изчерпана.
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума