Да ви разясня нещо за ПРЕДЛОЖЕНИЯТА...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Да ви разясня нещо за ПРЕДЛОЖЕНИЯТА...

Мнение от Иво » 12 Сеп 2008, 9:25

Когато започнах да влизам във форума постоянно пусках някакви предложения. За начало да сложим нови аватари в галерията, да сложим собствените си коли да се джуркат пред форума /когато нямаше сайт/, вместо някакви чужди коли, да подновим емотиконките, но никой не ми обръщаше внимание. Накрая ги направих сам и ги пратих на съответните хора и те ги сложиха. Та не става само с предложения за съжаление. Някои хора свършват нещо, предлагат го и ако е хубаво се приема и слага. Колкото и да е тъжно това е истината. Ако искате нещо трябва да намерите начина, по който да го получите. Иначе с две думи никой не ви обръща особено внимание и предложенията си потъват в миналото на този подфорум, а има много добри. Просто трябва някой да се хване да си покаже проекта и ние ще решим дали става. Ако го прави с желание и чувство, както и мисъл съм сигурен, че ще бъде одобрен. Ето, момчето което сложи под писането на мнение да могат да се прикачват снимки на БГ сървър, видим от чужбина. Написа кода, свърза се с мен, направихме няколко теста и сега се радваме на тази екстра. Дано поне някой ме е разбрал :)

П.П. Ние не сме като кафе машина. Направете вестник и утре вестник. Пробвайте да проучите как се правят тези неща и сами ще видите, че не е никак лесно. Когато давате предложение се запитайте, а вие бихте ли могли да го свършите, защото и ние сме хора като Вас ;)
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума