Предложение: Направи си сам

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Предложение: Направи си сам

Мнение от kiko™ » 01 Сеп 2008, 16:02

Здравейте колеги, имама едно предложение за обогатяване на форума с още един подфорум "Направи си сам", знам че в повечето от подфорумите на различните модели съществува подобно нещо, но там е всичко в една тема и е доста объркано, повечето от потребителите въобще не си правят труда да четат тази тема а в повечето случаи пълнят форума с теми и въппоси на които вече има подробен отговор в направи си сам. Ако се направи един отделен подфорум всяка една тема ще бъде за отделен проблем и ще бъде доста по-нагледно ако някой търси разрешение на някой въпрос. В повечето чужди BMW форуми съществува обособен подфорум направи си сам. Освен с порблеми с които сами сме се справили сами в подфорума можем да публикуваме и преведени решения от чужди сайтове. Ако никой не се наеме да стопанисва такъв под форум аз с удоволствие ще се нагърбя с тази задача, със създаването на правила за писането на темите и с модерирането на пофорума. Надявам се предложението ми да ви се стори интересно. ;)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 01 Сеп 2008, 16:52

Колега погледни 20см. по надоло преди бях пуснал предложение за точно това но не се прие
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 01 Сеп 2008, 17:27

Ясно, търсих с търсачкара за подобно предложение, но по заглавие на темата нищо не открих и за това я пуснах, но като гледам как се е развила темата явно такъв вид подфорум няма да има почва тук, което е жалко, защото доста работи можем да понаучим един от друг, както писах и по-горе в подфорума да може да се дабавят и преведени теми от чужди форуми, вярвайте ми има доста интересни неща, аз например имам околу 4 - 5 модификации по моята кола които съм направил лично аз с четене на такива подфоруми, да не говорим че из форума има доста хора които разбират от колите си и могат да споделят доста интересни неща, а да не забравяме и тези които пълнят темите с въпроси от рода: "как да си сверя часовника на колата" или "как да си зануля oil service-а".

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума