Едно различно предложение

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Едно различно предложение

Мнение от t060 » 30 Авг 2008, 14:36

RSxRacer написа:

Аз не съм член на клуба,в момента нямам даже и лично бмв поради това,че карам само служебни коли,но жилката е жива в мен.Хора като Боби с историята за Никола,не на последно място и моя приятел Ати на чийто историй съм фен откакто се помня съм 100% сигурен,че не са матерялни хора и знам,че биха приели идеята присърце.А тя е да съберем всички разкази и историй в една малка книжка около 50 страници където да бъдат отпечатани.Началния тираж може да е 50 броя примерно за да ги видим как ще тръгнат като чистата пара влезе в клубната каса за фонд на пострадалия.Когато нещо недай си боже се случи с някой от нас да има някаква готова сума за да се помогне а не да се търсят пари в последния момент както стана няколко пъти.Моля модераторите и УС на БМВ Клуб България да кажат имат ли готовността и желанието това да стане за да може да започнем подготвка и до края на лятото идеята да бъде осъществена,защото ще трябва време и спонсори и т.н.

От тук нататък аз доста разучих идеята и eто резултата:

Има ли някакво развитие, щото аз говорих с няколко печатници и най-малко на 50 000 броя тираж са съгласни и то за книжле поне към 100 и повече страници. Пък толкова не може да се събере. Да не говоря, че цената ми е непосилна. (толкова нули съм виждал само в националния по футбол) Всякакви идеи от твоя страна ще бъдат добре дошли.

Викам ако можете помагайте, даже си мисля да включим и някои интересни и нестандартни теми от форума, като тази на колегата ktv за продажбата на джантите. Сигурен съм, че има и други подобни в архивите на форума.
:help: :help: :help: :help:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 30 Авг 2008, 15:29

аз сън навит да помагам ;)
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 30 Авг 2008, 16:04

Да идеята е добра и нях си зел книга с удололствие.

Аз си мисла защо няма един раздел в коит ше будет написани някои важни теми:Детски болести на е39,E39 Tips & Tricks,E30 история,ШПЕР диференциал: От А до Я!!!,Общи факти и основни проблеми при Е46,Общи факти и основни проблеми при Е46
,Общи факти и основни проблеми при Е46,Покупка на дизел или как да не ви метнат провдавачите
иеи такива полезни теми абе общо взето темите от The best of,книгата да има два раздела:технически и страхотни истории.

Знам едно място където има печатарница и ше питам как стои въпроса с броя копия ицената ;)
Изображение

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 30 Авг 2008, 16:07

Ако оправата реши идеята за добра и почнат да се събират пари може мда се постават кутии по предварителна заявка в големи магазини в ялата страна ,защото не секи може да отиде на някои збирак,или да праща пари по интернет :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 30 Авг 2008, 18:37

според мен ако се събират пари на ръка или в банка няма да има голям успех,но ако се направи със СМС да се праща - примерно 2 лева да е смс аз лично ще пратя доста и съм сигурен че много хора ще отделят до достигане на нужната сума 8) И определно ако събрем Най-яките истории от форума които са много и са наистина добри книгата ще се купува като топли банички ВС боза :mhihi: аз лично искам 2 :winky:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 30 Авг 2008, 18:43

BeXTMaN написа:според мен ако се събират пари на ръка или в банка няма да има голям успех,но ако се направи със СМС да се праща - примерно 2 лева да е смс аз лично ще пратя доста и съм сигурен че много хора ще отделят до достигане на нужната сума 8) И определно ако събрем Най-яките истории от форума които са много и са наистина добри книгата ще се купува като топли банички ВС боза :mhihi: аз лично искам 2 :winky:

Да вярно и това с СМСите е добра идея,и гнигите да се продават в някои големи книжарници,абе шефовете да казват
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BeXTMaN » 30 Авг 2008, 18:53

вижте ако сте сериозно зарибени може да направим така - организаторите на срещите във всеки 1 град да събират имена и пари към тях и най-накрая със списък и парите да се обединят всички пари на 1 място и да се дадат на дадената печатница ???
всеки ако сложи темата на профила си ще има яко интерес и ако съберем примерно по 5 лева на книга за хора които искат може и да съберем парите

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 31 Авг 2008, 16:57

Навит съм
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 31 Авг 2008, 21:10

идеята е добра :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BeXTMaN » 31 Авг 2008, 22:42

намерих място в стз печатница в която няма ограничения ако сте сериозни дайте да правим работата щото изглежда обещаващо да е интереснууу :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 01 Сеп 2008, 11:16

Аз също съм навит и ще помогна с каквото мога ... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BeXTMaN » 01 Сеп 2008, 18:45

яко че има навитаци щото идеята е пушка и само тря да видим кво ше решим сички заедно ;)

Аватар
Кара: Е34/Е30 на кило
Мечтае да кара: Х5 4.4 is

Мнение от Ascendancy » 01 Сеп 2008, 22:03

Бройте ме и мен, много добра идея !
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D
Мечтае да кара: следващото 320

Мнение от nedko » 02 Сеп 2008, 10:17

много добра идея подкрепям я :yes:
brillantrot team
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 27 Сеп 2008, 7:01

аз също подкрепям идеята.
Утре имаме среща в Габрово ще говоря със момчетата.
А когато висчко стане ясно моля пишете на ЛС кога къде и колко пари трябва да се изпратят.
Изображение

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума