Основния форум е пълен с боза :(

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Основния форум е пълен с боза :(

Мнение от acho.rs » 20 Авг 2008, 11:20

От около 1 месец в основния форум , няколко мом4ета спамят с еднообразни теми :evil: Намерили са няколко сайта с новини и сега какво - по 3-4 теми на ден - БМВ пуска тва , БМВ пуска онова.Мисля , че почти всеки ги знае тези сайтове и не е трудно да си я прочете тая информация . Вместо тва ония 2 момчета НАВОДНЯВАТ форума и го превръщат във супер скучно и безинтересно място.
Моля модераторите или да насочат тия хора към новини или да им преместят темите във ИЗВЪН ТЕМАТА .
Основния форум се чете от много хора които не са фенове на БМВ а просто искат да видят картинката тук и ако видят какви теми се пускат тук :help:
Форума ни има репутация на един от най-добре организираните и ще е хубаво и за напред да си остане така :idea:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 20 Авг 2008, 13:46

Основния форум е точно за това - дискусии за всичко, свързано с марката. Друг е въпроса, че там виждат поле за изява доста съфорумци, които изпаднали в проблемна техническа ситуация с колата си, виждат най-първи този подфорум и пускат най-разнообразни теми, които не са за там, а за техническите - е30, е36 и т.н. Според мен на новините точно там им е мястото.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 20 Авг 2008, 16:37

Еми то то Основен форум е за това да се пускат теми с новини иначе за кво е.А и що трябва да се влиза в други саитове направо си четеш новините тука.

А за bmw_navi и BMWtm мисля че за тях говориш правят това което и други могат ама ги мързи,много по добре е да пускат теми тука да си ги гледаме на наша почва ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Авг 2008, 0:36

err0r написа:Основния форум е точно за това - дискусии за всичко, свързано с марката. Друг е въпроса, че там виждат поле за изява доста съфорумци, които изпаднали в проблемна техническа ситуация с колата си, виждат най-първи този подфорум и пускат най-разнообразни теми, които не са за там, а за техническите - е30, е36 и т.н. Според мен на новините точно там им е мястото.

ОК , ти си шефа , ама я ми обясни като им е там мястото на тия теми и са толкова интересни СЕ ИЗЧЕРПВАТ с още 2-3 поста отдолу.Последните 20 теми на 2те моме4ета нямат и 2ра страница , та ми е ясно колка са интересни и дискутирани.
За новина разбирам - премиерата на новата 7ца , а не някакви глупости които се въртят из интренет пространстовото или други незначителни факти.
Не знам , имаше си НОВИНИ във сайта на форума , но заспа ли някой там на море ли отиде - нищо няма от 1 месец . Пренсаочи ги тия момчета да ви помагат със НОВИНИ във сайта ,ако пък са толкова полезни.Но преоблема ми е че във ОСНОВЕН , от известно време нищо не се дискутира и 90% от темите са дори без 2ра страница , което на мен ми изглежда като БОЗА :idea: още повече , че тая боза е на 2ма колеги , не съм намесвал тия дето питат за техн, проблеми - хората просто не са ориентирани . Нито говоря за 13 годишните , които с регистрацият бързат да пуснат някоя глупост , която им се върти в главата (то от тия измъкване нЕма)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 21 Авг 2008, 0:56

А защо просто като отвориш Основен и видиш, че няма нищо интересно не върнеш 1 назад и не отидеш в Събори или Извън темата? Какво предлагаш да направим с Основен форум? Да го заключим? Да го направим отворен за писане само за определени потребители? Да го закрием? Не мога да т разбера...?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Авг 2008, 2:21

err0r написа:А защо просто като отвориш Основен и видиш, че няма нищо интересно не върнеш 1 назад и не отидеш в Събори или Извън темата? Какво предлагаш да направим с Основен форум? Да го заключим? Да го направим отворен за писане само за определени потребители? Да го закрием? Не мога да т разбера...?

Ами аз това и правя , ама не ми е много приятно да го правя.По-скоро имах предвид , да се помолят тези потребители или да обобщават 3-4 от темите си в една (те така или иначе пускат по 3 наведнъж)или да пускат в ИЗВЪН ТЕМАТА ... не знам . Аз лични съм пускал едва няколко теми и ми е било притеснено дали ще бъдат интересни,четени и актуални , но явно някой хора не ги притеснява , че темите им се подминават и те продължават да пускат още и още .
В ИЗВЪН ТЕМАТА също има много теми свързани с БМВ , но там ако ти е безинтересна темата изчезва за един ден (понеже се пускат по 15 теми на ден) ...
Щом , обаче смяташ че всичко си е наред - ОК , няма да спра да чета БМВ форума , просто ми се щеше да е някакси по-така :confused:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума