Мисля че ни трябва още един форум
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
Мисля че ни трябва още един форум
четох една тема на един колега във "извън темата" за постовете за търсенето на колеги и си помислих че може би е добра идея да имаме един форум за "комуникации"... кой накъде кара и може да вземе колети, търси си транспорт до, търси се еди кой си колега, притежател на рег. номер и тн... така съм сигурен че повече колеги ще успеят да се видят очи в очи и може би ще се завържат нови познанства/приятелства...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
идеята ти е много добра, студентите в Германия и въобще в Европа я имат тази инициатива от много време и всички ползващи я са доволни - този дет вози е доволен от компанията по пътя и споделения разход, а този дето се вози от бързия и точен транспорт на нормална цена
Аз съм пътувал 3-4 пъти така из Германия и всичко е било перфектно , въпреки , че немския ми е на доста базово ниво (предимно авто ниво
) . Единия път се возих на Р60 Волвак , бързичко стигнах
Темата ще помогне на много хора и ако всички са точни наистина ще е фън . С 2 ръце подкрепям , тъпичко е сам да цепиш 4-500км (поне ми се случва поне 3 пъти в месеца)

Темата ще помогне на много хора и ако всички са точни наистина ще е фън . С 2 ръце подкрепям , тъпичко е сам да цепиш 4-500км (поне ми се случва поне 3 пъти в месеца)
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
http://3na100.com/
идеята наистина е страхотна, но нека не се обръща в идеята "да натоваря 3ма балъка за да си избия бензина"
идеята наистина е страхотна, но нека не се обръща в идеята "да натоваря 3ма балъка за да си избия бензина"
4 8 15 16 23 42
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
"балъците" сами си преценяват , те са тези , които реално ще търсят услугата . И нека ги наричаме пътници
В посочения от теб сайт е направено доста добре - цени , пушене , спирки - всичко това трябва да с еотбелязва и тук ако стане реалност идеята

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Страхотна идея
Особено за големите разтояния , като София-Варна или София-Бургас , бая кинти ще се спестят а и транспорта ще е на ниво . А пък за балъците - нали , за това е предварителната комуникация - ако не се харесват хората , няма да се уговарят и толкова - нищо не е на сила
Дай да видим , дали ще излезе нещо от тва .

Дай да видим , дали ще излезе нещо от тва .
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума