Управление,бъдеще,минало и някои методи на форума....

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Ное 2008, 12:24

Ми като се замисля така, нищо. Нищо, коеот да очаквам, че може да се реши през Интернет, и то при условия, че здраво се стискат правата. Прав си.

А влязох в тая тема за да не се повтори моята история с друг участник...

Всъщност историята се попетва сигурно. Чудя се дали е време аз да се замисля що съм толкоз тъп или някои други, защо циклят на едно място.

Поздрави.

Ай, стига ми толкоз "храна" както казваше Драйвинггод. Имате достатъчно материал (пак) да ме обявите извън закона.
Последна промяна D3BEP на 06 Ное 2008, 12:26, променена общо 1 път

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Ное 2008, 12:26

D3BEP написа:Ми като се замисля така, нищо.

Аз и друг отговор не съм и очаквал.

Благодаря, това е всичко, което исках да знам.
MORE BEER!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Ное 2008, 17:51

D3BEP написа:заради една подобна глупост ме изпъди от форума.

Беше изгонен от форума заради неуважение към мнението на останалите участници ввъ форума, разваляш темите на останалите участници, дразниш ги и предизвикваж напрежение и конфликти в опита си да облечеш мнението си като твърдение.

D3BEP написа:Не ни предлагаш реални мерки, даже се държиш все едно проблемът е в главите ни. Ок.

Някъде из мненията ми тук предложих точно реални мерки.
Проблема незнам дали е в главите ви, но очевидно е в личните ви представи за форума и след като реалноста не отговаря на очакванията - юруш да променяме ;)

D3BEP написа:Стори ми се че я отбягваш, защото имаш два поста след удебеленото ми предложение и нито думичка коментар. Чак като и "опозицята" я забеляза и я одобри, тогава я забеляза и ти.

Вече има и изискване в кой точно постинг трябва да ти отговоря на въпроса ли? Нали съм ти отговорил, защо пак си недоволен?

Относно цитатите, които си сложил - незнам кой и защо ти ги е писал тези неща, но ще е добре да видим и това, което ти си написъл за да ги провокираш. Малко обективност няма да ти навреди. ;)
Не виждам да са те псували, не виждам да са те заплашвали с последици, не виждам да са изразили мнение като модератори в дадените от теб цитати.

Чак се нервирам - хем казах че няма да ти се връзвам на глупостите, хем го направих. ;)

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума