Заключена темата без причина!?
Модератор: I.Voykov
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Аз не съм любител фотограф и не се занимавам със снимане, рядко снимам
Нямам претенций мойте снимки да са най добрите но не мисля че са и най лошите от раздела 

- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Новини
-
Ivan Petrov написа:Е как ти няма да ги подкрепяш модераторите![]()
Иване, този постинг към Сашо... не си позволявай подобна ирония, най-малкото защото е безпочвена. Лично ти гарантирам, че това, което ти си мислиш, не е така. Ако имаш някакви съмнения, обърни се към мен или друг администратор, но не пълни форума с подобни неща, от които после тръгват безумни интриги, които ми е писнало вече да оправям.
elica lazarova написа:Иванчо, съветвам те цялата "фотосесийка" да я изтриеш- всичките 70 или колкото там "снимки" са ! Най-добре за всички ни ще бъде тези снимки да не се появяват никаде!
А аз те съветвам да не умаловажаваш по подобен начин труда на друг човек. Най-малкото не е коректно.
Така.
Понеже очевидно спора няма да приключи сам, ще го приключа аз.
Тъй като Арт секцията е с висока летва от гледна точка на съдържанието на снимките, а това донякъде ще откаже хората, които са се опитали да направят нещо стойностно според собствените си критерии, но не са уверени, че ще спазят изискванията и не искат да прочетат "снимките ти не струват", просто ще направя "важна" тема в секция "Извън темата" за добре получили се снимки на БМВ-та и ще ги пускате там. От въпросната тема естествено ще се трият нискокачествени снимки и глупости, но няма да е необходимо да спазвате изисквания за съдържанието.
По този начин смятам, че ще решим този и бъдещи подобни проблеми и няма да се лишим от евентуалните бисери, които могат да се открият сред скрапа

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума