posting.php сдава багажа
Модератор: I.Voykov
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
При мен е някакъв ад...Нямам проблем с разглеждането и рефрешването, всичко върви плавно и нормално.Нямам никакъв проблем, но тръгнали да пускам мнение положението е трагично.Копирам си мнението защото се случва по 4-5 пъти да не иска, да не иска или ако успее да е с много мъки.Сега се опитвах да си редактирам едно мнение и чесна дума 20 пъти съм пробвал и нестава и нестава 

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
не знам какво става, но днес си изтрих цялата тема
а само исках да махна последното ми мнение, изписа, че не мога да трия чужди мнение и после темата я няма
някой така без да иска да не затрие цял раздел или недай си Боже форума

а само исках да махна последното ми мнение, изписа, че не мога да трия чужди мнение и после темата я няма

някой така без да иска да не затрие цял раздел или недай си Боже форума

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
при мене пък проблема не е толкова постването и редактирането,отколкото това че от снощи по някое време почна като отвора хорума да ми дава винаги че има нови мнения а като отвора примерно извън темата темите пак са нови мнения ама като ги отвора нъцки - как за си били при посленото ми преглеждане,обаче като цъкна ф5 и всичко е на 6,после пак излеза на главната на форума и влеза в страхтни същата работа и пак в конкретнат тема с ф5 се оправя.
а понякога и във самия раздел като цъкна ф5 се оправя обаче като влеза в тема пак същата бънгия
а понякога и във самия раздел като цъкна ф5 се оправя обаче като влеза в тема пак същата бънгия

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна

проблема не е в мен, защото и други потребители не я виждаха

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
В момента са 215 потребителя (107/12/96) и има проблем 

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И днес имах проблеми ... Даже му свикнах вече да пускам по 2-4-5-6 пъти един пост .... Иначе забелязах и още 2 бъга ... Значи като се прецака пак постинга и даже мненията ми не излизаха в темата чак след няколко часа се появиха ... както и преди като пуснах една снимка в раздела за фун вицове снимки и тн самата тема изчезна за 20тина минути
Мисля си форума се развива доста добре дали един IPB няма да пасне повече ? Или няма как db-то да се прехвърли от phpbb на ipb

I'm slowly drifting

- Новини
-
DirtySouth написа:И днес имах проблеми ... Даже му свикнах вече да пускам по 2-4-5-6 пъти един пост .... Иначе забелязах и още 2 бъга ... Значи като се прецака пак постинга и даже мненията ми не излизаха в темата чак след няколко часа се появиха ... както и преди като пуснах една снимка в раздела за фун вицове снимки и тн самата тема изчезна за 20тина минутиМисля си форума се развива доста добре дали един IPB няма да пасне повече ? Или няма как db-то да се прехвърли от phpbb на ipb
Правихме корекции в късния следобяд днес (сряда), въпроса ми е как е положението при пускане на постинги от тази вечер.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Е сега към 3 и половина през нощта отказваше даже да се отваря и пак давашв грешка в постинг.пхп, ама в момента си върви мазно-мазно даже постването;)

- Новини
-
Митко Ганчев написа:Е сега към 3 и половина през нощта отказваше даже да се отваря и пак давашв грешка в постинг.пхп, ама в момента си върви мазно-мазно даже постването;)
Това, че понякога не се отваря опира до сървъра, нета ни и т.н.
Ако пак видите грешка в постинг.пхп файла, изпратете ми точния й текст на ЛС, моля

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума