Изтрити мнения?!?
Модератор: I.Voykov
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Изтрити мнения?!?
До едно време се радвах, че съм част от този форум. Днес разбрах, че модератор ще трябва да ми одобрява мненията като на нов юзър, пък май не съм нов..... Как да е. Ако админите вземат акъл, мен не ми свиди (колко нескромно): Господа, гледайте вместо да изпишете вежди, да не извадите очите. Правила, правила, ама не е добре правилата да отвращават аудиторията, а да са направени за нея. Аз лично, ме засърбява ей тука под лъжичкта и че го видиме накъде че иде де. Със здраве.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
rtzankov написа:Проблема с мненията се появи след опит за ресинхронизация
на броя на актуалните мнения.
Потребителите които имат теми и мнения а пък в профила им
пише 0 да са спокойни, утре сутрин всичко ще е както преди.
Проблема настъпи, след като процеса на ресинхронизация не
успя да завърши успешно цикъла си с всички потребители,
поради голямата натовареност на форума.
По-късно тази нощ процеса ще бъде рестартиран и би трябвало
всичко да бъде както преди, но брояча ще показва актуалния
брой мнения, след изтриване на кошчето на форума
Извинявам се от името на екипа на BMWpower-bg.net !
Колега благодаря за изчерпателния отговор. Само, че когато се мина към новата платформа малко след това отново имаше подобно проблемче със загуба на мнения, та всеки път ли при ресинхронизация ще се сблъскваме с този проблем. И кога ще възвърне нормалното функциониране на форума, в смисъл да не се бави при зареждане.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колега, при смяната на платформата е нямало проблем с изчезнали мнения - просто КОШЧЕТО на форума беше изпразнено (прочети горе във важната тема). Май и сега ще стане така + това да се махнат от брояча мненията от ИЗВЪН ТЕМАТА.
А сегашното състояние на броячите май е някаква грешка, ще го оправят както казаха по-горе.
А сегашното състояние на броячите май е някаква грешка, ще го оправят както казаха по-горе.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
rtzankov написа:
Извинявам се от името на екипа на BMWpower-bg.net !
Извинени сте, ама да бяхте предупредили- знаете, че става война като се променят броячите

BMW Malchugan написа:И кога ще възвърне нормалното функциониране на форума, в смисъл да не се бави при зареждане.
Е това всички го чакаме, ама едва ли ще е толкова скоро, колкото ни се иска- ако помня правилно проблемът е претоварване на машината на която е форума. А това е ясно как се решава...
Последна промяна ms на 21 Яну 2010, 0:35, променена общо 1 път
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Напълно подкрепям администрацията за взетото решение, все пак това е автомобилен форум.....НО това, което ме притеснява е, че това е предпоставка за повече спам в техническите подфоруми, и разводняване на темите там, което няма да е никак приятно!?
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
kokobm написа:Напълно подкрепям администрацията за взетото решение, все пак това е автомобилен форум.....НО това, което ме притеснява е, че това е предпоставка за повече спам в техническите подфоруми, и разводняване на темите там, което няма да е никак приятно!?
Спама и разводняването винаги ще си го има.... въпроса е тогава този брояч дали всъщност изпълнява основната си роля, а именно да показва точно колко мнения имаш където и да са те ? Но щом администраторския и модераторския екип са решили да бъде така, значи има защо и най-вероятно са обсъдили възможните проблеми

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Абе за неотчитането на мненията в "Извън темата" малко не съм съгласен - все пак там наред със спама имаше и много съдържателни теми, в които се получаваше хубава дискусия. Но щом са решили...
Si non confectus, non reficiat.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Незнам откъде е взета идеята да се трият мненията в подфорум "Извън Темата", там има помоему доста сериозни коментари по отношение живота изобщо, политика, икономика, неща вълнуващи ни ежедневно и смея да кажа, доста по-важни от това какъв е новия модел на BMW. Значи ли, че администрацията на на форума счита тия текстове за нищо и потребителя е говорил (писал) на вятъра? Ако видя, че някой има 500 мнения, трябва ли това да ми говори, че той е компетентен технически, а не е лаладжия от "Извън темата"? Да, форума е автомобилен, но преди всичко ние сме хора и не би следвало тук да се дискутират и акцентира само на мнения свързани с автомобилите. А филтирането на мненията на нови потребители е просто обидно за тях и не виждам никаква логична причина за налагането му. В този форум, както навсякъде, има ПРАВИЛА. За нарушаването им, се полага санкция. Защо обаче, се санкционира потребител, преди да е извършил нарушение, а модератора преценява предварително, че този човек се изказва "неподготвен" , ще извърши нарушение или спами и т.н. Това би отблъснало хората според мен. Дали администрацията на клуба иска да създаде тук едно затворено общество от "технократи-автомобилисти" или иска форумът да е обществено достъпен и полезен за всеки ентусиаст? А решението е много просто. Просто трябва да се спазват правилата, но не само от потребителите, а и от всички, администратори, модератори и т.н. Дори съществуващите правила, могат да осигурят едно прилично съдържание на форума. Моите мнения още се одобряват и съм третиран като нов потребител, според новите правила, които не виждам разписани никъде черно на бяло (а може би недовиждам), но се налагат.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ей, дъщерята ме спука заради тая нова платформа. Като пчеличка на старата станах старши, ама не ще сменяме, сега пък бъг, не мое така. Единия вика, че късно съм се регистрирал и нищо не разбирам, за другия съм нямал достатъчно мнения, а аз и без това трудно пиша.
Тва ще го преживеем, ама кат се наложи да пращам мнение или ЛС по няколко пъти не е добре, но гледам и на модове им се случва, значи повредата не е в моя монитор.
Поздрави на червено светещите, няма да им е лека службата.
Тва ще го преживеем, ама кат се наложи да пращам мнение или ЛС по няколко пъти не е добре, но гледам и на модове им се случва, значи повредата не е в моя монитор.
Поздрави на червено светещите, няма да им е лека службата.
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
днес един приател ми е пратил по темата запитване и не сма го полу4ил все о6те сно6ти сложих Up и не ми е излензало какво става ниакои може ли да ми каже
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Я да си признае кой се събуди с отрицателен брой мнения

Si non confectus, non reficiat.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Elesar74 написа:Незнам откъде е взета идеята да се трият мненията в подфорум "Извън Темата", там има помоему доста сериозни коментари по отношение живота изобщо, политика, икономика, неща вълнуващи ни ежедневно и смея да кажа, доста по-важни от това какъв е новия модел на BMW. Значи ли, че администрацията на на форума счита тия текстове за нищо и потребителя е говорил (писал) на вятъра? Ако видя, че някой има 500 мнения, трябва ли това да ми говори, че той е компетентен технически, а не е лаладжия от "Извън темата"? Да, форума е автомобилен, но преди всичко ние сме хора и не би следвало тук да се дискутират и акцентира само на мнения свързани с автомобилите. А филтирането на мненията на нови потребители е просто обидно за тях и не виждам никаква логична причина за налагането му. В този форум, както навсякъде, има ПРАВИЛА. За нарушаването им, се полага санкция. Защо обаче, се санкционира потребител, преди да е извършил нарушение, а модератора преценява предварително, че този човек се изказва "неподготвен" , ще извърши нарушение или спами и т.н. Това би отблъснало хората според мен. Дали администрацията на клуба иска да създаде тук едно затворено общество от "технократи-автомобилисти" или иска форумът да е обществено достъпен и полезен за всеки ентусиаст? А решението е много просто. Просто трябва да се спазват правилата, но не само от потребителите, а и от всички, администратори, модератори и т.н. Дори съществуващите правила, могат да осигурят едно прилично съдържание на форума. Моите мнения още се одобряват и съм третиран като нов потребител, според новите правила, които не виждам разписани никъде черно на бяло (а може би недовиждам), но се налагат.
Защо да си писал 'на вятъра' , след като мненията ти са си в профила? Или май наистина е по-важен брояча, отколкото това, което си писал??
Нямаше да е 'обществено достъпен' ако ти бяха забранили да пишеш в 'Извън темата', а не ако брояча не отчита мненията ти там!! Аз ще продължа да пиша в теми, които ме засягат без значение дали брояча ги отчита или не, точно заради това, което си написал в първото си изречение, а не защото ще 'трупам' мнения там, та да не съм 'младши' а 'старши' ентусиаст.....но явно не за всички е така
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не разбирам положението в темата "извън темата" да не се зачитат мненията,все пак има доста интересни мнения,а именно в "извън темата" са нещата извън живота около автомобила.
И още един път изтъквам факта че е добре да има SMS за вип потребители от рода на 1,20 за 1-3 месеца,за да може да пише да кажем в "извън темата",в "продава" и "страхотни истории",както и няколкото рейсърски подфоруми,в темите дето са "Е30","Е36",Е46 и други такива да пишат всички,защото има доста ценна информация,така ще се обогатява форума,администраторите и другите модератори ще получават някакви пари а и предполагам ще се доразвива форума с повече средства...
а аз като дал такава идея мое нек'ви преференции да получа,като клубна карта и тн.радващи душата неща

И още един път изтъквам факта че е добре да има SMS за вип потребители от рода на 1,20 за 1-3 месеца,за да може да пише да кажем в "извън темата",в "продава" и "страхотни истории",както и няколкото рейсърски подфоруми,в темите дето са "Е30","Е36",Е46 и други такива да пишат всички,защото има доста ценна информация,така ще се обогатява форума,администраторите и другите модератори ще получават някакви пари а и предполагам ще се доразвива форума с повече средства...
а аз като дал такава идея мое нек'ви преференции да получа,като клубна карта и тн.радващи душата неща

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Честно казано, ня мога да разбера тая драма "защо съм минувач като бях ентусиаст?" и т.н. Да не ви дава някой награди за брой мнения? Или натрупаните "ъп"-чета в Продава и спам ви правят по-големи БМВ ентуасиасти от хората с 3 мнения по същество? Старая се да отговарям на всички лс с подобни въпроси, но се насъбират малко в повече. И разберете най-после (неразбралите, де), мненията, които не се броят НЕ СЕ ТРИЯТ, намират се където сте ги написали. Просто НЕ СЕ БРОЯТ. Уменията да се регистрирате тук би трябвло да стигат, за да се направи разлика между двете неща. Трият се само мненията в разрез с правилата, както и тези в теми, които са отишли в кошчето.
Never mistake motion for action...
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума