Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Re: Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа

Мнение от pazokolarov » 24 Сеп 2009, 15:07

Преди в прозореца за писане на мнения/теми имаше бутон за избор на клавиатурна подрeба (US/BG/BP). Сега не го виждам. Мисля, че беше добра опция, особенно за колеги, които пишат в чужбина или от мобилини телефони/ПДА и тем подобни, без възможност за писане на кирилица.
Ще се възстанови ли този бутон или е преценено, че поставянето му не е оправдало очакванията за улеснение при писане на постове?

А! Това е много готино! Преди да постнеш поста си те предупреждава че през време на писането са се появили нови :yes:
Изображение
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 24 Сеп 2009, 15:16

А дали ще може да се ауто-маркират като прочетени всички НОВИ мнения, след като да кажем излезеш от форума...и после пак влезеш, т.е при повторно влизане не показва първоначалните мнения като нови...?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 24 Сеп 2009, 15:20

SummonedToDIe написа:А дали ще може да се ауто-маркират като прочетени всички НОВИ мнения, след като да кажем излезеш от форума...и после пак влезеш, т.е при повторно влизане не показва първоначалните мнения като нови...?

+1. Това винаги ме е дразнело при някои платформи.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 24 Сеп 2009, 15:24

:drinking: понеже гледам че е концерт по желание тук, възможно ли е да има един бутон за връщане към старата платформа, както бяхме направили на тази платформа в е30.бг :have one: за да не изреждам всичко дето не ми харесва? от търсачката през профилите и реда на подредба..... само си питам де..... :dummy:
Последна промяна Shondy на 24 Сеп 2009, 15:26, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 24 Сеп 2009, 15:26

Ogi написа:според мен ето тези неща са прекалено малки... и невидими

Начало форум » Общи Форуми » Извън Темата

мястото за цъкане за да си рефрешнеш форума или да се върнеш в по-задния форум...
дано сте ме разбрали :)

незнам дали не сте го видяли или умишлено сте ме пропуснали ама аз да пробвам пак :mrgreen:
днес поне 7 пъти се абонирах за подфоруми вместо да се върна в началната страница :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 24 Сеп 2009, 15:29

Ogi написа:

мястото за цъкане за да си рефрешнеш форума или да се върнеш в по-задния форум...

незнам дали не сте го видяли или умишлено сте ме пропуснали ама аз да пробвам пак :mrgreen:
днес поне 7 пъти се абонирах за подфоруми вместо да се върна в началната страница :roll:

Подрепям колегата ОГИ, като дори би било по-готино да е BMW Club Bulgaria(както беше преди...не се сещам :roll: ), вместо Начало Форум

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 24 Сеп 2009, 15:49

Shondy написа::drinking: понеже гледам че е концерт по желание тук, възможно ли е да има един бутон за връщане към старата платформа, както бяхме направили на тази платформа в е30.бг :have one: за да не изреждам всичко дето не ми харесва? от търсачката през профилите и реда на подредба..... само си питам де..... :dummy:

+1
И аз искам да попитам това ?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Сеп 2009, 15:58

sean-john написа:"Посочените думи са игнорирани: bmw m5
Вие трябва да въведете поне една дума за търсене. Всяка дума трябва да съдържа най-малко 3 букви и не трябва да надхвърля 14 думи."
защо е тази орязаност и как да намеря тема свързана с М5 :( и евентуално може ли да се оправи това.
Мерси

Ако търсачката индексираше думи с по два и един символа, щеше да отнеме сигурно над месец за ребилдването на word листа, да не говорим колко грешни резултати щеше да връща. Поради тази причина и думи, които се срещат многократно в един постинг, се игнорират. Задай си повече информация при първото търсене и после просто направи търсене в търсенето за да конкретизираш резултата.

pazokolarov написа:Преди в прозореца за писане на мнения/теми имаше бутон за избор на клавиатурна подрeба (US/BG/BP). Сега не го виждам. Мисля, че беше добра опция, особенно за колеги, които пишат в чужбина или от мобилини телефони/ПДА и тем подобни, без възможност за писане на кирилица.
Ще се възстанови ли този бутон или е преценено, че поставянето му не е оправдало очакванията за улеснение при писане на постове?

Този бутон (Kredor mod) го има, но ако си с Internet Explorer 8 и Windows XP няма да го виждаш. Този проблем вече ни бе описан от друг потребител и ще се постараем да го отстраним възможно най-бързо. За момента ако имаш друг браузър, ползвай него за да виждаш режима за клавиатурата.

SummonedToDIe написа:А дали ще може да се ауто-маркират като прочетени всички НОВИ мнения, след като да кажем излезеш от форума...и после пак влезеш, т.е при повторно влизане не показва първоначалните мнения като нови...?

Има такава опция, но тя е като влезеш в дадена секция. Намира се точно над таблицата с постингите - "Маркирайте темите като прочетени". Ще изведа тази опция и в началната страница на форума, така че да можеше да маркирате наведнъж всички секции, а не форум по форум.
Записвам го в списъка с предстоящи корекции.

Shondy написа::drinking: понеже гледам че е концерт по желание тук, възможно ли е да има един бутон за връщане към старата платформа, както бяхме направили на тази платформа в е30.бг :have one: за да не изреждам всичко дето не ми харесва? от търсачката през профилите и реда на подредба..... само си питам де..... :dummy:

Не, няма да има такава възможност. Ще трябва да свикваш с новостите :winky:

Ogi написа:

Видях го, но вече друг потребител беше питал нещо подобно и му отговорих, че са планирани промени по темплейта и шрифтовете, така че това отговаря положително и на твоя въпрос. ;)

Манчестър Юнайтед Фен
Аватар
Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Кара: E39 525d с много кончета
Мечтае да кара: GT5
Детайли за колата: Е39

Мнение от Nasic » 24 Сеп 2009, 16:19

Навремето бях правил за качване на снимки под пускането на мнения, беше много удобно, но сега не го виждам , дали има възможност да се добави това което направих? :) Ето и пояснение viewtopic.php?p=1005961#p1005961

Файла който Ви трябва съм го пращал на Иво, и е качен някъде на сървъра Ви :) , само трябва да се добави в точния файл.

Благодаря!
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 24 Сеп 2009, 16:24

ок :yes:
ИзображениеИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Сеп 2009, 16:25

Nasic написа:Навремето бях правил за качване на снимки под пускането на мнения, беше много удобно, но сега не го виждам , дали има възможност да се добави това което направих? :) Ето и пояснение viewtopic.php?p=1005961#p1005961

Файла който Ви трябва съм го пращал на Иво, и е качен някъде на сървъра Ви :) , само трябва да се добави в точния файл.

Благодаря!

Добавих го към списъка с предстоящи корекции
Благодаря за напомнянето! :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 24 Сеп 2009, 16:27

!!Asen_X написа:
sean-john написа:"Посочените думи са игнорирани: bmw m5
Вие трябва да въведете поне една дума за търсене. Всяка дума трябва да съдържа най-малко 3 букви и не трябва да надхвърля 14 думи."
защо е тази орязаност и как да намеря тема свързана с М5 :( и евентуално може ли да се оправи това.
Мерси

Ако търсачката индексираше думи с по два и един символа, щеше да отнеме сигурно над месец за ребилдването на word листа, да не говорим колко грешни резултати щеше да връща. Поради тази причина и думи, които се срещат многократно в един постинг, се игнорират. Задай си повече информация при първото търсене и после просто направи търсене в търсенето за да конкретизираш резултата.

така си и мислех,че с тази цел е направено мерси за отговора :)

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 24 Сеп 2009, 16:37

Честно казано на външен вид изобщо не ми харесва новата платформа...верно прилича някои от малките форумчета...но дано да се фиксира :)
А тва с куровете е пълен ташак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 24 Сеп 2009, 16:43

A дали е възможно да се върне и бутона "Виж собствените си теми" (останалите си ги има горе в дясно)?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N55

Мнение от bscsystem » 24 Сеп 2009, 16:48

Дали ще е възжно да помогна с графичното оформление на форума :lalala: , ако се наложи 8)
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold

E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold

N55 335i m-sport, S2+ 331whp

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума