Ключ

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 12 Яну 2009, 23:18

Стига сте обиждали Перник бе ей :) Тука всичките ми коли са с PK и да не се обиждаме :D
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 13 Яну 2009, 8:31

Извинявайте, че се меся, но така не е ли малко несправедливо спрямо потребителите и особено към т.нар. "потребители от други форуми" ?
Как ще определяте кой става и кой не, след като не познавате хората и не им давате шанс ? Казвате, че раздела ще се следи строго, ами добре тогава защо не пуснете хората и при най-малката издънка да им отнемате правото да пишат ?
Освен това ако някой иска да си пробва колата срещу някое БМВ, как ще стане? Трябва да помоли някой от привилегированите да пусне темата и да отговаря вместо него ли ?
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 13 Яну 2009, 8:43

Евалата hsr,аз това се опитвам да им обясня ама никои не разбира!
Какъв е смисъла да си пишат там няколко определени хора,има си скаип за тая работа,а и какво толко ще си пишат!?
Идеята на подфорума не е ли да се сравняват различни видове коли,което няма как да стане като пишат 20 човека.
С тая си постъпка се демонстрира единствено слабост и комплекси до някъде и го има само в "нашия" форум (ако може да се нарече така)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Яну 2009, 9:40

Вие май не сте ми прочели добре съобщението. Ще бъдат пускани и всякакви хора, но малко по малко, това не го ли разбрахте? Ако пуснем всички накуп, после ще има обратното "ама защо изгонихте мен, а не него...". Постепенно ще се натрупа солидна група от фенове, които ще си водят дискусии. Ако някой нов човек иска да се изкаже ще се кандидатира, ще пусне Л.С. и ще бъде приет. Така правят и по много международни форуми. Да, това е форум за всички сътезатели, но не забравяйте, че е форум за БМВ. Не знам какво да ви обяснявам повече, вече взимам да се ядосвам. Единия зациклил, че щяло да има 20 души, сигурно и мобилни телефони в група ще им дадем да си говорят. Казах, че ще стане бавно и може да отнеме 3, 4, 5 месеца дори. Който иска да чака, а който не прав му път ;) Нито сте насясно колко опити са правени с тази секция, колко модеаратори са сменени и колко начина са изпробвани за да говорите. Солиден контрол като се напускат всички не може да има, защото банове могат да раздават администраторите. Строг контрол е както сега модераторът на групата ще пуска и ще вади хора докато това място стане приятно за посещаване дори от тези, които не се интересуват, вместо да го отбягват, както до сега.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 13 Яну 2009, 9:58

ОК.
И още 100 мнения да се изпишат няма да е друго освен спам,все пак от обикновения потребител не зависи нищо тук.
Мисля че с това темата се изчерпа,въпреки че не съм много съгласен.
С времето ще си покаже,а за момента ще се въздържа от това да кандидатствам за право на писане.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 13 Яну 2009, 10:00

Аааа и ще се оплача на арменския поп :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 13 Яну 2009, 10:26

И все пак май се стигна до някакво компромисно решение

rtzankov написа:Като начало, ще бъда по либерален, и хора които НЕ са ми направили
лощо впечатление ще бъдат приети в подфорума, но в момента в който
забележа системно нарушаване на добрия тон, офф-топик или нещп
подобно изхвърчат с 300 :idea:

Идеята на този подход, е да се избегнат ненужните конфликти с хора,
който са се регистрирали тук, само за да пускат заядливи теми, и да
предизвикват тонове скандали и дразги.

Това е засега :D

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума