Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Re: Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа

Мнение от t060 » 01 Окт 2009, 10:58

!!Asen_X написа:Проблема с недоставените майли при нотификации за ЛС-та или абонаменти за теми, отново се появи. Обмислям да си разбия главата в монитора.

Част от мейл сървърите в БГ минават на нова интелигентна анти-спам защита. Твърде късно и твърде бавно. Ако проблема е с такива мейл адреси, не е от форумския телевизор. Просто системата не е толкова интелигентна, колкото я мислят.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Окт 2009, 14:19

Dimitroff написа:П.с. - при анкетите има нещо .... сбъркано?!
Дава ми да маркирам всички отговори, а после мога да гласувам пак ?!?!

Зависи как е създадена анкетата. Автора й може да зададе опции да се гласува за повече от един отговор, също и да може да се променя гласа.
Пусни ми линк за коя анкета става въпрос за да погледна дали така е настроена от автора или става въпрос за бъг.

t060 написа:
!!Asen_X написа:Проблема с недоставените майли при нотификации за ЛС-та или абонаменти за теми, отново се появи. Обмислям да си разбия главата в монитора.

Част от мейл сървърите в БГ минават на нова интелигентна анти-спам защита. Твърде късно и твърде бавно. Ако проблема е с такива мейл адреси, не е от форумския телевизор. Просто системата не е толкова интелигентна, колкото я мислят.

Да, аз също си получавам майли от форума. Обаче в пощата, от която се пращат системните майли, има десетки върнати на ден.
Проблема не е с конкретен майл сървър, защото има доста върнати например от абв.бг но също така има и много успешно доставени.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 01 Окт 2009, 15:32

viewtopic.php?f=4&t=167589

Tова е въпросната анкета, на която гласувах 2 пъти,а гледам и сега отговорите са ми активни и мога да ги сменям.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Окт 2009, 16:37

t060 написа:

В крайна сметка се оказа, че връщаните майли са били изпращани към несъществуващи пощенски кутии :lol: Т.е. има потребители, чиито пощенски кутии вече не съществуват или са ги въвели с кирилица сред символите. ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Окт 2009, 16:44

Dimitroff написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=167589

Tова е въпросната анкета, на която гласувах 2 пъти,а гледам и сега отговорите са ми активни и мога да ги сменям.

Анкетата е сетната да могат да се избират множество отговори, затова и имаш възможност да добавиш още гласове. Ако поцъкаш, ще забележиш, че вече дадения глас не може да бъде променен, можеш само да добавиш още избрани отговори.
С други думи всичко е наред ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Окт 2009, 0:58

Въпроса със съвместимоста на кирилизатора и Internet Explorer 8 ...
За да избегнете този проблем, ползвайте опцията "Compatibility View" на браузъра.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 02 Окт 2009, 11:53

Начална страница на сайта, каре "Кой е на линия", след "легенда" пише "администратори, глобални модератори, модератори", а тук са изписани други наименования. Не че не се разбира, че са същите хора, но би било добре да си съвпадат. :)
"Глобални" предполага ли правомощия, по-големи от тези на администраторите или е нещо, свързано с глобалното затопляне? :winky:
"... _ _ _ ..."

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Окт 2009, 14:20

stozashto написа:Начална страница на сайта, каре "Кой е на линия", след "легенда" пише "администратори, глобални модератори, модератори", а тук са изписани други наименования. Не че не се разбира, че са същите хора, но би било добре да си съвпадат. :)
"Глобални" предполага ли правомощия, по-големи от тези на администраторите или е нещо, свързано с глобалното затопляне? :winky:

Да, темата не е оправена след миграцията и не са нанесени промените. Ще го оправим при първа възможност. ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Окт 2009, 16:50

stozashto написа:.... а тук са изписани други наименования. Не че не се разбира, че са същите хора, но би било добре да си съвпадат. :)

Актуализирах темата.
В нея ще откриеш и отговора на въпроса какви са правомощията на глобалните модератори.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Окт 2009, 4:48

Онлайн статуса на потребителите вече е изведен и се вижда и при преглед на теми.
Постарах се хем да се вижда добре, хем да не е натрапчиво. Скъсах си нервите докато го наместя както трябва :lol:
Естествено тези, които скрият своя онлайн статус от настройките на профила, няма да бъдат показвани кога са онлайн.

Галерията няма да бъде пусната днес, а най-рано след седмица.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Окт 2009, 9:05

При мен статуса се застъпва с ника... само аз ли го виждам така или има и други с подобен проблем?
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар
Кара: без книжка
Мечтае да кара: M5

Мнение от hakerov » 05 Окт 2009, 9:10

Явно при теб е проблема(може би в браузера ти,аз съм с Firefox).Ето как се вижда при мен.
Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 05 Окт 2009, 9:28

hakerov написа:...

И аз съм с Firefox, но ето как се вижда:
Изображение

ПП: току що се смени - и аз вече го виждам като теб.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Окт 2009, 16:07

Zagy написа:
hakerov написа:...

И аз съм с Firefox, но ето как се вижда:
Изображение

ПП: току що се смени - и аз вече го виждам като теб.

Кеша ти не е бил изчистен - това, което си виждал е старата картинка за статуса ;)

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 09 Окт 2009, 20:28

Още една корекцийка да направите и сте златни - гледам, че сте писали "Под форум" на Силов тунинг - правилното изписване е "подфорум" (една дума)...

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума