Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа
Модератор: I.Voykov
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа
!!Asen_X написа:Проблема с недоставените майли при нотификации за ЛС-та или абонаменти за теми, отново се появи. Обмислям да си разбия главата в монитора.
Част от мейл сървърите в БГ минават на нова интелигентна анти-спам защита. Твърде късно и твърде бавно. Ако проблема е с такива мейл адреси, не е от форумския телевизор. Просто системата не е толкова интелигентна, колкото я мислят.
От тогава русото не е на мода.
- Новини
-
Dimitroff написа:П.с. - при анкетите има нещо .... сбъркано?!
Дава ми да маркирам всички отговори, а после мога да гласувам пак ?!?!
Зависи как е създадена анкетата. Автора й може да зададе опции да се гласува за повече от един отговор, също и да може да се променя гласа.
Пусни ми линк за коя анкета става въпрос за да погледна дали така е настроена от автора или става въпрос за бъг.
t060 написа:!!Asen_X написа:Проблема с недоставените майли при нотификации за ЛС-та или абонаменти за теми, отново се появи. Обмислям да си разбия главата в монитора.
Част от мейл сървърите в БГ минават на нова интелигентна анти-спам защита. Твърде късно и твърде бавно. Ако проблема е с такива мейл адреси, не е от форумския телевизор. Просто системата не е толкова интелигентна, колкото я мислят.
Да, аз също си получавам майли от форума. Обаче в пощата, от която се пращат системните майли, има десетки върнати на ден.
Проблема не е с конкретен майл сървър, защото има доста върнати например от абв.бг но също така има и много успешно доставени.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
viewtopic.php?f=4&t=167589
Tова е въпросната анкета, на която гласувах 2 пъти,а гледам и сега отговорите са ми активни и мога да ги сменям.
Tова е въпросната анкета, на която гласувах 2 пъти,а гледам и сега отговорите са ми активни и мога да ги сменям.
- Новини
-
t060 написа:!!Asen_X написа:Проблема с недоставените майли при нотификации за ЛС-та или абонаменти за теми, отново се появи. Обмислям да си разбия главата в монитора.
В крайна сметка се оказа, че връщаните майли са били изпращани към несъществуващи пощенски кутии

- Новини
-
Dimitroff написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=167589
Анкетата е сетната да могат да се избират множество отговори, затова и имаш възможност да добавиш още гласове. Ако поцъкаш, ще забележиш, че вече дадения глас не може да бъде променен, можеш само да добавиш още избрани отговори.
С други думи всичко е наред

- Новини
-
Въпроса със съвместимоста на кирилизатора и Internet Explorer 8 ...
За да избегнете този проблем, ползвайте опцията "Compatibility View" на браузъра.
За да избегнете този проблем, ползвайте опцията "Compatibility View" на браузъра.
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Начална страница на сайта, каре "Кой е на линия", след "легенда" пише "администратори, глобални модератори, модератори", а тук са изписани други наименования. Не че не се разбира, че са същите хора, но би било добре да си съвпадат. 
"Глобални" предполага ли правомощия, по-големи от тези на администраторите или е нещо, свързано с глобалното затопляне?

"Глобални" предполага ли правомощия, по-големи от тези на администраторите или е нещо, свързано с глобалното затопляне?

"... _ _ _ ..."
- Новини
-
stozashto написа:Начална страница на сайта, каре "Кой е на линия", след "легенда" пише "администратори, глобални модератори, модератори", а тук са изписани други наименования. Не че не се разбира, че са същите хора, но би било добре да си съвпадат.
Да, темата не е оправена след миграцията и не са нанесени промените. Ще го оправим при първа възможност.

- Новини
-
stozashto написа:.... а тук са изписани други наименования. Не че не се разбира, че са същите хора, но би било добре да си съвпадат.
Актуализирах темата.
В нея ще откриеш и отговора на въпроса какви са правомощията на глобалните модератори.
- Новини
-
Онлайн статуса на потребителите вече е изведен и се вижда и при преглед на теми.
Постарах се хем да се вижда добре, хем да не е натрапчиво. Скъсах си нервите докато го наместя както трябва
Естествено тези, които скрият своя онлайн статус от настройките на профила, няма да бъдат показвани кога са онлайн.
Галерията няма да бъде пусната днес, а най-рано след седмица.
Постарах се хем да се вижда добре, хем да не е натрапчиво. Скъсах си нервите докато го наместя както трябва

Естествено тези, които скрият своя онлайн статус от настройките на профила, няма да бъдат показвани кога са онлайн.
Галерията няма да бъде пусната днес, а най-рано след седмица.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
При мен статуса се застъпва с ника... само аз ли го виждам така или има и други с подобен проблем?
Si non confectus, non reficiat.
- hakerov
- Потребител
-
- Кара: без книжка
- Мечтае да кара: M5
- Zagy
- нафтения
-
hakerov написа:...
И аз съм с Firefox, но ето как се вижда:
ПП: току що се смени - и аз вече го виждам като теб.
- Zagy
- нафтения
-
Още една корекцийка да направите и сте златни - гледам, че сте писали "Под форум" на Силов тунинг - правилното изписване е "подфорум" (една дума)...
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума