Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Новини
Аватар

Re: Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа

Мнение от Новини » 28 Сеп 2009, 12:21

mejdupraznika написа:Ами пича по нагоре дето каза защо се нервита като ви изчезват мненията да не сте на състезания за трупане на мнения. Ами пич като знаеш че си писал значителни работи в тоя форум, и изведнъж ти изчезнат темите и мненията как ще се почустваш, особенно ако си се трудил да пишеш статии. ? :ok: :bchug:

Не им изчезват нито мненията нито темите! ;)

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 28 Сеп 2009, 14:10

И на мен ми изчезнаха около 500-стотин. немисля че е редно :roll:
по тази начин доста потребители ще се озоват на нула мнения.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 525 TDSA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от monogamnia » 28 Сеп 2009, 14:43

хахаха вие тука кво за броика мнениа ли сте влезнали. Асен сложи им по 5к 6к мнениа да могат да спят спокоино че като ги гледам психическото им състояние е доста нестабилно, извинявам се за оф топика но неможах да се здържа
Колега може ли да се направи като преди като кликнет на даден линк да се отваря нов прозорец а не да зарежда от същия че така според мен е малко гадно щото загубвам някой път основната страница и тн. Мерси предварително :)
И нещо последно възможно ли е да се направи някаква мобилна версия на сайта като феиc.ука или няма как. Лично аз докато съм почивка в работата и нямам кво да правя се ровя във форума :)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 28 Сеп 2009, 14:58

Едно проблемче забелязвам от вчера...

Като отворя да чета тема разбира се скролвам страницата надолу- като дам независимо как "Назад" (от бутона на браузера, от клавиатурата или с десен бутон) да ме върне във форума обикновено ме връща до първото мнение на страницата и трябва 2-ри път да му давам "Назад" за да изляза от темата. Не е всеки път, но общо взето в половината, ако не и повечето случаи...
С Опера 10.00 съм, на Мозила проблемът го няма.

ПС: Стига се заяждахте за тези изчезнали мнения- Асен да вземе от моите и да ви сложи малко да си имате щом ви е толкова важна бройката...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 28 Сеп 2009, 15:45

Относно работата на търсачката:
Когато задам търсене с две думи в подфорум, примерно "баланс гуми" в "Сервизно обслужване", и маркирам "Търси за коя да е от въведените думи" ми връща 9 резултата. Ако маркирам "Търси за всички въведени думи" ми връща 599 резултата.
Аз ли не разбирам правилно значението на опциите, щото си мисля, че при ползване на първата трябва да върне повече резултати от колкото с ползване на втората, която би трябвало да задава по-добра прецизност и да намалява възможните резултати?
Изображение
ИзображениеИзображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 28 Сеп 2009, 16:17

!!Asen_X написа:Във връзка с кирилизатора:

- Махнах последната версия на Kredor-а и сложих старата версия, която ползвахме на старата платформа. Тези от вас, които ползват Internet Explorer 8 и се оплакаха от липсващо бутонче за смяна на клавиатурата, вече би трябвало да го виждат. Ако сте го виждали на старата платформа, би трябвало да го виждате и сега. Ако отново не го виждате, изрично посочете изобщо виждахте ли го преди смяната на платформата!

- За да съм сигурен, че абсолютно навсякъде във форума ще има достъп до кирилизатора, изведох бутончето под потребителското меню. Намира се точно над лентата с трите банера. Така вече ще имате възможност да ползвате вградения кирилизатор не само при писане на постинги и ЛС-та, но и при въвеждане на данни в профилите ви, въвеждане на ключови думи в търсачката и изобщо - навсякъде.

Ето къде и как би трябвало да го виждате по всяко време, независимо къде се намирате във форума:
kredor.gif

на мен не ми се показва кирилизатора !!! Защото съм с Opera, има ли начин да го оправим ? а пиша на Фонетика по принцип и сега с тази Латиница пиша като баба забил поглит в клавиатурата :kuku: :dunno:
///M
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 28 Сеп 2009, 16:19

mejdupraznika написа:Ами пича по нагоре дето каза защо се нервита като ви изчезват мненията да не сте на състезания за трупане на мнения. Ами пич като знаеш че си писал значителни работи в тоя форум, и изведнъж ти изчезнат темите и мненията как ще се почустваш, особенно ако си се трудил да пишеш статии. ? :ok: :bchug:

ИСкам да ми обясниш ти лично какви статии написа в Купува и Продава? Защото само от там са трите теми... или явно във всяка тема за кола си писал за да ти се загубят 500 мнения....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaHka » 28 Сеп 2009, 16:21

На предишната платформа като се логна и ми показваше темите с нови мнения от последното ми влизане във форума, а сега ми показва теми с нови мнения от 22,23 септември, а аз несъм влизал от вчера. Има ли вариант да стане пак така?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 28 Сеп 2009, 17:53

преди ми беше лесно като натисна "виж своите теми", сега не виждам този бутон. Може ли да го сложите отново ? :wave:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 28 Сеп 2009, 18:31

Kambe написа:преди ми беше лесно като натисна "виж своите теми", сега не виждам този бутон. Може ли да го сложите отново ? :wave:

има си го, горе в дясно точно под дата
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 90' E30 335

Мнение от Blondster » 28 Сеп 2009, 20:05

BaHka написа:На предишната платформа като се логна и ми показваше темите с нови мнения от последното ми влизане във форума, а сега ми показва теми с нови мнения от 22,23 септември, а аз несъм влизал от вчера. Има ли вариант да стане пак така?

така е и при мен - също така и не ми изпраща и-мейл , когато имам лично или някой ако отговаря в тема за която съм абониран !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 28 Сеп 2009, 20:07

Blondster написа:...също така и не ми изпраща и-мейл , когато имам лично или някой ако отговаря в тема за която съм абониран !!!

+1 :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Сеп 2009, 20:53

Защо не мога да пращам лични съобщения????????????
Проблемче с новата платформа или съм наказан нещо??
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 28 Сеп 2009, 22:41

terziev написа:
Kambe написа:преди ми беше лесно като натисна "виж своите теми", сега не виждам този бутон. Може ли да го сложите отново ? :wave:

има си го, горе в дясно точно под дата

Има виж свойте мнения, но няма виж свойте теми...жалко-надявам се да се интегрира функцията, защото си е много полезна!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 28 Сеп 2009, 22:48

оп не дочитане

а може ли и горе да има падащо меню с форумите
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума