Нов раздел ...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Смяташ ли, че ще е полезен такъв раздел?

Да!!!
25
40%
Не!!!
38
60%

Общо гласове : 63
ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 15 Май 2008, 13:39

SpUd3r написа:според мен ако се чудиш да кажем между 325и и 330д да кажем Е46 пускаш темата там, а пък акос е чудиш между Е46 330д и е36 М3 пускаш темата в извън темата и си готов ;)
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 15 Май 2008, 13:59

SpUd3r написа:според мен ако се чудиш да кажем между 325и и 330д да кажем Е46 пускаш темата там, а пък акос е чудиш между Е46 330д и е36 М3 пускаш темата в извън темата и си готов ;)

Сериозно ли мислиш, че мястото на подобна тема е в "извън темата" ?
без реклами в подписа...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 15 Май 2008, 14:04

MaXo написа:

Сериозно ли мислиш, че мястото на подобна тема е в "извън темата" ?

що бе Максо какво не му е наред на Извън Темата за подобен род тема
касе двууми човека между две разлияни 3-ки... какво пречи да пусне тема там и да иска съвет

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 15 Май 2008, 15:55

Най-малкото по описанието на раздела не можеш да се орянтираш, че там е мястото за подобни неща ... демек като влезе чичката, който си търси инфо ... няма да влезе в раздела дето е за тоалета на стринката ... кво беше там. :mhihi: Смятам, че не е посещаван мнооо тоя раздел ... точно щото хора влизат в тоя форум за да четат за БМВта ... не за общи приказки ... та тоя раздел го прескачат ... аз лично мисля никога не съм влизал там ... не, че съм много важен ... ама смятам, че и при други е така. ;) Както и да е ... ваш си е форума ... вие си решавате каква да му е структурата.
без реклами в подписа...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 15 Май 2008, 16:01

тук не съм съгласен с теб,че "Извън Темата" не е посещаван форум
само ако погледнеш колко теми и колко мнения има вътре ще ти стане че е доста посещаван раздел....имаш право за друго "ваш си е форума,вие си решавате,как да е структоиран"....да наш си е :mhihi: на екипа имам предвид,екипа решава как да се структоира форума и какви раздели да има...ние можем само да си лаем тука и да се чешаме пръстите,за това какво е нужно и какво не....накрая винаги е едно и също,ако Асен и компания решат да има нещо ще го има ако ли не...си остава поредната тема в която е изписано едно кило "мастило" и до нищо креативно не е довела

поздрави и си останете със здраве

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 15 Май 2008, 17:08

MaXo написа:Това е ясно ... и това, която пише в уикипедията също съм го чел преди няколко дни ... но там не пише конкретно в какво се изразяват разликите ... само коне и въртящ момент не ми е достатъчно.:) И конкретно разликите при 3.0д при Е39ката ... какво са променили в по-новия мотор... само софт ли са сменили ... турбина ли ... нещо в главата ли ... е такива неща... направили са го по-надежден ли и прочие.Но са да не чупим в друга посока... темата е за друго.

Не те съдя, че ти си пуснал темата, нашата кавга си е шеговита таква, няма общо. Аз ти тазбирам идеята. А като казваш М3 или 330д и искаш да получиш мнения и за двете пускаш в основния форум -> "Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.". Идеята ти я разбрах много добре и принципно не е лошо да се следят двигателите и т.н., но автомобилите не можеш да ги сравняваш като гсм-и. Майка ми ще си кара М3-то като бабичка, а аз ще го карам като идиот и в крайна сметка ще се офлякам пак в някое дърво със 130 :mhihi: От сухата статистика - коне, турбини и т.н. нищо толкова няма да разбереш. Това си го има и на БГ сайта на БМВ. А тук има собственици почти на всякакви модели, така че най-добре е да си пуснеш въпроса в основния. След това ще отсееш спама и ще видиш кои хора карат такива модели и звучат като сериозни хора. Хващаш ги на Л.С. или на живо или на ICQ и т.н. и си задаваш въпросите. Хора като alx примерно, мисля че могат да напишат доста сериозни впечатления, както и много други! ;) За сега основния върши работа. Там преспокойно може да се пита какво да си взема, самолет с двигател на БМВ или мотор БМВ :mhihi: Имаме и мотористи, колкото и да е невероятно :)

П.П. Ако се чудя между Е30 или Е90 ще питам в основния :) Или пък ще проуча избраните от мен модели като пусна запитвания във форумите за Е30 и Е90. След това сам ще си сравня нещата :)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума