На кого пречите и защо?

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 06 Апр 2005, 16:18

kalin написа:1 питане:каква е идеята да насирате човека :shock:

Идеята е, че не спира да пуска оферти по форумите какво давал, на кой и защо. И тъй като това му е бизнеса се приема, че мнението или темата му са с комерсиална цел. Никоя от фирмите, които рекламират тук си няма човек, който във всяка тема да предлага свои продукти с линкове към сайта си. Ако не печелеше нищо и наистина беше добрия самарянин нямаше да си тук! Или ако беше тук нямаше да се обаждаш във всяка тема. Ако имаш толкова много пари и ти е добре бъди си обикновен потребител. Поинтересувай се да сключиш официален договор с клуба ако все още не си, а ако искаш да си промотираш стоките си пусни един банер там горе. Все пак цената на банера е смешна имайки предвид страхотните отстъпки, които даваш! Ако те удобрят ( защото там горе не всеки може да рекламира ) пей сърце :!: Хората ще разберат за вашия форум/сайт, ще го посещават ако имат интерес и няма да е нужно да се рекламираш навсякъде и да дразниш потребителите, което е явен факт! Помисли над тези неща! Мога да заявя, че рекламата тук във форума в момента е една от най-изгодните възможности за теб, тъй като форумът има по средно 1300 уникални посещения на ден и не ми се мисли, колко души дневно кликват върху банерите "там горе" :idea: Помисли добре и следвай правилата! Както го правят всички! ;)
човек се учи докато е жив...

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 06 Апр 2005, 16:50

Така.Понеже,явно,аз се явявам катализатор за излизането на тази тема,нека кажа няколко думи...
Да,аз заключих темата за джантите и не съм го крил - в едит-а съм се подписал и съм споменал защо.Но сега пак
ще го повторя,защото,явно,не съм бил достатъчно красноречив :
1-во,темата въобще не беше за форум Купува,а за форум Продава ;2-ро,има ясно правило,което изрично гласи,че обявата трябва да се създаде в този форум,а не да се пускат препратки към други ФОРУМИ.И понеже това беше
n на брой предупреждение,логичното продължение бе заключване на темата.
И така,г-н Мулетаров,ако все още не сте разбрали,време е да разберете,че правилата в този форум важат
за всички(без изключение) потребители.С натискането на бутона "Съгласен съм с тези условия..",Вие сте приели
тези правила.В случай,че не сте - това е само във ваша вреда...В този форум(както във всеки друг) хората са равни -
без значение месторабота,длъжност,социално положение...А дали правилата са формални или не,Вие сте последния
човек,който може да дава оценка за това.

01 написа:А кво стана?
Изтрихте поста.
ГОЛЕМА РАБОТА, нема що....

След такова отношение от Ваша страна,какво очаквате в замяна?!

За мен въпроса е прилключен,за Вас остават заключенията и размислите върху държанието Ви занапред и
отношението към потребителите в този форум.

Поздрави и приятен ден!
Изображение
Driver's Racing Team

рекламен агент
Аватар

Мнение от 01 » 06 Апр 2005, 21:05

Alexi написа:Човек ти имаш ли магазини или сервизи около моя градец ? От Шумен съм.. аз лично с удоволствие ще се възползвам от отстъпка в цените на части и услуги(дано по рядко ми затрябват) ,а не знам защо постовете ти дразнят толкова много хора ,за мен лично има много по дразнещи постове ,като на оня за жълтото БМВ,цяла тема от 4 страници вече(случаен пример)

Нямам колегата.... :lol: :lol: :lol:
Много си далече.
Там ходя веднаж годишно и ми е приятно-отивам до Мадара.
Виж кво става ...
..........................................
Някой търси джанти и искам да му услужа.
И затова, че искам да му услужа, става сеир. :lol: :lol: :lol:
Един ми трие постовете, друг ме проклина,трети ме подкрепя,четвърти ме отхвърля....
Хората са много раздразнителни.
Особенно тези , които имат проблеми.
Ама те не случайно имат проблеми.
Проблемите са отговор на въпроси , на които не си намерил правилен отговор.
А както чета, вече този пост е отворен 286 пъти и това за мен е успех.
..........................................
Виж на колко малки неща се радвам.
Поне 100 човека са прочели и мислили върху това, което съм написал.
Как да не се радвам! :lol: :lol: :lol:

НА КОГО ПРЕЧА И С КАКВО?
Който не се радва на малките неща, не може да се радва и на голямите неща.
:lol: :lol: :lol: :lol:
И кво от това?

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 06 Апр 2005, 21:08

Стана верно весело-и сега да видим империята отвръща на удара :?: :mhihi:

рекламен агент
Аватар

Мнение от 01 » 06 Апр 2005, 21:13

ДОМБАТА написа:Абе пич кви са тия речи-дорева ми са бре :confused:
Кат толкоз не ти пука за тоя форум стига си бълвал тия излеяния че
ми гръмна главата.Оставяи ни да си се набутваме и да си мрем балъци тука-кво ша ни отваряш очите с некви извънземни джанти от миналата
ера :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Те не са мои тези джанти.
Намират се на едно място, ама няма да го напиша къде е, защото ще бъде реклама на един беден гумаджия и ще го карате да плаща за рекламата.
А ти недей да ревеш- усмихни се.
Я виж какви майтапчийски постове ви пиша-то някои тук, освен за майтап , за друго не стават. :lol: :lol: :lol:
Изглежда че освен с колата си, с марката "БМВ", с друго не могат да се похвалят.
Има такива, дето най хубавото нещо в тях е колата им. :lol: :lol: :lol:
Егати рекамата на МАРКАТА БМВ направих а?

"Обичаш ли майка си и баща си?
НЕ!
Обичам колата си- тя е БМВ!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И кво от това?

рекламен агент
Аватар

Мнение от 01 » 06 Апр 2005, 21:37

fortune написа:
kalin написа:1 питане:каква е идеята да насирате човека :shock:

Идеята е, че не спира да пуска оферти по форумите какво давал, на кой и защо. И тъй като това му е бизнеса се приема, че мнението или темата му са с комерсиална цел. Никоя от фирмите, които рекламират тук си няма човек, който във всяка тема да предлага свои продукти с линкове към сайта си. Ако не печелеше нищо и наистина беше добрия самарянин нямаше да си тук! Или ако беше тук нямаше да се обаждаш във всяка тема. Ако имаш толкова много пари и ти е добре бъди си обикновен потребител. Поинтересувай се да сключиш официален договор с клуба ако все още не си, а ако искаш да си промотираш стоките си пусни един банер там горе. Все пак цената на банера е смешна имайки предвид страхотните отстъпки, които даваш! Ако те удобрят ( защото там горе не всеки може да рекламира ) пей сърце :!: Хората ще разберат за вашия форум/сайт, ще го посещават ако имат интерес и няма да е нужно да се рекламираш навсякъде и да дразниш потребителите, което е явен факт! Помисли над тези неща! Мога да заявя, че рекламата тук във форума в момента е една от най-изгодните възможности за теб, тъй като форумът има по средно 1300 уникални посещения на ден и не ми се мисли, колко души дневно кликват върху банерите "там горе" :idea: Помисли добре и следвай правилата! Както го правят всички! ;)

Колега, формалностите са формалности.
Те си вървят.
Уговорки с клуба ви имам и ги спазвам.
Въпрос на дни е вероятно да се подпише договор и да имаме банер.
Ама не това е целта ми.
.....................................
Усети че не това е причината за конфликта.
Някой се дразни без право.
Аз не съм глупав както усещаш.
Някой търси неща, които имам.
Защо да не го информирам за това, че го имам.
Някой търси услуга- защо да не му предложа тази услуга, която мога да му направя. :lol: :lol: :lol:
Нещата са много прости.
Реагират хора, към които не са предназначени моите постове.
Аз не реагирам към глупостите и тъпизмите, каквито можеш да срещнеш навсякъде.
Те дори са миинтересни.
Радвам се за това, че не съм толкова тъп и безнадежден ....
И това може да бъде повод за радост,нали?

"Или ако беше тук нямаше да се обаждаш във всяка тема. "
И не се обаждам по всяка тема, а само по избрани теми.
Не ме упреквай неоснователно. :lol: :lol: :lol:
....................................

Благодаря ти за поста-той е съдържателен, за разлика от други постове.
Ама виж, усети-проблема не излиза от мен.
Това е публично пространство и никому не преча а и не е забранено да комуникирам с теб или някой друг.
Нали?
Защо трябва да мисля и постъпвам така, както иска някой друг?
Аз не налагам ограничения на никого.
Дори в нашия форум, оставям хората да си пишат каквото искат.
Раздразнителните имат проблем с нервите.
Това не е мой проблем-това е тяхен проблем.
А на мен дори ми е интересно.
Аз не губя от това.
Ето вече е тъмно,в офиса съм и не ми се тръгва.
Чета си тук не заради парите ви.
Чета си тук , щото ми е приятно и интересно.
КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА?
КОМУ ПРЕЧА с това че ми е приятно да съм тук? :lol: :lol: :lol:

Ето този пост е предназначен към теб, а не към другите.
Обаче все ще се намери някой , който ще се раздразни от него .
А всъщност, аз не му пиша на него.
Значи не аз съм натрапника, а този, който влиза в чужд диалог и се опитва да прави скандали там, където ги няма. :lol: :lol: :lol:

УСЕТИ ТОВА!

"БМВ -марката с особен звук на двигателя, няма как да я сбъркаш."

И това е свързано не само с ауспусите,но и с тях!

"01-път към царството на гърнетата,ауспусите и цукалата"
И кво от това?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Апр 2005, 21:53

На г-н. Мулетаров временно му е спряна възможноста да публикува теми или пише мнения но не е БАНнат и може да чете форума и да пуска ЛС-та. Това ще бъде така, докато лично не уточним някои неща относно рекламата, която ни залива тук от негова страна.

01 написа:"01-път към царството на гърнетата,ауспусите и цукалата"

!!Asen_X - път към изгонване.

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума