ПРЕДЛАГАМ
Модератор: I.Voykov
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Има и една друга разлика между времето когато аз сум се регистрирал и времето сега. АЗ като се регистриах ... скоро ще станат 3 години .. гледах е така
не защото не разбирах, ами защото всичко беше на много високо ниво. Обсъждаха се теми само от притежатели на БМВ и проблеми свързани с експлоатацията и най-вече повишаването ан мощността. А аз нито съм карал БМВ нито знам защото помпата на 318ис е толкова малка а тая на 320и е ограмона (примерно) . Сега като влезнеш и половината теми са ... бози... кво половината всички. Последната свестна тема за която се сещам беше на alx ама я затрихме. (Не знам той в БГ ли или не ама нещо не го мяркам напоследък, което ме плаши)

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: ПРЕДЛАГАМ
MOPKOB написа:Не са навършили интелектуално 8 годинки.
Нищо лично против Петко и симпатизантите му, но не е лошо преди да се пише да се ЧЕТЕ

Май само Азраил си е направил труда да чете

Бобси - и на мен ми е вече фаворит.
Ати
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Engi написа:на 10000000% съм съгласен с Петко !!!!
и на 0% с Моркова !!!!
ако се зимаха такива превантивни мерки нито аз, нито петко, нито митака сега щяхме да сме тук. а аз все си мисля, че малко по малко допринасяме за този форум, защото сме осъзнали неговата цел и предназначение, но това не е станало изведнъж ! мога да отбележа и други такива хора, които в началото са били безнадежни флудъри, а сега нямат нищо общо!!!
Колегата екс модератор.....точно ти едва ли ще си съгласен с мен.
Машинката .... мисли малко преди да се обиждаш... едва ли си бил същото слабоумно създание, както хората, които пишат напоследък. Идеята е да се прилага контрол ..... модераторски такъв.... доброволен модераторски (уточнение за колегата с най-хубавата Е-36 в БГ). Не ми се влиза в спор ... на страниците на форума.... Ако искате ме разбирайте.... Идеята ми(ни с Ати) бе да се приложи малко по-голяма филтрация на спама, който се лее из форума. Да се вдигне малко летвата на същественото и значимото във форума. Всеки си гледа собствения .... и мери с него. Не бе скъпи мои. По така ... за общото благо. Мама му стара от 5 месеца има 5 теми само, които си струват.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
MOPKOB написа: Мама му стара от 5 месеца има 5 теми само, които си струват.
И по-зле ще става. Неможе 3 години и 2000 човека постоянно да се пишат интересни неща. Рано или късно всичко ще се напише. И аз роптаех, ама какво от това. Мислиш ли, че да изгоним новите е решение, ако старите и отворените не почнат пак да пишат - а? Така, че вместо да се чудим кой да гоним, май ще е по-добре да измислим как да да се върнат тези дето вече не пишат. На мен също ми е тъпо да чета простотий, ама и като непиша интересни неща все си мисля, че нямам право да мрънкам. Същото се отнася и за теб (не се обиждай) и за всеки дето е писал нещо в тая тема. Неможе да чакаме някой да ни направи пребиваването тук интересно - трябва сами да си го направим. А, че има трески за дялане - има, това никой неможе да го отрече, а ако някой го прави е пълен глупак.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Така...
поиграх си малко повече и си направих труда да прегледам някъде около 50 от първите мнения на Петко голямата машина, Митака малката машинка, Енджи, Наскоксан и Иво ангажимента. всички те почти по нищо не се различават от първите 50 мнения на StuNNer. в момента Наско, Петко и Митака са реални, действащи модератори. Иво ангажимента е един от най-важните хора, отговарящи за техническата поддръжка на форума. Мойта градация няма да я коментирам( защото според вас може да нямам такава ). Ако се разровя из форума, съм сигурен, че ще намеря още доста подобни подходящи примери. Значи, ако преди време имаше хора, като Моркова, които се нахвърлят да обиждат всеки новорегистрирал се 15 - 16 годишен потребител, като почват да го хокат за правописа му, за нещата които пише и за стила му на писане, сега никой от хората, които изброих по нагоре, вероятно нямаше да са тук.
Според мен трябва да се подхожда с разбиране към младите ентусиасти, защото ако един от десет излезе ПОНЕ на половина стойностен, колкото хора като Петко ( който е на 17 ) и Митака ( който е на 16 ), значи всичките усилия и нерви, които са били нужни, за да им се обяснява стереотипа, стила и начина на живот в това малко общество, наречено форум, са били НАПЪЛНО оправдани!
Сега вероятно Моркова ще се нахвърли да ме обижда, да се заяжда и да ми прави разни намеци, целящи да ме засегнат, но това няма да има никакво значение, защото аз ще продължавам да помагам на младите ентусиасти в приспособяването им към форума, независимо от мнението на приемащите се като " стари ентусиасти", че децата не струват и просто трябва да бъдат гонени и хокани.
нямам намерение да водя повече безпочвени спорове, казах това, което исках да кажа...
поиграх си малко повече и си направих труда да прегледам някъде около 50 от първите мнения на Петко голямата машина, Митака малката машинка, Енджи, Наскоксан и Иво ангажимента. всички те почти по нищо не се различават от първите 50 мнения на StuNNer. в момента Наско, Петко и Митака са реални, действащи модератори. Иво ангажимента е един от най-важните хора, отговарящи за техническата поддръжка на форума. Мойта градация няма да я коментирам( защото според вас може да нямам такава ). Ако се разровя из форума, съм сигурен, че ще намеря още доста подобни подходящи примери. Значи, ако преди време имаше хора, като Моркова, които се нахвърлят да обиждат всеки новорегистрирал се 15 - 16 годишен потребител, като почват да го хокат за правописа му, за нещата които пише и за стила му на писане, сега никой от хората, които изброих по нагоре, вероятно нямаше да са тук.
Според мен трябва да се подхожда с разбиране към младите ентусиасти, защото ако един от десет излезе ПОНЕ на половина стойностен, колкото хора като Петко ( който е на 17 ) и Митака ( който е на 16 ), значи всичките усилия и нерви, които са били нужни, за да им се обяснява стереотипа, стила и начина на живот в това малко общество, наречено форум, са били НАПЪЛНО оправдани!
Сега вероятно Моркова ще се нахвърли да ме обижда, да се заяжда и да ми прави разни намеци, целящи да ме засегнат, но това няма да има никакво значение, защото аз ще продължавам да помагам на младите ентусиасти в приспособяването им към форума, независимо от мнението на приемащите се като " стари ентусиасти", че децата не струват и просто трябва да бъдат гонени и хокани.
нямам намерение да водя повече безпочвени спорове, казах това, което исках да кажа...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ма вие или не разбирате или не искате да разберете смисъла на критиката или щото са Ати и Моркова, а те по цял ден си чешат макарите, нямат какво да правят, не им пука за форума и пуската ей такива теми и после седят и се заливат от смях....
Какви стари, какви нови членове на форума???
Никой не иска да пишат старите, но защо примерно на никого не е направило лошо впечатление например Стенли? пише си човек, когато може да помогне, или пък Иванчо_Г или Зик - примери колкото искате.
Въпросът е, че прекалено много толерирате хора, които освен, че няма какво да правят, нямат и акъл в главата. А дали ще ги траете 3 месеца и тогава ще ги баннете и ако са ентусиасти ще се върнат (има такива успешни опити) или ще ги баннете на третия ден - ефекта в крайна сметка е един и същ, само че при втория случай става тихичко и не дразни останалите тук.
Деградиралия Ати
Какви стари, какви нови членове на форума???
Никой не иска да пишат старите, но защо примерно на никого не е направило лошо впечатление например Стенли? пише си човек, когато може да помогне, или пък Иванчо_Г или Зик - примери колкото искате.
Въпросът е, че прекалено много толерирате хора, които освен, че няма какво да правят, нямат и акъл в главата. А дали ще ги траете 3 месеца и тогава ще ги баннете и ако са ентусиасти ще се върнат (има такива успешни опити) или ще ги баннете на третия ден - ефекта в крайна сметка е един и същ, само че при втория случай става тихичко и не дразни останалите тук.
Деградиралия Ати
- Azrail
- UFO Pilot
-
Ма много сте ми интересни...
Защо се дъвчете за едно и също нещо?
И на едната, и на другата групичка сте на едно мнение - т.е. писнало ви е да четете спам и тъпоумни мнения, от които няма никакъв смисъл и от които никой няма никаква полза. Само дето едните казват - трийте на воля, другите - дръжте се толерантно и не ги махайте, те са бъдещето на форума... Вие осъзнавате ли за какво става дума всъщност?
Engi ти като толкова си "ЗА" младите юзъри искам да те попитам нещо - триеш ли си спама от пощата или го оставяш да ти седи, като прочиташ всеки един безполезен мейл и му се радваш, че хората са се сетили за теб? Хайде моля ти се...
Наистина трябва да се предприемат някакви мерки - дали чрез триене на постовете, дали чрез лични съобщения към въпросните потребители - все нещо трябва да стане, защото така както е тръгнало, вече казах, напълно ще заприлича на complex.com!
Защо ме карате да се повтарям, като вече казах : младите юзъри са бъдещето на този форум, но това не е начина да се ограмотяват, нито пък и допринасят за ограмотяването на други. Като ги сърбят пръстите - в чата и толкоз.
Моля модераторите да подходят сериозно към темата и да се намери някакво решение!
Защо се дъвчете за едно и също нещо?
И на едната, и на другата групичка сте на едно мнение - т.е. писнало ви е да четете спам и тъпоумни мнения, от които няма никакъв смисъл и от които никой няма никаква полза. Само дето едните казват - трийте на воля, другите - дръжте се толерантно и не ги махайте, те са бъдещето на форума... Вие осъзнавате ли за какво става дума всъщност?
Engi ти като толкова си "ЗА" младите юзъри искам да те попитам нещо - триеш ли си спама от пощата или го оставяш да ти седи, като прочиташ всеки един безполезен мейл и му се радваш, че хората са се сетили за теб? Хайде моля ти се...
Наистина трябва да се предприемат някакви мерки - дали чрез триене на постовете, дали чрез лични съобщения към въпросните потребители - все нещо трябва да стане, защото така както е тръгнало, вече казах, напълно ще заприлича на complex.com!
Защо ме карате да се повтарям, като вече казах : младите юзъри са бъдещето на този форум, но това не е начина да се ограмотяват, нито пък и допринасят за ограмотяването на други. Като ги сърбят пръстите - в чата и толкоз.
Моля модераторите да подходят сериозно към темата и да се намери някакво решение!

MORE BEER!
- Новини
-
Еееееее Е!
Модераторите така или иначе ще бъдат разджуркани. Ще променим малко и правилата за ползване на форума. Ще затегнем контрола. Ще въведем опция за т.нар. "жълт картон" (получиш ли го, няколко дни можеш да четеш но не и да пишеш). Това са способите за справяне за регулация, които на този етап биха били ефективни. Въвеждането им не е заради сегашния статус а заради евентуалния бъдещ такъв. Т.е. отсега ще се въвеждат механизми, които да ни помогнат в бъдеще при разрастване на броя на потребителите.
Слагам точката по темата, преди да е излязла от контрол.

Модераторите така или иначе ще бъдат разджуркани. Ще променим малко и правилата за ползване на форума. Ще затегнем контрола. Ще въведем опция за т.нар. "жълт картон" (получиш ли го, няколко дни можеш да четеш но не и да пишеш). Това са способите за справяне за регулация, които на този етап биха били ефективни. Въвеждането им не е заради сегашния статус а заради евентуалния бъдещ такъв. Т.е. отсега ще се въвеждат механизми, които да ни помогнат в бъдеще при разрастване на броя на потребителите.
Слагам точката по темата, преди да е излязла от контрол.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума