Форум: Галерия

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 30 Апр 2005, 12:01

DEFLEPPARD написа:галерията е много готина, обаче има един технически кусур (според мен): като кликне човек върху дадена снимка тя се отваря в нов прозорец (супер), обаче като кликне върху втора, тя се отваря в съвсем друг прозорец, трета, четвърта, десета... и накрая се налага половин час само да помпи алт+Ф4...
та предложението ми е първата снимка да се отваря в нов прозорец, НО всички останали да се отварят в прозореца на първата снимка за по-голямо удобство... така ще се работи само в 2 прозореца.
:no:

Мен пък това винаги ме е дразнило.. примерно в мобиле.де.. ужасТ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 30 Апр 2005, 20:13

SlipKnoT написа:
DEFLEPPARD написа:галерията е много готина, обаче има един технически кусур (според мен): като кликне човек върху дадена снимка тя се отваря в нов прозорец (супер), обаче като кликне върху втора, тя се отваря в съвсем друг прозорец, трета, четвърта, десета... и накрая се налага половин час само да помпи алт+Ф4...
та предложението ми е първата снимка да се отваря в нов прозорец, НО всички останали да се отварят в прозореца на първата снимка за по-голямо удобство... така ще се работи само в 2 прозореца.
:no:

Мен пък това винаги ме е дразнило.. примерно в мобиле.де.. ужасТ!

наистина така е по добре(както е в момента)ако има някой по бавен нет,примерно може да гледа 1-ва снимка докато се зареждат другите...
всеки както му харесва все пак..но в крайна сметка techsupport решава ;) взел е правилното решение ;)

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума