Ключ
Модератор: I.Voykov
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
В какво се състои за теб смисълът на този форум? За мен е група интелигентни хора, които обсъждат гонки. Ако зависи само от мен този форум отдавна да го няма...

Еми присъствал съм на няколко гонки уговорени в този форум и ми беше интересно,няма смисъл да обяснявам подробно.
Забелязвам че против форума са предимно хората от провинцията и компютърните рацери(не че аз съм некъв състезетел),просто е интересен и според мен няма причина да го няма,като изключима хората които влизат с цел единствено да псуват и да дразнят!
Защо не се пусне анкета "за" или "против"?
Забелязвам че против форума са предимно хората от провинцията и компютърните рацери(не че аз съм некъв състезетел),просто е интересен и според мен няма причина да го няма,като изключима хората които влизат с цел единствено да псуват и да дразнят!
- Иво
- шПерко
-
bubsa написа:Еми присъствал съм на няколко гонки уговорени в този форум и ми беше интересно,няма смисъл да обяснявам подробно.
Вече има анкета. То по-скоро е допитване. Независимо от резултатите решението ще се вземе от определена група хора. Моето лично мнение е, че този форум трябва да го има само и единствено ако е строго модерирана потребителска група.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И моето скромно мнение е че ако въобще съществува СТРИЙТРЕЙСЪРС трябва да е много строго модериран и определена група потребители да пишат в него. И да се наблегне на точката , че това е БМВ форум, за БМВ ентусиасти, болшинството тука харесваме БМВ и останалите трябва да се съобразяват с това , а не ние че дадена кола е по-бърза от друга.
Не че "рейсърите" не налазиха и в другите под-форуми (особено в ОСНОВЕН)
Не че "рейсърите" не налазиха и в другите под-форуми (особено в ОСНОВЕН)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
на всичката простотия която ставаше напоследък там , се намираше и по някоя свястна тема и главно хората които осираха темите са едни и същи , повечето току що регистрирани. Затова мисля , че форума трябва да е отворен за писане само на определена група хора , примерно с повече от 1500 мнения , или пък избрани от модернаторите , нещо такова .
It`s party time !
- Иво
- шПерко
-
bubsa написа:ОК или аз съм луд... или някой друг!
Доколкото разбирам искате примерно 20-30 човека които се познават да си пишат в форума?!?Какъв е смисъла тогава от него?Имало демокрация и свобода на словото(дали)
Нека си влиза които иска,но просто завишете контрола!!!
Обикновено има един модератор на групата, който позволява или не на някой да влезе или излезе. Ще се започне с 20-30 души да, като постепенно ще се допускат и други хора. Всяка една грешкас допуснат спамер се оправя с едно кликване и край. Така евентуално форумът ще се развие в рамките на няколко месеца. И кой е споменавал нещо за демокрация и свобода на словото? Това е частен форум, а не държавен

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bubsa написа:Ама защо да има ограничения,просто който се издъни се качва на банана и готово![]()
Без тоя подфорум някакси е по скучно,почва да ми писва да чета глупости от рода на "как да си сменя крушка" и "нещо тропа,какво е"![]()
Перковците пак си ги има,но пишат навсякъде,а не само там.
Ами явно не си за тука! След като без този подфорум ти писва от целия форум, по-добре се ориентирай към някой тинейджърски или пуберски форуми. Все пак въпроси от рода на "как да си сменя крушка" и "нещо тропа,какво е" във БМВ форум са далеч по-нормални от въпроси от рода на "ако си сложа пернишки номер, ще скъсам всички 36-ци на старт" или "търся Голф 2 да се пробваме с мойта резачка". Ако подфорум от рода на "стрийтрейсърс" ти е критерий за качество на който и да е форум, то явно годинките или културата са ти малко.
- Иво
- шПерко
-
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аз не съм рацер нито съм от София,нито имам рацерска кола
Четях подфорума преди,спрях да го чета малко преди да се заключи.
Това което виждам,е че модовете си създадоха доста излишна работа.
Все пак хората,които дразнеха и спамиха там се брояха на пръстите на едната ръка.И по-простичко и практично решение бе просто Бан на тези няколко човека.
Мисля,че това със заключването и т.н. е малко пресилено.
То иначе подофорум "Е36" и той трябва да бъде заключен,както и подфорум "Продава" и подобните му.
И трябва да останат само "Страхотни истории" и "Полезна информация" което би било много грешно.
Просто тези 5-6 човека си получават бана и така керванът си върви без много много да се усложняват нещата.
Това е мое мнение.

Четях подфорума преди,спрях да го чета малко преди да се заключи.
Това което виждам,е че модовете си създадоха доста излишна работа.
Все пак хората,които дразнеха и спамиха там се брояха на пръстите на едната ръка.И по-простичко и практично решение бе просто Бан на тези няколко човека.
Мисля,че това със заключването и т.н. е малко пресилено.
То иначе подофорум "Е36" и той трябва да бъде заключен,както и подфорум "Продава" и подобните му.
И трябва да останат само "Страхотни истории" и "Полезна информация" което би било много грешно.
Просто тези 5-6 човека си получават бана и така керванът си върви без много много да се усложняват нещата.
Това е мое мнение.

Абе Vlados ти май хич не знаеш каде се намираш бе пич,от е такива киселяци като тебе се стигна до тук!И вземи да четеш това което пише,а не което ти изнася!Какво лошо има в това че се кефа на хора които са направили от обикновената си кола нещо достойно за възхищение (независимо от марката)и искат да сверят направеното с други като тях,недоволни сте само хеитърите които поради една или друга причина не се вписват в тоя подфорум!
И да смятам че повечето теми например в Е36 са си за местене в раздела "бавноразвиващи се",по 10 еднакви теми на ден със много инжинерска мисъл в тях от рода на "как се сменя крушка"!
Според тебе ако това е забавно и полезно май ти не си за тук
И да смятам че повечето теми например в Е36 са си за местене в раздела "бавноразвиващи се",по 10 еднакви теми на ден със много инжинерска мисъл в тях от рода на "как се сменя крушка"!
Според тебе ако това е забавно и полезно май ти не си за тук

- Vlados
- с две лица
-
Абе bubsa, думите ти "Без тоя подфорум някакси е по скучно,почва да ми писва да чета глупости от рода на "как да си сменя крушка" и "нещо тропа,какво е" какво би трябвало да значат? Ако не това, което се чете, поясни се поне! Ако си имал в предвид Е36 си го напиши, а недей да говориш общо за целия форум. Наречи нещата с истинските им имена. Аз може да съм киселяк, но съм станал такъм от наличието тук на дечица като теб, които и да искат да кажат нещо смислено, не знаят как да го напишат.
П.С. Любимият раздел е вече отворен, така че - давай, ти си!
П.С. Любимият раздел е вече отворен, така че - давай, ти си!

Защо смяташ че съм детенце?
Без да се хваля ама само на 50 тонен камион имам повече километри отколкото ти с всичкитети коли
и в книжката ми можеш да видиш доста буквички които незнаеш сигурно какво значат (за категорий става въпрос)
А това което си цитирал си значи точно това,че не ми се четат такива простотий,по-добре да чета за пернишки рацери и да се смея,а междовременно и нещо полезно и интересно отколкото само за баналните проблеми на некоиси които го мързи да погледне какво тропа а бърза да пита в форума,не е ли така?
Верно е отворен ама аз няма да съм от привилегированите да пиша,а и не искам да съм,защото в този му вид е меко казано безмислено.
Бате май се отклонихме от темата.Нека да прекратиме,защото всеки си има право на мнение и няма смисъл да занимаваме хората и да спамиме излишно.
Без да се хваля ама само на 50 тонен камион имам повече километри отколкото ти с всичкитети коли

А това което си цитирал си значи точно това,че не ми се четат такива простотий,по-добре да чета за пернишки рацери и да се смея,а междовременно и нещо полезно и интересно отколкото само за баналните проблеми на некоиси които го мързи да погледне какво тропа а бърза да пита в форума,не е ли така?
Верно е отворен ама аз няма да съм от привилегированите да пиша,а и не искам да съм,защото в този му вид е меко казано безмислено.
Бате май се отклонихме от темата.Нека да прекратиме,защото всеки си има право на мнение и няма смисъл да занимаваме хората и да спамиме излишно.
Последна промяна bubsa на 12 Яну 2009, 22:36, променена общо 2 пъти
- Vlados
- с две лица
-
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума