Ключ

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 12 Яну 2009, 12:09

В какво се състои за теб смисълът на този форум? За мен е група интелигентни хора, които обсъждат гонки. Ако зависи само от мен този форум отдавна да го няма...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 12 Яну 2009, 12:17

Еми присъствал съм на няколко гонки уговорени в този форум и ми беше интересно,няма смисъл да обяснявам подробно.
Забелязвам че против форума са предимно хората от провинцията и компютърните рацери(не че аз съм некъв състезетел),просто е интересен и според мен няма причина да го няма,като изключима хората които влизат с цел единствено да псуват и да дразнят!
Защо не се пусне анкета "за" или "против"?

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 12 Яну 2009, 12:32

bubsa написа:Еми присъствал съм на няколко гонки уговорени в този форум и ми беше интересно,няма смисъл да обяснявам подробно.
Забелязвам че против форума са предимно хората от провинцията и компютърните рацери(не че аз съм некъв състезетел),просто е интересен и според мен няма причина да го няма,като изключима хората които влизат с цел единствено да псуват и да дразнят!
Защо не се пусне анкета "за" или "против"?

Вече има анкета. То по-скоро е допитване. Независимо от резултатите решението ще се вземе от определена група хора. Моето лично мнение е, че този форум трябва да го има само и единствено ако е строго модерирана потребителска група.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 12 Яну 2009, 15:28

И моето скромно мнение е че ако въобще съществува СТРИЙТРЕЙСЪРС трябва да е много строго модериран и определена група потребители да пишат в него. И да се наблегне на точката , че това е БМВ форум, за БМВ ентусиасти, болшинството тука харесваме БМВ и останалите трябва да се съобразяват с това , а не ние че дадена кола е по-бърза от друга.
Не че "рейсърите" не налазиха и в другите под-форуми (особено в ОСНОВЕН) :confused:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 12 Яну 2009, 16:08

ОК или аз съм луд... или някой друг!
Доколкото разбирам искате примерно 20-30 човека които се познават да си пишат в форума?!?Какъв е смисъла тогава от него?Имало демокрация и свобода на словото(дали)
Нека си влиза които иска,но просто завишете контрола!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 12 Яну 2009, 16:15

на всичката простотия която ставаше напоследък там , се намираше и по някоя свястна тема и главно хората които осираха темите са едни и същи , повечето току що регистрирани. Затова мисля , че форума трябва да е отворен за писане само на определена група хора , примерно с повече от 1500 мнения , или пък избрани от модернаторите , нещо такова .
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 12 Яну 2009, 16:25

Ясно,и какво ще си пишете примерно ти и още 20 човека които се познавате???
Няма смисъл ако е така!!!
А и нали се сещаш колко бързо се правят 1500 мнения като си ги поставиш за цел :mhihi:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 12 Яну 2009, 16:36

bubsa написа:ОК или аз съм луд... или някой друг!
Доколкото разбирам искате примерно 20-30 човека които се познават да си пишат в форума?!?Какъв е смисъла тогава от него?Имало демокрация и свобода на словото(дали)
Нека си влиза които иска,но просто завишете контрола!!!

Обикновено има един модератор на групата, който позволява или не на някой да влезе или излезе. Ще се започне с 20-30 души да, като постепенно ще се допускат и други хора. Всяка една грешкас допуснат спамер се оправя с едно кликване и край. Така евентуално форумът ще се развие в рамките на няколко месеца. И кой е споменавал нещо за демокрация и свобода на словото? Това е частен форум, а не държавен ;)
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Яну 2009, 21:20

bubsa написа:Ама защо да има ограничения,просто който се издъни се качва на банана и готово :!:
Без тоя подфорум някакси е по скучно,почва да ми писва да чета глупости от рода на "как да си сменя крушка" и "нещо тропа,какво е" :mhihi:
Перковците пак си ги има,но пишат навсякъде,а не само там.

Ами явно не си за тука! След като без този подфорум ти писва от целия форум, по-добре се ориентирай към някой тинейджърски или пуберски форуми. Все пак въпроси от рода на "как да си сменя крушка" и "нещо тропа,какво е" във БМВ форум са далеч по-нормални от въпроси от рода на "ако си сложа пернишки номер, ще скъсам всички 36-ци на старт" или "търся Голф 2 да се пробваме с мойта резачка". Ако подфорум от рода на "стрийтрейсърс" ти е критерий за качество на който и да е форум, то явно годинките или културата са ти малко.
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 12 Яну 2009, 21:27

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Яну 2009, 21:33

Аз не съм рацер нито съм от София,нито имам рацерска кола :mhihi:
Четях подфорума преди,спрях да го чета малко преди да се заключи.
Това което виждам,е че модовете си създадоха доста излишна работа.
Все пак хората,които дразнеха и спамиха там се брояха на пръстите на едната ръка.И по-простичко и практично решение бе просто Бан на тези няколко човека.
Мисля,че това със заключването и т.н. е малко пресилено.
То иначе подофорум "Е36" и той трябва да бъде заключен,както и подфорум "Продава" и подобните му.
И трябва да останат само "Страхотни истории" и "Полезна информация" което би било много грешно.
Просто тези 5-6 човека си получават бана и така керванът си върви без много много да се усложняват нещата.
Това е мое мнение. :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 12 Яну 2009, 22:03

Абе Vlados ти май хич не знаеш каде се намираш бе пич,от е такива киселяци като тебе се стигна до тук!И вземи да четеш това което пише,а не което ти изнася!Какво лошо има в това че се кефа на хора които са направили от обикновената си кола нещо достойно за възхищение (независимо от марката)и искат да сверят направеното с други като тях,недоволни сте само хеитърите които поради една или друга причина не се вписват в тоя подфорум!
И да смятам че повечето теми например в Е36 са си за местене в раздела "бавноразвиващи се",по 10 еднакви теми на ден със много инжинерска мисъл в тях от рода на "как се сменя крушка"!
Според тебе ако това е забавно и полезно май ти не си за тук :winky:

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 12 Яну 2009, 22:09

Абе bubsa, думите ти "Без тоя подфорум някакси е по скучно,почва да ми писва да чета глупости от рода на "как да си сменя крушка" и "нещо тропа,какво е" какво би трябвало да значат? Ако не това, което се чете, поясни се поне! Ако си имал в предвид Е36 си го напиши, а недей да говориш общо за целия форум. Наречи нещата с истинските им имена. Аз може да съм киселяк, но съм станал такъм от наличието тук на дечица като теб, които и да искат да кажат нещо смислено, не знаят как да го напишат.
П.С. Любимият раздел е вече отворен, така че - давай, ти си! :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 12 Яну 2009, 22:23

Защо смяташ че съм детенце?
Без да се хваля ама само на 50 тонен камион имам повече километри отколкото ти с всичкитети коли :winky: и в книжката ми можеш да видиш доста буквички които незнаеш сигурно какво значат (за категорий става въпрос)
А това което си цитирал си значи точно това,че не ми се четат такива простотий,по-добре да чета за пернишки рацери и да се смея,а междовременно и нещо полезно и интересно отколкото само за баналните проблеми на некоиси които го мързи да погледне какво тропа а бърза да пита в форума,не е ли така?
Верно е отворен ама аз няма да съм от привилегированите да пиша,а и не искам да съм,защото в този му вид е меко казано безмислено.
Бате май се отклонихме от темата.Нека да прекратиме,защото всеки си има право на мнение и няма смисъл да занимаваме хората и да спамиме излишно.
Последна промяна bubsa на 12 Яну 2009, 22:36, променена общо 2 пъти

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 12 Яну 2009, 22:28

Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума