ключ

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 26 Окт 2008, 1:37

Алоо ей лице превъзбудено аз камион ли ще продавам или ше ти ебавам путката майна си е мой проблем....бахта в цървула насран...
Слушай ся МИНДИЛ малко по голям фен на марката съм от тебе и в какво се изразява манящината ми нема ти обяснявам щото си пумяр и нема да ме разбереш...и точно заради е такива като тебе киселяци се носи лоша слава на този клуб разбираш ли ....каква кола имаш ти бе баровец компактче некво доколкото знам и кво караш по улиците и гледаш злобно нали....съвсем културно обяснавах,че трябва да сме над тия неща...Ами не тия от някой си форум били некви голтаци дай и ние да им върнеме....Аз не гледам да трупкам мненийца като тебе щото като няма ква да кажа си трайкам а ти селяк правиш впечатление.....
Просто ти казвам,че обърка човека и НЕ съм от превъзбудените младежчета сега взели книжка и тате им купил БМВ да съм като батковците.....Дееба и евтините ви дупета дееба
Приеми съвета ми най-културно...Ако пък ли не направо ми кажи да ти пратя телефона ми на лично да те видя какъв маняк си
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 26 Окт 2008, 2:32

Оп, оп...
Седи малко са...
Превъзбудихте се нещо.
Потребителите, използвали неадекватни и просташки думи, са под наблюдение занапред.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума