Недоволство към модераторите и админите
Модератор: I.Voykov
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Иво написа:t0sh написа:аз пък заставам за лудия на около 100%, просто защото ТОЧНО така би трябвало да се модерира целия форум, от сърце, а не по правила за тъпанари, заобикалящи се от хора избиващи комплекси.
като разбира от тунинг, кво се обяснявате че разпознава комплексарите и ги маха? ще намaлеят постовете? въпросът е КОИ постове...
t0sh out
Да, другите модератори не модерират форума със сърце... Не го разбрах твоето мнение, но не се опитвай да ми го обясняваш, другите ще го схванат сигурен съм. Някак си с три реда да обхванеш толкова много неща, наистина си запознат с темата
ми не съм, ама все още съм зад него понеже го виждам просто какво е написал тука докато мапва доста успешно мечти в реалния свят - това ми стига засега

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
3077 написа:още един вьпрос: защо ка то си пускам обява че продавам мотор се премество в продава а не в продава автомобили? това е една от поредните тьпотии.все пак мотора мпс ли е или е неква резервна част,а може и да е някое подлакьтниче де да знам
Имаш право, може да се обмисли. Но не го наричай поредната тъпотия, тък като всички се опитваме да се развиваме. Предложението е едно, а реализацията съвсем друго. Иначе приемам забележката ти сериозно

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Недоволство към модераторите и админите
и аз съм на тва мнение и подкрепям Лудия същоludiagsm написа:Исками се да изразя свето недовослтво от начина по който се модерират подфорумитет тунинг и стрийтрейсърс. Не съм доволен също и от админите на няколко пъти не ми дават възможност да изразя публи4но негативното си мнение към тях постоянно ми трият мненията и подписа защото уж били нецензорни сега се опитах да пиша по нормално надявам се този път да не трият!
Ако имате някво мнение по въпроса било то в моя подкрепа или не ,драснете некой ред !

- etmoni
- Е30-джия
-
- Кара: ssssssss
- Мечтае да кара: e30
Re: Недоволство към модераторите и админите
и аз съм на тва мнение и подкрепям Лудия също
Направо ми е идвало да шибна един юмрюк някой път на монитора от яд като чета глупостите изписано по адрес на бавните БМВта.Не мисля че в нашия форум трее да се допускат такива обидни повтарям ОБИДНИ теми за еди ква си каляска щяла да нашляпа БМВ320 и т.н.Мисля че вие админи и модове трее да бъдете с нас с почитателите на марката с хората които живеят с тоя форум а не да ги оставяте безнаказано да ни дразнят.Колко човека още трее да се застъпят за лудия в негова подкрепа за да разберете че требе да си помагаме тука а не дадаваме зелена улица на всеки комплексар с мощна Астра или Ауди с чип които според думите им могат да се борят дори с Ферари Енцо да идва в форума и да си пише остроумията ав същия момент като излезе на автомагистрала Тракия кара с 100км.ч а тука е истинския рацер.По голям съм все пак от някой от вас и нема да е лошо да се вслушате в съвета ми.Нека подфорума за уличните гонки бъде прочистен от тия гадости за да може вечер като четем в темите да ни е приятно ане да псуваме кат луди.Живи и здрави[/quote] 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И аз се дразнех когато админите оставяха да пише и да обижда колегите и мен един голфист,направо се изумих от подкрепата която му оказаха и този същия голфист изписа цели 4 листа брз бан без нищо!Трябва да се оказва подкрепа на хората който ценят форума ,но и аз вече не вярвам!От една страна супер толерантност към някакви нещасници дето даже и нямат коли само си драскат ,а като предложих на този малоумник да му дам една резервна гума подарък еи така да престане да реве че еди кой си не му я е върнал админа ми предложи бан заради непочтително отношение????!!!!!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Иво
- шПерко
-
Тук не е въпросът кой кого подкрепя, а на Лудия никой не му е трил мненията, а му преместихме темата в модерския форум, защото беше пълна с псувни и обиди, както и подписа му беше пълен с "педали", "нещастмици" и какво ли не. Да не говорим за темата, която пък е скрита и от много модератори в манията и сега някакво спокойно и сериозно постче. Пак ви казвам тук няма битка. Лудия може да дава предложения, вие също можете да ги допълвате, но Иво беше отстранен като модератор от там, защото триеше само мненията, които лично не му харесват, изтри тема на колега модератор и т.н. А това не са качества на един модератор, независимо от това колко разбира той от автомобили и тунинг. Това е. Модераторите в съотвтните форуми си остават същите и можете да им пишете на Л.С. или тук какво предлагате, а пък те ако преценят ще го направят.

- Иво
- шПерко
-
Nukem написа:И аз се дразнех когато админите оставяха да пише и да обижда колегите и мен един голфист,направо се изумих от подкрепата която му оказаха и този същия голфист изписа цели 4 листа брз бан без нищо!Трябва да се оказва подкрепа на хората който ценят форума ,но и аз вече не вярвам!От една страна супер толерантност към някакви нещасници дето даже и нямат коли само си драскат ,а като предложих на този малоумник да му дам една резервна гума подарък еи така да престане да реве че еди кой си не му я е върнал админа ми предложи бан заради непочтително отношение????!!!!!
Разбрах, че ти е предложил, а не наложил и правиш ли разлика между модератор и администратор. Ако не си доволен от нещо пишеш директно Л.С. или тема, в която ще бъде обсъдено и взето най-доброто решение

Йерархията е модератор, супер модератор/ който има права във всички публични форуми/, администратор и УС, след което са всички, членове на клуба, които избират УС, а те съответно наобратно избират администратори ако смятат, че старите не се справят, администратори наблюдават и избират модератори, а модераторите налагат собствен стил и виждания във форумите си и се стараят да има пълна разбираемост между тях. Вие не виждате, защото е скрито, но модераторите по цял ден дават сигнали за теми и потребители, аз получавам по 20 лични съобщения на ден и преглеждам или правя каквото мога и така. As simple as that

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ами то аз си се бях поолял че си беше прав човека по принцип така че не се сърдя,но идеята ми беше друга че трябва да се толерират хората който отделят време и усилия да помагат да пишат да развиват форума дори и понякога да са в грешка ,а не хора с 1 мнение който днеска са тук утре ги няма!Аиде поздрави и спирам да спамя повече по темата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Както каза един колега малко понагоре "заставам зад Лудия на 100%" не съм доволен от повечето модератори, но ще ги запазя в тайна... 

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ico-bmw написа:Както каза един колега малко понагоре "заставам зад Лудия на 100%" не съм доволен от повечето модератори, но ще ги запазя в тайна...
Миша работа. За кво го написа тоя постинг тогава?

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
err0r написа:ico-bmw написа:Както каза един колега малко понагоре "заставам зад Лудия на 100%" не съм доволен от повечето модератори, но ще ги запазя в тайна...
Миша работа. За кво го написа тоя постинг тогава?
И недей с мишата работа щот " КОЛЕГИТЕ ти" заключват ей така без вести никви. Аз щи обясня да не се чудиш, ето ти жокер брато : Тоз който се ебава с тая тема : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=108251
Прочети я добре, и прецени от твойта гледна точка за себе си ... опитай се безпристрастно

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
err0r написа:Spam? Или се бъркам... брато? Или говори, или замълчи
Айде да говорим бе аз съм навит, пали е36-цата и в 21:30 на газстанцията в събота ела да ми обясниш чисти приятелски, или айде да не е приятелски ми съфорумски. Може да забереш и колегата ти дето заключи темата ПАК, аз лично ще ти изпринтя всички теми с СПАМ да си ги препрочетете, и които НЕ са заклзчени. За 2 поста бъзици спам викаш , МИ изтрийте ги бе, зор голям нали по добре да заключване те да се оправят. Темата е сериозна на сбирката идват доста хора в Пъти повече от много други. На мнение ли нямам право ??? кажи
ОФИЦИЛНАТА ПОКАНА мисля че я разбра братленце

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Ама и с е36-ци ли пускате? Ще дойда, колко му е. Да ми говориш. Не знам кой какво е заключвал, ама ако го намерите, поканете го и него. Ама по-учтиво, че може да ви отреже, хехе. Коя е газостанцията, къде се намира?

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума