имам въпрос
Модератор: I.Voykov
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
имам въпрос
защо почти всеки път когато влизам във форума трябва да си пиша паролата и ника въпреки че след като ги напиша цъквам на отметката да влизам автоматично?Интересното е че това не става всеки път ами от време на време. Не е от кукисите защото тях не съм ги трил. Каде може да е причината 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- LeX
- Капетано
-
ами с интернет екплорър съм и странно от сутринта досега когато влизъм съм логнат, но примерно рестартитам или изключа и пак ми иска пас и юзър, а понякога дори и да не рестартирам пак така става 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Може ли да е от това ако си си направил "пр. хисторито да ти се трие на всеки 1-2 дни и от там да не ти помни паролите"
нека да каже някой който е по в час

нека да каже някой който е по в час

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Имаш ли нещо инсталирано за "почистване" на машината. Ако си дал да ти чисти кеш, кукита, темп и т.н. при рестарт
. Някой по-"умен" антивирус
...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- Гост
-
и при мен има подобен проблем но не знам на какво се дължи ... след рестарт на ПЦто .. сички сайтове които като напишеш например ab ... и то си излиза abv.bg или подобни изчезват и трябжа да ги пиша целите ... не сам маркирал нищо но страно защо така се изтриват сички запомнени сайтове които сам отварял ... а й също на торентите ми изчезва като приу тебе аутолога .. и пак треа да пиша наново пас и юзер
- LeX
- Капетано
-
SlipKnoT твойта версия каква е?Мойта е 6.0.2800.......
ivantchoG-нямам инсталирана програма за почистване, попринцип не си слагам много програмки за да не се задръства компютара, антивируса ми е АВГ
ivantchoG-нямам инсталирана програма за почистване, попринцип не си слагам много програмки за да не се задръства компютара, антивируса ми е АВГ

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- LeX
- Капетано
-
SlipKnoT написа:Аз съм с 98.. 2000 и ХР съкс..
ти си още в каменната ера бе

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
АВГ е само антивирус. Доста добър, но не е от негоLeX написа:...антивируса ми е АВГ

това как е: IE->Tools->Internet options->Content->Auto complete-> в "Use Autocomplete for" нямам човка само на "Forms" - а експлорера си помни всичко
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: имам въпрос
LeX написа:защо почти всеки път когато влизам във форума трябва да си пиша паролата и ника въпреки че след като ги напиша цъквам на отметката да влизам автоматично?Интересното е че това не става всеки път ами от време на време. Не е от кукисите защото тях не съм ги трил. Каде може да е причината
Кажи ми какви антидепресанти използваш - може да е от тях

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
И аз имах този проблем но откакто спрях да му давам изход когато излизам се оправи направо затварям страницата и после влизам направо във форума без да минавам през началната страница със снимките!
А забравих вчера си изтеглих новата версия на firefox мога да жи кажа, че съм страшно доволен страниците се отварят по-бързо и тегленето е малко по-бързо, а и всичко е на български!Ето и линка:
http://www.mozilla.com/firefox/
Няма да съжалявате!
А забравих вчера си изтеглих новата версия на firefox мога да жи кажа, че съм страшно доволен страниците се отварят по-бързо и тегленето е малко по-бързо, а и всичко е на български!Ето и линка:
http://www.mozilla.com/firefox/
Няма да съжалявате!

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума