нова платформа !?!
Модератор: I.Voykov
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
нова платформа !?!
форума е с нова(ужастна) платформа или проблема е в моя телевизор
?
моля кажете,че е временно

моля кажете,че е временно
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
Re: нова платформа !?!
отвратителна е новата платворма,много е неудобна
дано да е временно...

THE WORLD IS YOURS
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
И на мен не ми харесва особенно моля админите да кажат дали има възможност потребителите сами да си избират темата с която да виждат сайта? Искам си старото 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
bioz написа:И на мен не ми харесва особенно моля админите да кажат дали има възможност потребителите сами да си избират темата с която да виждат сайта? Искам си старото
Съмнявам се да има възможност да си избираш

Последна промяна Maverick_VS на 07 Фев 2012, 10:31, променена общо 1 път
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Тъкмо преди малко щях да пускам тема,че и аз се шашнах
Така прилича на аЛди форума,стария скин си е характерен и ни отличаваше от всички,би трябвало да го върнат 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Абе по принцип по-важно е да работи добре форума и да няма бъгове, отколкото как изглежда - та предполагам и това е идеята със смяната на платформата, така че ще се преживее 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Леле,помислих че се е працакал компютъра
- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
+1 Новата визия е меко казана отвратителна. Форума изглежда доста неподреден и хаотичен..... 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Нека изказвания от сорта на, отвратителна, ужасна, повръща ми се или разни други епитети да ги избягвате!Не ми харесва или нещо от сорта също е показно за вашето мнение!А може и да кажете, кое точно не ви харесва, защото към момента моите наблюдения са, че така достъпа до всички раздели е много по-бърз, а самия форум работи много по-добре.
Защото някой "глупак" си е играл достатъчно много врме, отнело му е доста нерви и труд да направи нещо с което форума да работи по-добре, нека оценим неговия труд поне малко.
Никой не ви казва да не изразявате своето мнение, но нека се въздържаме от подобни изказвания, моля!
Защото някой "глупак" си е играл достатъчно много врме, отнело му е доста нерви и труд да направи нещо с което форума да работи по-добре, нека оценим неговия труд поне малко.
Никой не ви казва да не изразявате своето мнение, но нека се въздържаме от подобни изказвания, моля!
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Аммм и аз в момента доста мряза новия облик,но знам ли с времето може би ще се свикне,а и предполагам,че е направен да улесни нас има някой нови шукарийки,нищо че трудно намерих,къде да добавя коментара 
Казахте да кажем кое не ни допада,на мен лично,първото нещо,което много ме бърка, е самия подфорум,като влезнеш и има толкова много цветове че се шашкам,отделно малко ми е трудно да различа темата с нови мнения от тази без,отделно в самите заглавия е добавен цвят и става....Все пак това си е мое лично наблюдение,само споделям.Като цяло ми харесва какви шорткъти са измислени.

Казахте да кажем кое не ни допада,на мен лично,първото нещо,което много ме бърка, е самия подфорум,като влезнеш и има толкова много цветове че се шашкам,отделно малко ми е трудно да различа темата с нови мнения от тази без,отделно в самите заглавия е добавен цвят и става....Все пак това си е мое лично наблюдение,само споделям.Като цяло ми харесва какви шорткъти са измислени.
Последна промяна arr0gance на 07 Фев 2012, 10:57, променена общо 1 път
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
мен пък ме радва ... изглежда по-модерен .. браво! 

- FiShy
- Потребител
-
- Кара: го на бири
- Мечтае да кара: нова кола
Форума с този си вид поцепва. В пъти по-добре изглежда и навигацията из него е много по-удобна и бърза.
А аз се чудех защо няколко вечери към 4:00 АМ форума се бъгваше нещо , а то хората са го тествали тогава явно... ЗА НАШЕ УДОБСТВО В МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ!!!
Така ,че стига сте мрънкали ами разгледайте малко функциите и уважавайте труда на хората!
А аз се чудех защо няколко вечери към 4:00 АМ форума се бъгваше нещо , а то хората са го тествали тогава явно... ЗА НАШЕ УДОБСТВО В МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ!!!

Така ,че стига сте мрънкали ами разгледайте малко функциите и уважавайте труда на хората!

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Като всяко ново начало и това ще е трудно, но ще се свиква. Принципно и аз не обичам промените и в момента си искам стария облик, но щом е за добро ще се свиква, няма начин
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума