Следното предложение!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Следното предложение!

Мнение от dancenation » 20 Май 2008, 18:11

Напоследак забелязвам ,че не само аз амии други колеги и стари и новодошли като им се наложи да си купят нещо,или къде да отидат за ремонт на еди какво си ,и всичко относно колата, почваме да пишем теми със съдържание от рода "развали ми се еди какво си от къде да взема,та предложението ми е следното да се направи тема или подтема вкоято ще има за всеки отделен град ,като се влезе и да се вписват магазини и места които са проверени че са препоръчани за ползване на техните услуги..
пример
гр Бургас
Автоклиматици - ул еди коя си и т.н
Автобояджии еди къде си и информация
Части и други ..еди кои си магазини и кои улици
Препочъ4ани сервизи ...и т.н.

за да не се лутат всички ид а се флудят темите излишно ,като сътветно ще бъде къде къде по красиво по разбрано,по подобие на темата с телефоните всеки ще пише за кой град и за кой сервиз и (съответно )отговарящ за тази тема ще коригира и намества на съответното място
Вярвам сте хванали идеята ми ,ако трябва 'ще я дообясня но мисля че ще бъде доста за всички ни вместо излишно да се лутаме влизаме в подтемата от който сме град и гледаме къде можем да отидем и ако има информация да се ориентираме..
благодаря за вниманието.
ще съм мн доволен ако наистина има такава тема..
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Май 2008, 21:33

интересно предложение .. ама с шуробаджанащината какво ще правим ?
то ясно че всеки ще фали неговото или на неговия "добър" приятел ;)
така че трябва добре да се обмисли идеята
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 20 Май 2008, 21:37

От мен идеята ,от други хора зависи реализацията ,даже ако няма навити аз бих се заел с задачата да чистя темата от глупости (само нея)(леко съм нагъл),шегувамс е разбира се ,важното е ако се разгледа предложението и се хареса на управата да се реализира и много народ ще бъдат улеснени,Вярно е че винаги ще има изключения,но все пак без жертви не може..
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Май 2008, 2:00

Има тема за сервизното обслужване на БМВ и няма проблем да се пуснат важни теми там за определени градове и вътре да има въпросното инфо. Но наистина проблема с това дали някой просто не прави реклама на приятел не е за подценяване и не съм сигурен дали не си заслужава риска. Струва ми се, че трябва да си остане както е сега. Някой има проблем с нещо, а друг му дава инфо за даден сервиз на Л.С. без излишни реклами и съмнения. Все пак си имаме платени реклами и няма да е коректно едни да плащат, а други да бъдат "рекламирани" просто така. Иначе идеята е добра и я подкрепям, но не знам как би могла да се осъществи без да има засегнати интереси или съмнение относно истиността на информацията.
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума