Търсене на потребители...
Модератор: I.Voykov
14 мнения
• Страница 1 от 1
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Търсене на потребители...
Колеги кога ще оправим този проблем защото е много досадно да се рови човек като луд из теми и прочие, за да намери потребител...
Например аз си пиша от време на време с един приятел и понеже скоро не сме си писали от ЛС-тата ми се е изтрило неговото последно.Пробвах да напиша в тътсачката ника му и да ми изкара негово мнение и така по-лесно да го намеря, но ударих на камък.
Трябваше да го търся измежду всикчи потребители и да преровя куп страници за една дреболия...
Нека да има търсачка на потребители която работи адекватно сега има такава, но немога да разбера каква работа върши чесно...
(ай повечето хора дори не я знаят )
Това е за наше благо все пак и мисля, че ще е добре за всички.

Например аз си пиша от време на време с един приятел и понеже скоро не сме си писали от ЛС-тата ми се е изтрило неговото последно.Пробвах да напиша в тътсачката ника му и да ми изкара негово мнение и така по-лесно да го намеря, но ударих на камък.
Трябваше да го търся измежду всикчи потребители и да преровя куп страници за една дреболия...
Нека да има търсачка на потребители която работи адекватно сега има такава, но немога да разбера каква работа върши чесно...
(ай повечето хора дори не я знаят )
Това е за наше благо все пак и мисля, че ще е добре за всички.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ами ако му знаеш точния ник го пишеш във втория ред на Търсене, като може и да съкратиш част от ника:
Търсете по автор:
Можете да ползвате * като маска.
Другия вариант е да си спомниш в точно коя тема е писал и да я изровиш.
Търсете по автор:
Можете да ползвате * като маска.
Другия вариант е да си спомниш в точно коя тема е писал и да я изровиш.

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Например има потребители който нямат мнения и не можеш да ги откриеш! Аз също ми се налагаше наскоро и се слъсках с този проблем!!!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Новини
-
Поровичках из нета, но намерих само един читав плъгин за тази цел. Лошото е, че не е за нашата версия и трябва доста преправяне, а и нещо не ми вдъхва доверие като гледам как е писан.
Засега въпроса остава отворен, но е по-вероятно решението да дойде чак когато инсталираме по-нова версия на phpbb платформата.
Засега въпроса остава отворен, но е по-вероятно решението да дойде чак когато инсталираме по-нова версия на phpbb платформата.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
аз имам един куестшън,които не е баш по темата,но пак за потребители става въпрос...нали уж тези с повечето мнения от явор,бяха бъгове на форума и бяха несъществуващи потребители?!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=75757
Този линк ме кара друго да си мисля,че и човека ранг е получил даже...

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
///MapTo написа:аз имам един куестшън,които не е баш по темата,но пак за потребители става въпрос...нали уж тези с повечето мнения от явор,бяха бъгове на форума и бяха несъществуващи потребители?!
да подкрепям те и аз го видях това и ми е чудно доста

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
не намерих смислен мод или обсъждане за пхпбб по темата, но първата ми мисъл беше че в админ панела има точно такава функция. Проблема е че не знам причината тя да не е публична, дали не е нарочно заради стабилно натоварване при търсенето. Може да се погледне кода и да се портне публично евентуално... ако намеря нещо смислено ще пиша 

- Новини
-
Тоя бъг се появи преди около пет или шест месеца. Дотогава нямаше такива случаи. Сега новорегистрирани потребители придобиват огромен брой несъществуващи постинги, както и някой от ранговете със статут "специален" (демек лични рангове, а не общите).
Първоначално смятах, че след като изтриваме неактивните потребители е възможно новорегистрираните да са получили старо ID, но това не е така.
Самите числа на броя постинги при различните "дефектирали" потребителски имена е приблизително сходен, което ме навежда на мисълта, че тези числа биха могли да са например общия брой постинги във форума или нещо подобно. Въпроса е къде фигурира такова число и защо изобщо sql-а го взима и го набива на тези потребители.
Първоначално смятах, че след като изтриваме неактивните потребители е възможно новорегистрираните да са получили старо ID, но това не е така.
Самите числа на броя постинги при различните "дефектирали" потребителски имена е приблизително сходен, което ме навежда на мисълта, че тези числа биха могли да са например общия брой постинги във форума или нещо подобно. Въпроса е къде фигурира такова число и защо изобщо sql-а го взима и го набива на тези потребители.
- Новини
-
t0sh написа:не намерих смислен мод или обсъждане за пхпбб по темата, но първата ми мисъл беше че в админ панела има точно такава функция. Проблема е че не знам причината тя да не е публична, дали не е нарочно заради стабилно натоварване при търсенето. Може да се погледне кода и да се портне публично евентуално... ако намеря нещо смислено ще пиша
Не намирам опция, която да направи юзър търсачката от админ панела публична...
Иначе има два, три мода за тази цел, но интегрирането им изобщо няма да е по нормалния начин. Отново се връщаме на момента с многото модификации върху форума и липсата на информация по кои файлове е работено и какво е правено.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Според мен е най-добре да минете на vbulletin board. Тва е истинския форум, има адски много опции, включително и тази за търсене на потребители, не се занимаваш със смотани модове за щяло и нещяло, по-сигурен е и няма такива смешни бъгове и глупости...
- Новини
-
zBoost написа:Според мен е най-добре да минете на vbulletin board. Тва е истинския форум, има адски много опции, включително и тази за търсене на потребители, не се занимаваш със смотани модове за щяло и нещяло, по-сигурен е и няма такива смешни бъгове и глупости...
Много е истински, стига да не държиш на търсачката

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
какъв вбюлетин...
опитал съм ВСИЧКИТЕ сносни като инсталация и администриране - единствено SMF си тежи на мястото по ВСИЧКИ параграфи !
търсачката - пас. но точно такива не-тракнати пачове водят до тотални бози винаги то е ясно. Аз все още смятам че е най-добре да се поиграе с diff-ове и да се ъпгрейдне на 2.х последната, а след това да се мисли за другите неща
опитал съм ВСИЧКИТЕ сносни като инсталация и администриране - единствено SMF си тежи на мястото по ВСИЧКИ параграфи !
търсачката - пас. но точно такива не-тракнати пачове водят до тотални бози винаги то е ясно. Аз все още смятам че е най-добре да се поиграе с diff-ове и да се ъпгрейдне на 2.х последната, а след това да се мисли за другите неща
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума