Търсене на потребители...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Търсене на потребители...

Мнение от _BoBI_ » 18 Дек 2007, 17:59

Колеги кога ще оправим този проблем защото е много досадно да се рови човек като луд из теми и прочие, за да намери потребител...
Например аз си пиша от време на време с един приятел и понеже скоро не сме си писали от ЛС-тата ми се е изтрило неговото последно.Пробвах да напиша в тътсачката ника му и да ми изкара негово мнение и така по-лесно да го намеря, но ударих на камък.
Трябваше да го търся измежду всикчи потребители и да преровя куп страници за една дреболия...
Нека да има търсачка на потребители която работи адекватно сега има такава, но немога да разбера каква работа върши чесно...
(ай повечето хора дори не я знаят )
Това е за наше благо все пак и мисля, че ще е добре за всички.
;)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Дек 2007, 18:21

Ами ако му знаеш точния ник го пишеш във втория ред на Търсене, като може и да съкратиш част от ника:
Търсете по автор:
Можете да ползвате * като маска.

Другия вариант е да си спомниш в точно коя тема е писал и да я изровиш.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 19 Дек 2007, 17:50

Не стана с нито един от 2-та варианта и аз ги знам и първо така пробвах... ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Дек 2007, 0:54

Ще видим какво може да се направи по въпроса.

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 20 Дек 2007, 1:07

Например има потребители който нямат мнения и не можеш да ги откриеш! Аз също ми се налагаше наскоро и се слъсках с този проблем!!!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Дек 2007, 7:56

Поровичках из нета, но намерих само един читав плъгин за тази цел. Лошото е, че не е за нашата версия и трябва доста преправяне, а и нещо не ми вдъхва доверие като гледам как е писан.

Засега въпроса остава отворен, но е по-вероятно решението да дойде чак когато инсталираме по-нова версия на phpbb платформата.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Яну 2008, 13:32

аз имам един куестшън,които не е баш по темата,но пак за потребители става въпрос...нали уж тези с повечето мнения от явор,бяха бъгове на форума и бяха несъществуващи потребители?!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=75757
Този линк ме кара друго да си мисля,че и човека ранг е получил даже... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 12 Яну 2008, 15:11

///MapTo написа:аз имам един куестшън,които не е баш по темата,но пак за потребители става въпрос...нали уж тези с повечето мнения от явор,бяха бъгове на форума и бяха несъществуващи потребители?!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=75757
Този линк ме кара друго да си мисля,че и човека ранг е получил даже... :roll:

да подкрепям те и аз го видях това и ми е чудно доста :confused:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 12 Яну 2008, 16:39

не намерих смислен мод или обсъждане за пхпбб по темата, но първата ми мисъл беше че в админ панела има точно такава функция. Проблема е че не знам причината тя да не е публична, дали не е нарочно заради стабилно натоварване при търсенето. Може да се погледне кода и да се портне публично евентуално... ако намеря нещо смислено ще пиша ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Яну 2008, 19:40

Тоя бъг се появи преди около пет или шест месеца. Дотогава нямаше такива случаи. Сега новорегистрирани потребители придобиват огромен брой несъществуващи постинги, както и някой от ранговете със статут "специален" (демек лични рангове, а не общите).

Първоначално смятах, че след като изтриваме неактивните потребители е възможно новорегистрираните да са получили старо ID, но това не е така.

Самите числа на броя постинги при различните "дефектирали" потребителски имена е приблизително сходен, което ме навежда на мисълта, че тези числа биха могли да са например общия брой постинги във форума или нещо подобно. Въпроса е къде фигурира такова число и защо изобщо sql-а го взима и го набива на тези потребители.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Яну 2008, 19:43

t0sh написа:не намерих смислен мод или обсъждане за пхпбб по темата, но първата ми мисъл беше че в админ панела има точно такава функция. Проблема е че не знам причината тя да не е публична, дали не е нарочно заради стабилно натоварване при търсенето. Може да се погледне кода и да се портне публично евентуално... ако намеря нещо смислено ще пиша ;)

Не намирам опция, която да направи юзър търсачката от админ панела публична...
Иначе има два, три мода за тази цел, но интегрирането им изобщо няма да е по нормалния начин. Отново се връщаме на момента с многото модификации върху форума и липсата на информация по кои файлове е работено и какво е правено.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Яну 2008, 20:10

Според мен е най-добре да минете на vbulletin board. Тва е истинския форум, има адски много опции, включително и тази за търсене на потребители, не се занимаваш със смотани модове за щяло и нещяло, по-сигурен е и няма такива смешни бъгове и глупости...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Яну 2008, 3:56

zBoost написа:Според мен е най-добре да минете на vbulletin board. Тва е истинския форум, има адски много опции, включително и тази за търсене на потребители, не се занимаваш със смотани модове за щяло и нещяло, по-сигурен е и няма такива смешни бъгове и глупости...

Много е истински, стига да не държиш на търсачката ;) Има навика да не открива думи, а ако й набиеш цяло изречение, ще ти направи живота черен с правянето на хилядите резултати, които естествено ще съдържат някоя от думите, а не всичките и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 14 Яну 2008, 23:55

какъв вбюлетин...

опитал съм ВСИЧКИТЕ сносни като инсталация и администриране - единствено SMF си тежи на мястото по ВСИЧКИ параграфи !

търсачката - пас. но точно такива не-тракнати пачове водят до тотални бози винаги то е ясно. Аз все още смятам че е най-добре да се поиграе с diff-ове и да се ъпгрейдне на 2.х последната, а след това да се мисли за другите неща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума