Предложения, свързани с форума
Модератор: I.Voykov
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Предложения, свързани с форума
Добро утро,
Не намерих такава тема и нямам права да я пусна в раздел "Правила", затова ще е тук и отсега моля модератор да я премести.
1. Форумът има ли опция да бъде невъзможно мултицитирането (използването на повече от 3 цитата наведнъж).
Вижте какво се случва в тази тема на 6-та и 7-ма страница - viewtopic.php?f=116&t=425757
Двама колеги споделят опит, но 70% от коментарите на страницата реално е предходната им комуникация и количеството нова информация е нищожно. Тази опция, ако е налична, няма да затормозява модераторите, а всеки потребител ще трябва сам да коригира публикацията си, ако в нея има много цитати.
2. Може ли да се ограничи цитирането на последния коментар в темите (Изкл. може би за темите "Бързи въпроси и отговори"). Идеята е да се използва цитат само, когато се отговаря на коментар, който не е последен в съответната тема. Особено когато някой колега пусне новата тема и вторият коментар включва цитат, то е ясно за кой коментар се отнася съответната публикация.
Тук вече ще бъде необходима и повече работа на модераторския екип, но такъв е животът - задълженията се увеличават, за сметка на това заплатите намаляват
3. При цитиране на мнение, което съдържа снимка, да се изрязва снимката или да се оставя само линка към нея. Не мисля, че на някого е необходимо да гледа по 10 пъти една и съща снимка на една и съща страница.
Благодаря за вниманието и по случай понеделник искам да ви почерпя с един Fiat Multipla

Не намерих такава тема и нямам права да я пусна в раздел "Правила", затова ще е тук и отсега моля модератор да я премести.
1. Форумът има ли опция да бъде невъзможно мултицитирането (използването на повече от 3 цитата наведнъж).
Вижте какво се случва в тази тема на 6-та и 7-ма страница - viewtopic.php?f=116&t=425757
Двама колеги споделят опит, но 70% от коментарите на страницата реално е предходната им комуникация и количеството нова информация е нищожно. Тази опция, ако е налична, няма да затормозява модераторите, а всеки потребител ще трябва сам да коригира публикацията си, ако в нея има много цитати.
2. Може ли да се ограничи цитирането на последния коментар в темите (Изкл. може би за темите "Бързи въпроси и отговори"). Идеята е да се използва цитат само, когато се отговаря на коментар, който не е последен в съответната тема. Особено когато някой колега пусне новата тема и вторият коментар включва цитат, то е ясно за кой коментар се отнася съответната публикация.

3. При цитиране на мнение, което съдържа снимка, да се изрязва снимката или да се оставя само линка към нея. Не мисля, че на някого е необходимо да гледа по 10 пъти една и съща снимка на една и съща страница.
Благодаря за вниманието и по случай понеделник искам да ви почерпя с един Fiat Multipla

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
Re: Предложения, свързани с форума
Поне да бяхте написали едно "Не", колкото да има някакъв отговор

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая тема съм я пропуснал, ще ме прощаваш
Като цяло имаме идеи за промяна, но това до голяма степен изисква смяна на версията на форума, а в момента нямаме готовност за подобна промяна 
Но... ще коментирам с колегите и ще ти кажа до няколко дни какво можем да направим с наличните ресурси на форумната система

Но... ще коментирам с колегите и ще ти кажа до няколко дни какво можем да направим с наличните ресурси на форумната система

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря, ще очаквам инфо 

- Mollov
- Мародератор
-

С тази версия на phpBB нямаме какво повече да направим.... но има идеи за обновяване, та.... тогава ще видим

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Здравейте, колеги.
Имам едно предложение за по-добър UX. Мисля, че би било добре когато кликнем на бутони "Маркирай форума като прочетен" (главната страница) и "Маркирайте темите като прочетени" (подфоруми) да иска потвърждение, както е при бутон "Изтрий всички бисквитки".
За последния месец два пъти кликнах на тези бутони погрешка, веднъж през браузъра на телефона (кликвам някъде и в същия момент страницата се преоразмерява), и веднъж с пада на лаптопа. Съответно изгубих опцията да чета новите мнения в темите до момента, в който ги маркирах като прочетени, което не е болка за умиране, но е неприятно.
Поздрави,
sme666ko
Имам едно предложение за по-добър UX. Мисля, че би било добре когато кликнем на бутони "Маркирай форума като прочетен" (главната страница) и "Маркирайте темите като прочетени" (подфоруми) да иска потвърждение, както е при бутон "Изтрий всички бисквитки".
За последния месец два пъти кликнах на тези бутони погрешка, веднъж през браузъра на телефона (кликвам някъде и в същия момент страницата се преоразмерява), и веднъж с пада на лаптопа. Съответно изгубих опцията да чета новите мнения в темите до момента, в който ги маркирах като прочетени, което не е болка за умиране, но е неприятно.
Поздрави,
sme666ko

- Ивайло Димов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Sme6ko ако визираш опцията "непрочетени мнения " да тя се изтрива ,но тази под нея "нови мнения" остава непроменена ,току що го пробвах 3 пъти
.

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
"Виж новите мнения" показва мнения, публикувани в последните N часа/ден/конкретна дата - не съм сигурен. На всичко останало му изгубих следите.
Пак казвам - не е болка за умиране, и вероятно рядко се случва някой да занули като мен. Все пак ми се струва, че би било полезно да иска потвърждение. А щом го има на линка/бутона за триене на бисквитките, предполагам няма да е голяма драма да се направи и за другите. Просто идея.
Пак казвам - не е болка за умиране, и вероятно рядко се случва някой да занули като мен. Все пак ми се струва, че би било полезно да иска потвърждение. А щом го има на линка/бутона за триене на бисквитките, предполагам няма да е голяма драма да се направи и за другите. Просто идея.

- BMW_POWER
- големия брат на Монтоя
-
- Кара: Curiosity (но с две камери)
- Мечтае да кара: БМВ отпреди Бенгъл
- Mollov
- Мародератор
-
В близко бъдеще ще сменяме системата на форума, а с нея ще има и нови "усмивки" 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума