Темата за войната

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

големия брат на Монтоя
Аватар
Мнения: 1595
Регистриран на: 20.05.2002
Местоположение: Там край реката
Пол: Мъж
Кара: Curiosity (но с две камери)
Мечтае да кара: БМВ отпреди Бенгъл

Темата за войната

Мнение от BMW_POWER » 22 Сеп 2022, 13:25

Понеже в Света нещата се развиват много бързо, ще помоля Светата администрация да отключи темата за войната. Това е събитие номер едно в Света и мисля, че е нормално да го обсъждаме. Съгласен съм с условие, всеки който обижда другите или нарушава дори най-малко долното условие:

viewtopic.php?f=4&t=445650

директно и без предупреждение "жълтеница" и "лютеница" на ника. И особено тия, дето "само минават", за да обяснят, какво мислят за другите. Без да имат нито едно мнение по темата.

И това да се отнася за всички, независимо откога са регистрирани тук.

Благодаря!
Един ден ще бръкнеш в старото си яке и ще извадиш сгъната на четири противогрипна маска. С носталгия ще се усмихнеш, докато си наместваш бронираната жилетка ...

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 1836
Регистриран на: 27.04.2010
Местоположение: в овча кожа
Кара: Всичко и почти всеки за пари
Детайли за колата: На 1.8 млн. км.

Re: Темата за войната

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Сеп 2022, 21:28

Крайно време е тая цензура да отпадне. Попадаш на новина в нета и гледаш хиляди коментари, тоест всички хора се вълнуват от нещо, което косвени кряко определя живота им в последните месеци. На всичко отгоре ще продължи да го определя, но ние нямаме право да го обсъждаме тук защото...се създавали дразги. Като гледам нито дразгите са спрели, нито някой е започнал да има по-различно мнение за другия. Само където откровено мразещите всичко руско налазват абсолютно всяка една тема ако се спомене дори руска салата в нея и само минават да питат нещо, само започват някакви спорове във всяка тема различна от техническа докато не се затвори и тя. Даже модераторите вече се правят, че не виждат това, понеже разбраха, че няма смисъл всеки ден да се държим все едно сме в детска градина. Излизащите в почивка след затварянето на темата дори се увеличиха. :idea:
Е.Димитров написа:Дъжда и снега на пътя е като да влезеш във фейсбук.
Веднага се забелязват тъпанарите!


In God we trust, all others we track.
Отворете темата за войната моля.
I feel the need, the need for speed.

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook