Предложение към всички във най- добрия форум
Модератор: I.Voykov
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Предложение към всички във най- добрия форум
Здравейте!
ЧНГ, много здраве и късмет през новата!
И сега по същество: хрумнала ми е една идея и ще я споделя с всички вас.
Става въпрос за отварянето на нов подфорум, който да се казва "Направи си сам". В този подфорум, ако сте съгласни да съществува такъв, ще се разискват проблеми, които ще са отстраними от самите притежатели на марката БМВ, без да се налага намесата на компетентните. Не че е лошо колата да я пипне майстор, но нека това да се случва, когато самия собственик не е в състояние да се справи или когато го мързи.
Квалификацията на опитните майстори трябва да се употребява по предназначение и без да се губи ценното за всички време, а и защо да се дават грешни пари, когато с по- елементарните неща можем сами да се справим.
Верно, ще кажете че има достатъчно подфоруми- на отделните модификации, за тутинг и др. , но един такъв нов, ще е събирателен за всичките малки проблеми.
Така мисля аз и затова коментирам този въпрос тук. Ако се намерят достатъчно мои съмишленици, надявам се това да бъде "забелязано" от модераторите.
Успехи на всички!
ЧНГ, много здраве и късмет през новата!
И сега по същество: хрумнала ми е една идея и ще я споделя с всички вас.
Става въпрос за отварянето на нов подфорум, който да се казва "Направи си сам". В този подфорум, ако сте съгласни да съществува такъв, ще се разискват проблеми, които ще са отстраними от самите притежатели на марката БМВ, без да се налага намесата на компетентните. Не че е лошо колата да я пипне майстор, но нека това да се случва, когато самия собственик не е в състояние да се справи или когато го мързи.

Верно, ще кажете че има достатъчно подфоруми- на отделните модификации, за тутинг и др. , но един такъв нов, ще е събирателен за всичките малки проблеми.
Така мисля аз и затова коментирам този въпрос тук. Ако се намерят достатъчно мои съмишленици, надявам се това да бъде "забелязано" от модераторите.
Успехи на всички!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
И аз подкрепям напълно...
Като хубаво ще е да има точно регламентиран начин за заглавията, примено "Ремонт на ...." или "Смяна на ...." с цел по-лесно и пълноценно използване на търсачката.
Като хубаво ще е да има точно регламентиран начин за заглавията, примено "Ремонт на ...." или "Смяна на ...." с цел по-лесно и пълноценно използване на търсачката.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Не е лошо, но все пак си мисля, че има достатъчно подфоруми за по-често срещаните БМВ-та и няма смисъл от още един специално за повреди и аварии. За такива въпроси като че ли ще е по-добре да се пита в съответния форум, както е в момента... 

9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума