Ъъъ, имам оплакване!!!
Модератор: I.Voykov
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
амиии значи ти е адски бавна машината?
1 Ghz процесор не трябва да се товари повече от 5% за този сняг. Затова са сложени само 7 снежинки - иначе с 40 е лудница, но яде на 95% почти всичко
смята всяка поотделно да пада със случайни врътки понеже
другото заради което вали само 60 секунди и спира е точно за да не забравиш отворен прозорец и да ти върти процесора напразно.
А ако отвориш няколко наведнъж един след друг, снежинките за смятане стават по 7 по толкова - ДОСТА - и нормално да ти насича...
ти си първия оплакал се, но скрипта се конфигурира, ако се окаже че на повечето им пречи - снежинките могат да станат 5 или 3, или да вали само 30 сек, или да вали само до 200 пиксела (горе до менютата) и т.н. и т.н.
1 Ghz процесор не трябва да се товари повече от 5% за този сняг. Затова са сложени само 7 снежинки - иначе с 40 е лудница, но яде на 95% почти всичко

другото заради което вали само 60 секунди и спира е точно за да не забравиш отворен прозорец и да ти върти процесора напразно.
А ако отвориш няколко наведнъж един след друг, снежинките за смятане стават по 7 по толкова - ДОСТА - и нормално да ти насича...
ти си първия оплакал се, но скрипта се конфигурира, ако се окаже че на повечето им пречи - снежинките могат да станат 5 или 3, или да вали само 30 сек, или да вали само до 200 пиксела (горе до менютата) и т.н. и т.н.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мен не ми пречи тоа снежец,но определено ме кефи много
Идеята е суперска 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума