Ъъъ, имам оплакване!!!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 24 Дек 2006, 11:36

амиии значи ти е адски бавна машината?
1 Ghz процесор не трябва да се товари повече от 5% за този сняг. Затова са сложени само 7 снежинки - иначе с 40 е лудница, но яде на 95% почти всичко :mhihi: смята всяка поотделно да пада със случайни врътки понеже ;)
другото заради което вали само 60 секунди и спира е точно за да не забравиш отворен прозорец и да ти върти процесора напразно.
А ако отвориш няколко наведнъж един след друг, снежинките за смятане стават по 7 по толкова - ДОСТА - и нормално да ти насича...

ти си първия оплакал се, но скрипта се конфигурира, ако се окаже че на повечето им пречи - снежинките могат да станат 5 или 3, или да вали само 30 сек, или да вали само до 200 пиксела (горе до менютата) и т.н. и т.н.;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2006, 11:55

Мен не ми пречи тоа снежец,но определено ме кефи много :winky: Идеята е суперска ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума