за"модератори"
Модератор: I.Voykov
6 мнения
• Страница 1 от 1
за"модератори"
Искам да кажа, в една тема бях написал 2 думи на латиница и веднага "пиши на КИРИЛИЦА" искам да попитам защо? защо тъй нареченият "модератор" или какъвто и да е там елен, красавец, "властимащ" или не искам да го наричам какъвто е.... защото не ми е в стила не може да допусне, че в момента не съм имал кирилица? а цели фермани има тук на латиница????
и защо когато аз питах, питах, питах изпита ми се питалото да питам как да пусна платена обява във форума тогава нямаше кой да ми отговори и ме препращаха от клон на клон ......... но стига вече аз колата може би продадох, но модерния който си мисли, че е господ всъщност е един комплексар, който може да "банва", "киква", и други чужди думички, но само тук, тук във форума, където не може да види хората очи в очи. Един мъж ако е такъв този там горе:))))))) модерния, красавеца на улицата е един мухъл........ плесен, малък, един такъв мъничък, не се вижда дори, тои е "модераторът" това е истинсият комплексар и ако забележите едно мишле на улицата, един смачкан човечец, много ама много малък нищожество с една дума, попитайте дали не е "МОДЕРАТОР" в някой форум 

караш внимателно печелиш обезателно!!!
никога не подценявай никого!!!
Внос и продажба на коли всякакви, цени народни www.panik.snimka.bg за цените питайте
никога не подценявай никого!!!
Внос и продажба на коли всякакви, цени народни www.panik.snimka.bg за цените питайте
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Хайде да не се наричаме комплексари и да се слагаме под общ знаменател. Първо темата ти не е за тук. Второ в мига, в който каза всички тия бълвочи за модератори и т.н. вече не си на почит и въпроса ти може да си остане и игнориран. Имай уважение към цялата система тук, за да те уважава и тя. Ако имаш проблем, сподели го конкретно, ясно и точно и ще получиш отговор в същия вид. Не знам за какво мнение става дума и колко дълго е било то, но не виждам да си дал подробности, следователно как очакваш точна и ясна преценка? Ние сме написали, че е задължително писането на кирилица. Ако нямаш, проблема принципно е в теб. Естествено се случва да пускаме някое мнение, като видим, че човека не е прочел или разбрал, макар това да не е оправдание. Някои се оправдават с липсата на КРЕДОР. Та да подчертая. Кредора е улеснение, но не и оправдание... Местя ти темата в правилния форум. Ако искаш да постигнеш нещо градивно си смени подхода и давай повече факти. На никой тук не се плаща, никой не е съвършен и всеки може да допусне една или повече грешки. Модераторът не е малко мишле избиващо комплекси с "власт" и да ти кажа ако искаш да говориш с някой очи в очи винаги би имал тази възможност на ЕКО. 90% от модераторите присъстваме там сравнително редовно
П.П. Относно рекламата във форума. За съжаление още не сме съвършени в това отношение. Пак ти казвам, че и ние сме хора като теб и освен форума си имаме и други грижи и занимания. Опитваме се да бъдем максимално прецизни, но винаги има и неуспехи. За щастие повечето хора са доволни. Стараем се с всеки изминал ден да правим нещата по-лесни и приятни за всички.
П.П.2 И пускайки темата си в половината форуми спечели една голяма черна точка, можем да ти я връчим на ЕКО

П.П. Относно рекламата във форума. За съжаление още не сме съвършени в това отношение. Пак ти казвам, че и ние сме хора като теб и освен форума си имаме и други грижи и занимания. Опитваме се да бъдем максимално прецизни, но винаги има и неуспехи. За щастие повечето хора са доволни. Стараем се с всеки изминал ден да правим нещата по-лесни и приятни за всички.
П.П.2 И пускайки темата си в половината форуми спечели една голяма черна точка, можем да ти я връчим на ЕКО

Последна промяна Иво на 25 Сеп 2006, 22:06, променена общо 3 пъти

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Виж са... това, което прави модератора си е негова работа, а мога да ти кажа, че поне в този форум модераторите си вършат работата. Ако не ти изнася - не си вързан тука - приятен ден. А за лайното - това, което едно лайно единствено може да направи, е да плюе. Прочети си поста и се помириши моля те. Да погледнем и от другата страна - какво може да представлява едно юзърче, което когато не му отърва почва да си излива речника с псувни. Най-малкото не създаваш впечатление за цивилизовано същество
И понеже съм толерантен ще погледна и през твойта призма... добре, модератора е бог тука и лайно на улицата... А ти и тука се размириса, пък кво остава какво ще ме лъхне ако те видя на улицата. Аман...

И понеже съм толерантен ще погледна и през твойта призма... добре, модератора е бог тука и лайно на улицата... А ти и тука се размириса, пък кво остава какво ще ме лъхне ако те видя на улицата. Аман...
---
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Приятелю, мисля че наистина си сбъркал форума...
Без да знам кой си, не те познавам, но би ли трябвало да изречеш такива думи...
Тук наистина има много интелигентни хора, умни, бедни-богати,дебели-слаби, високи-ниски...но да сравняваш модераторите с мишки и отпадъци...
Тук хората са задружни, едно цяло сме...
Приятелю, виждаш ли образа си с този на Пламен от ББ3
Извинявай за "острите" ми думи...
На Добър час...

Тук наистина има много интелигентни хора, умни, бедни-богати,дебели-слаби, високи-ниски...но да сравняваш модераторите с мишки и отпадъци...

Приятелю, виждаш ли образа си с този на Пламен от ББ3

Извинявай за "острите" ми думи...
На Добър час...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Леле колко лоши сме били модераторите
За без пари толкова, като почнете да давате заплати и рушвети може и да се променим

За без пари толкова, като почнете да давате заплати и рушвети може и да се променим

Re: за"модератори"
Panik_r написа:...
А така...
Гледам, забележката ми е станала обект на голямо внимание (разбирай, теми в колкото се
може повече подфоруми)...Е, значи има ефект.

провокирана от тривиалната (а всъщност, направо "несериозна", с оглед на официалният
език на тази държава и националност) забележка или отново да се даде "гласност" на
"проблемите" ти с комерсиалната обява...или просто да сипеме на модераторите,
ей така за кеф, че скоро никой не е роптаел срещу тях?! Мнения на латиница...?! Хм,
може и да има - модераторите не са Слънце, което може да огрее навсякъде (та дори
и познатото нам Слънце не може това, защо модераторите да могат), но се опитват да
променят това.

защото авторът им се е извинил, че пише на латиница и/или изтъква причината...Дали защото
ги мързи или наистина е така, не се наемам да гадая, но поне личи познаване на Правилата
и уважение към затруднените читатели (което е по-важно). А ти използва ли всички
начини/методи да улесниш другите потребители, като напишеш мнението на Кирилица
или ги пропусна, като убеди себе си, че не можеш да се справиш с това,толкова
трудно, начинание?! Между другото, в живота говориш и пишеш на Кирилица, нали?! И
да не е така, тук трябва да го правиш! Малко на диктатура "бие" тук, нали...?!Така е, щото
модераторите сме "властимащи" и някъде трябва да се налага тази СИЛА!

Форума има една хубава страна - като не ти изнася, ставаш и си тръгваш

Driver's Racing Team
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума