за"модератори"

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Потребител
Аватар

за"модератори"

Мнение от Panik_r » 25 Сеп 2006, 21:18

Искам да кажа, в една тема бях написал 2 думи на латиница и веднага "пиши на КИРИЛИЦА" искам да попитам защо? защо тъй нареченият "модератор" или какъвто и да е там елен, красавец, "властимащ" или не искам да го наричам какъвто е.... защото не ми е в стила не може да допусне, че в момента не съм имал кирилица? а цели фермани има тук на латиница???? :nono: и защо когато аз питах, питах, питах изпита ми се питалото да питам как да пусна платена обява във форума тогава нямаше кой да ми отговори и ме препращаха от клон на клон ......... но стига вече аз колата може би продадох, но модерния който си мисли, че е господ всъщност е един комплексар, който може да "банва", "киква", и други чужди думички, но само тук, тук във форума, където не може да види хората очи в очи. Един мъж ако е такъв този там горе:))))))) модерния, красавеца на улицата е един мухъл........ плесен, малък, един такъв мъничък, не се вижда дори, тои е "модераторът" това е истинсият комплексар и ако забележите едно мишле на улицата, един смачкан човечец, много ама много малък нищожество с една дума, попитайте дали не е "МОДЕРАТОР" в някой форум :winky:
караш внимателно печелиш обезателно!!!
никога не подценявай никого!!!
Внос и продажба на коли всякакви, цени народни www.panik.snimka.bg за цените питайте

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 25 Сеп 2006, 21:46

Хайде да не се наричаме комплексари и да се слагаме под общ знаменател. Първо темата ти не е за тук. Второ в мига, в който каза всички тия бълвочи за модератори и т.н. вече не си на почит и въпроса ти може да си остане и игнориран. Имай уважение към цялата система тук, за да те уважава и тя. Ако имаш проблем, сподели го конкретно, ясно и точно и ще получиш отговор в същия вид. Не знам за какво мнение става дума и колко дълго е било то, но не виждам да си дал подробности, следователно как очакваш точна и ясна преценка? Ние сме написали, че е задължително писането на кирилица. Ако нямаш, проблема принципно е в теб. Естествено се случва да пускаме някое мнение, като видим, че човека не е прочел или разбрал, макар това да не е оправдание. Някои се оправдават с липсата на КРЕДОР. Та да подчертая. Кредора е улеснение, но не и оправдание... Местя ти темата в правилния форум. Ако искаш да постигнеш нещо градивно си смени подхода и давай повече факти. На никой тук не се плаща, никой не е съвършен и всеки може да допусне една или повече грешки. Модераторът не е малко мишле избиващо комплекси с "власт" и да ти кажа ако искаш да говориш с някой очи в очи винаги би имал тази възможност на ЕКО. 90% от модераторите присъстваме там сравнително редовно ;)

П.П. Относно рекламата във форума. За съжаление още не сме съвършени в това отношение. Пак ти казвам, че и ние сме хора като теб и освен форума си имаме и други грижи и занимания. Опитваме се да бъдем максимално прецизни, но винаги има и неуспехи. За щастие повечето хора са доволни. Стараем се с всеки изминал ден да правим нещата по-лесни и приятни за всички.

П.П.2 И пускайки темата си в половината форуми спечели една голяма черна точка, можем да ти я връчим на ЕКО :)
Последна промяна Иво на 25 Сеп 2006, 22:06, променена общо 3 пъти
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 25 Сеп 2006, 21:48

Виж са... това, което прави модератора си е негова работа, а мога да ти кажа, че поне в този форум модераторите си вършат работата. Ако не ти изнася - не си вързан тука - приятен ден. А за лайното - това, което едно лайно единствено може да направи, е да плюе. Прочети си поста и се помириши моля те. Да погледнем и от другата страна - какво може да представлява едно юзърче, което когато не му отърва почва да си излива речника с псувни. Най-малкото не създаваш впечатление за цивилизовано същество :arrow:
И понеже съм толерантен ще погледна и през твойта призма... добре, модератора е бог тука и лайно на улицата... А ти и тука се размириса, пък кво остава какво ще ме лъхне ако те видя на улицата. Аман...
---

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 25 Сеп 2006, 21:48

Приятелю, мисля че наистина си сбъркал форума... ;) Без да знам кой си, не те познавам, но би ли трябвало да изречеш такива думи... :?: :roll:
Тук наистина има много интелигентни хора, умни, бедни-богати,дебели-слаби, високи-ниски...но да сравняваш модераторите с мишки и отпадъци... :evil: :evil: :evil: Тук хората са задружни, едно цяло сме... :confused:
Приятелю, виждаш ли образа си с този на Пламен от ББ3 :confused:
Извинявай за "острите" ми думи...
На Добър час... ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 26 Сеп 2006, 1:32

Леле колко лоши сме били модераторите :mhihi:
За без пари толкова, като почнете да давате заплати и рушвети може и да се променим ;)
Изображение

CS-маниак
Аватар

Re: за"модератори"

Мнение от lowdriver » 26 Сеп 2006, 9:56

Panik_r написа:...

А така...
Гледам, забележката ми е станала обект на голямо внимание (разбирай, теми в колкото се
може повече подфоруми)...Е, значи има ефект. :mhihi: Сега сериозно, колега, тази тема е
провокирана от тривиалната (а всъщност, направо "несериозна", с оглед на официалният
език на тази държава и националност) забележка или отново да се даде "гласност" на
"проблемите" ти с комерсиалната обява...или просто да сипеме на модераторите,
ей така за кеф, че скоро никой не е роптаел срещу тях?! Мнения на латиница...?! Хм,
може и да има - модераторите не са Слънце, което може да огрее навсякъде (та дори
и познатото нам Слънце не може това, защо модераторите да могат), но се опитват да
променят това. ;) Даже някои мнения на латиница се оставят (ма как така, бе?!)...Оставят се
защото авторът им се е извинил, че пише на латиница и/или изтъква причината...Дали защото
ги мързи или наистина е така, не се наемам да гадая, но поне личи познаване на Правилата
и уважение към затруднените читатели (което е по-важно). А ти използва ли всички
начини/методи да улесниш другите потребители, като напишеш мнението на Кирилица
или ги пропусна, като убеди себе си, че не можеш да се справиш с това,толкова
трудно, начинание?! Между другото, в живота говориш и пишеш на Кирилица, нали?! И
да не е така, тук трябва да го правиш! Малко на диктатура "бие" тук, нали...?!Така е, щото
модераторите сме "властимащи" и някъде трябва да се налага тази СИЛА! :mhihi: Само,дет
Форума има една хубава страна - като не ти изнася, ставаш и си тръгваш :!:
Изображение
Driver's Racing Team

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума