предизвиквамте

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

предизвиквамте

Мнение от dizelboy » 19 Сеп 2006, 21:23

ам 4е пи4ове ние тука 4е имае ли такова раздел4е да с сеят интриги сплетни гледам у тунинга има таква тема , кво сте мисли повапроса ,може се некои д аизка д апредивика друг да премерят сили само питам де
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

RE:

Мнение от turboto » 19 Сеп 2006, 21:43

Да не искаш да пробваш ламарините на подвижния ми музей? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Сеп 2006, 22:34

Стига бе това е нелепо... :evil: :evil: :evil:

Не може да сравняваш тунинг форума с нашия, там има и тема Рецикле бин, ама ние си нямаме. Въпреки това там има и по 430 нови мнения на час, но това не пречи нашия форум да е по-добър, знаеш ли защо-защото тук може да има 2 мнения но те са смислени. ;)

И още нещо. Нека всеки от нас да метне по едно око за какво иде реч в тоя раздел на тунинг форума...
Бате ти Цветьо с Голфо предизвиква на Исмаил жена му с Корсата на газ за да разбере дали и е хубав изпарителя или да не си купува като нейния...Айде без такива. Аз съм твърдо против!!! :!: :!: :!: Ако толкова иска някой да предизвиква друг да напише една тема в Streetracers и готово. НО ДА НЕ Е ВАЖНА!!! Ако се види че има интерес и някой я "UP"-ва постоянно я направете важна, но иначеее е безмислено.
Надявам се гласа ми да не е глас в пустиня и всички да сме единодушни. Ако не прогреса който се случва в момента ще се превърне в регрес. Не казвам, че един подфорум ще срине форума, но аз се дразня дори когато във форума за коли видя подфорум МИС БМВПауър и не за друго ами защото тук ни събира едно и също нещо БМВ.

Уважавам искането на колегата и инициативата (ако може да се нарече така) за такъв подфорум, но моя отговор е НЕ. Не съм никой, за да казвам какво да се прави във форума, но тази тема е направена за да изразим мнение по този въпрос. Нека и по визшестоящите се изразят по въпроса.
Благодаря за вниманието Ви...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 19 Сеп 2006, 23:58

Никога няма да има такъв подфорум тук ;) Иначе и тук имаме Recycle Bin, но просто не се вижда от всички. А и няма смисъл :)
Изображение
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 20 Сеп 2006, 0:13

Иво написа:Иначе и тук имаме Recycle Bin, но просто не се вижда от всички. А и няма смисъл :)

Аз мисля, че ще е интересно :mhihi: Само като се сетя кои са двамата човека с най-много теми и мнения там :mhihi:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Сеп 2006, 4:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 20 Сеп 2006, 20:26

готовобе ве4е знаем решемнияето аз несравнявам никои снисщо като написах и по горе просто питам
ИзображениеИзображение
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Сеп 2006, 22:15

И аз съм твърдо против този раздел, ще стане голяма селяния. Иначе - dizelboy, теб явно ти е изключително трудно с българския, защото от много време се опитваш да пишеш и много рядко ти разчитам :mhihi: хаха :lol:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Сеп 2006, 22:46

amd имаш право що се отнася до правописа... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Сеп 2006, 23:05

Обсъждано е това отдавна и няма място тук. Извън темата е максималното, което може да се отпусне :) И StreetRacers, защото напоследък там друго освен глупости не чета :help: :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 21 Сеп 2006, 7:47

Иво написа: И StreetRacers, защото напоследък там друго освен глупости не чета :help: :)

Така е щото според мен там се изявяват некви неконтролируеми орел -маняци които дразнат (вместо да ги резнете) няма ли некав контрол на достъпа или всичко е оставено на "първите 7г."
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума