предизвиквамте
Модератор: I.Voykov
11 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
предизвиквамте
ам 4е пи4ове ние тука 4е имае ли такова раздел4е да с сеят интриги сплетни гледам у тунинга има таква тема , кво сте мисли повапроса ,може се некои д аизка д апредивика друг да премерят сили само питам де

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Стига бе това е нелепо...
Не може да сравняваш тунинг форума с нашия, там има и тема Рецикле бин, ама ние си нямаме. Въпреки това там има и по 430 нови мнения на час, но това не пречи нашия форум да е по-добър, знаеш ли защо-защото тук може да има 2 мнения но те са смислени.
И още нещо. Нека всеки от нас да метне по едно око за какво иде реч в тоя раздел на тунинг форума...
Бате ти Цветьо с Голфо предизвиква на Исмаил жена му с Корсата на газ за да разбере дали и е хубав изпарителя или да не си купува като нейния...Айде без такива. Аз съм твърдо против!!!
Ако толкова иска някой да предизвиква друг да напише една тема в Streetracers и готово. НО ДА НЕ Е ВАЖНА!!! Ако се види че има интерес и някой я "UP"-ва постоянно я направете важна, но иначеее е безмислено.
Надявам се гласа ми да не е глас в пустиня и всички да сме единодушни. Ако не прогреса който се случва в момента ще се превърне в регрес. Не казвам, че един подфорум ще срине форума, но аз се дразня дори когато във форума за коли видя подфорум МИС БМВПауър и не за друго ами защото тук ни събира едно и също нещо БМВ.
Уважавам искането на колегата и инициативата (ако може да се нарече така) за такъв подфорум, но моя отговор е НЕ. Не съм никой, за да казвам какво да се прави във форума, но тази тема е направена за да изразим мнение по този въпрос. Нека и по визшестоящите се изразят по въпроса.
Благодаря за вниманието Ви...

Не може да сравняваш тунинг форума с нашия, там има и тема Рецикле бин, ама ние си нямаме. Въпреки това там има и по 430 нови мнения на час, но това не пречи нашия форум да е по-добър, знаеш ли защо-защото тук може да има 2 мнения но те са смислени.

И още нещо. Нека всеки от нас да метне по едно око за какво иде реч в тоя раздел на тунинг форума...
Бате ти Цветьо с Голфо предизвиква на Исмаил жена му с Корсата на газ за да разбере дали и е хубав изпарителя или да не си купува като нейния...Айде без такива. Аз съм твърдо против!!!

Надявам се гласа ми да не е глас в пустиня и всички да сме единодушни. Ако не прогреса който се случва в момента ще се превърне в регрес. Не казвам, че един подфорум ще срине форума, но аз се дразня дори когато във форума за коли видя подфорум МИС БМВПауър и не за друго ами защото тук ни събира едно и също нещо БМВ.
Уважавам искането на колегата и инициативата (ако може да се нарече така) за такъв подфорум, но моя отговор е НЕ. Не съм никой, за да казвам какво да се прави във форума, но тази тема е направена за да изразим мнение по този въпрос. Нека и по визшестоящите се изразят по въпроса.
Благодаря за вниманието Ви...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Никога няма да има такъв подфорум тук
Иначе и тук имаме Recycle Bin, но просто не се вижда от всички. А и няма смисъл 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Иво написа:Иначе и тук имаме Recycle Bin, но просто не се вижда от всички. А и няма смисъл
Аз мисля, че ще е интересно

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз съм твърдо против този раздел, ще стане голяма селяния. Иначе - dizelboy, теб явно ти е изключително трудно с българския, защото от много време се опитваш да пишеш и много рядко ти разчитам
хаха 

BMW only!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Обсъждано е това отдавна и няма място тук. Извън темата е максималното, което може да се отпусне
И StreetRacers, защото напоследък там друго освен глупости не чета

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Иво написа: И StreetRacers, защото напоследък там друго освен глупости не чета![]()
Така е щото според мен там се изявяват некви неконтролируеми орел -маняци които дразнат (вместо да ги резнете) няма ли некав контрол на достъпа или всичко е оставено на "първите 7г."
НЕВОЛЯТА УЧИ........

11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума