обави за работа

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

обави за работа

Мнение от dizelboy » 22 Юни 2006, 11:14

обръщам се наи ве4е кам администраторите и кам 4леновете на оправителния савет на клуба можете ли да направите тема важна която да седи постояно в някои от разделите която да служи за предлагане на работа смисал има много хора с фирми и вазможности идеята е такава 4е може да има фирми и хора които да набират хора за работа и д апомагат на хората от форума

примерно моита фирма търси хора за еди кво си еди що си изкани изсквания ........ тел за връска или налс за пове4е интерен на лс без да се пишат заплащания зада няма излишни мения и спекулаци

така хората които имат нужда от работна рака според спезиалностите ще могат да си набавят хора за нужните им цели и да подпомагат хората които са без работа

помислете добре варху идеята никак нее лоша и нее лошо да неим изкате пари за тая работа се пак ще подпомагат хората от форума--ако ме рабирате какво изкам д акажа е сега си4ко е в вашите раце мислете и кажете
ИзображениеИзображение
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Юни 2006, 14:42

Аз съм за такава тема, щог наистина ще има полза все пак тук има почти 5000 потребители и не всеки е бизнесмен, има безработни, но кадърни хора.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Юни 2006, 18:58

Подкрепям с две ръце, мисля че на никой няма да пречи една такава важна тема в "Извън Темата", дори един човек да си намери работа по този начин и всичко ще е оправдано!
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Юни 2006, 23:26

Dimo написа:Подкрепям с две ръце, мисля че на никой няма да пречи една такава важна тема в "Извън Темата", дори един човек да си намери работа по този начин и всичко ще е оправдано!

много точно :yes:
евала за идеята, Дизелче :!:
Надявам се да има повече привъженици, защото съм сигурен, че ще има успех.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Юни 2006, 2:37

Няма нужда да има важна тема. Просто може обявите с предложения за работа да се правят важни за определен срок. Една важна тема висяща дълго време става тегава. Хората спират да й обръщат внимание. Абсолютно "За" съм темите с предложения за работа, които нямат цел реклама да бъдат слагани като важни за определен срок.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 24 Юни 2006, 8:14

Иво написа:Няма нужда да има важна тема. Просто може обявите с предложения за работа да се правят важни за определен срок. Една важна тема висяща дълго време става тегава. Хората спират да й обръщат внимание. Абсолютно "За" съм темите с предложения за работа, които нямат цел реклама да бъдат слагани като важни за определен срок.

наистина си прав тука но но е хубаво самата тема да е постояна а обявите вътре ще се обновяват и трият от модераторите след определно време или при заемане на места и ипостове ,така не мислиш ли 4ее по добре
ИзображениеИзображение
Изображение

Аватар

Мнение от ati » 24 Юни 2006, 10:14

И аз мисля, че темата трябва да си е постоянна, само да се чисти оффтопика и когато се заеме дадено място или вече е заето да се трие дадената обява, мисля, че така може да се подържа компактна и информативна. Защото всичко ще е на едно място. Едно място може да бъде заето веднага, друго след месец примерно и затова е добре да са на едно място само самите обяви, за да не се търси из целия форум за някоя по-стара като дата, но все още актуална като обява.
Ати

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Юни 2006, 10:32

Или просто да се направи примерно един Подфорум примерно в Извън темата,по-добре всяка една обява в отделна тема,защото така ще е доста по-удобно,а и ако всички обяви бъдат в една тема и като се почнат въпроси ще стане лудница, всеки като пита за различна и нищо няма да се разбере накрая
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар

Мнение от ati » 24 Юни 2006, 10:35

SpUd3r написа:Или просто да се направи примерно един Подфорум примерно в Извън темата,по-добре есяка една обява в отделна тема,защото така ще е доста по-удобно,а и ако всички обяви бъдат в една тема и като се почнат въпроси ще стане лудница, всеки като пита за различна и нищо няма да се разбере накрая

аз по-скоро си мислех в темата да са само обявите, а запитванията да са на ЛС, че иначе наистина ще настане хаос, революция и най-накрая апокалипсис ;)
Ати

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 24 Юни 2006, 12:05

Сроковете: Вместо да се слагат твърди срокове, може още в заглавието да се вижда валидността на обявата. Например "Търся мазач. Краен срок 10.07.06". В самата обява пояснения за място, обем, пари и т.н.. Така модератора, като види датата, знае, че срока е изтекъл, и трие, или прави темата обикновена, не "важна".
Последна промяна ivantchoG на 30 Юни 2006, 17:11, променена общо 1 път
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 30 Юни 2006, 14:06

Подкрепям идеята, аз напоследък доста пъти пускам такива теми ... и ми се струва че има добър ефект както за търсещите така и предлагащите работа.
Но наистина да се чисти офф-топика и да са важни за определено време ;)
May the BMW force be with you!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Юли 2006, 23:59

Реших да дам шанс на тази идея.
Пуснах важна тема в "извън темата", която е предназначена за постване на обяви от работодатели. Подробностите ще намерите в самата тема. Да видим как ще тръгне... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 10 Юли 2006, 15:00

Идеята ми се струва чудна, дано има оферти скоро, че си търся няква работа за през сезона :)
what a helluva ride

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума