Предложение
Модератор: I.Voykov
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
Предложение
понеже бях писал в друга тема относно наще "хубавци" в форума къде лъжат тоя ония и никои нищо не прави .. сигурно се чудите кои крив кои прав ... а некои може и да са приятели на въпросния пич и не смеят нищо да направят данеби да ви се разсърди и вече да не си играе с вас на пясъчника пред блока та ... тогава никои не го видя и прочете ще го напиша пак тука та да видим какво ще излезе
има ли шанс да има такава тема за такива хора ?
мисалта ми е следната да има една тема важна в която да се слагат имена само на такива издънки ... темата да е заключена и при нов случаи след обстоино изслушване на страните ако се докаже вина новия да се добава и така в темата да има само тея имена без да се спами в нея и да се пише кои крив кои прав за да може новите юзери да виждат що за стока си имаме тука и да си имат едно на ум после да няма ама аз не знаех че тои е .....
и друго ми мина през акъла снощи докато неможех да заспя и се чудех кфа простотия да направя ... гледам секи има над аватара разни думички .. новак ала бала шеф и тем подобни ... ако все пак прецените да не правите нищо по въпроса с хубавеца и не го баннете може поне да му сложите над аватара малко инфо за него .. смисал вместо да пише кандидат ентусиаст да напишете .. некоректен продавач с червени букви .. така да е като малко жигосан и всеки да го знае
тфа е ...
има ли шанс да има такава тема за такива хора ?
мисалта ми е следната да има една тема важна в която да се слагат имена само на такива издънки ... темата да е заключена и при нов случаи след обстоино изслушване на страните ако се докаже вина новия да се добава и така в темата да има само тея имена без да се спами в нея и да се пише кои крив кои прав за да може новите юзери да виждат що за стока си имаме тука и да си имат едно на ум после да няма ама аз не знаех че тои е .....
и друго ми мина през акъла снощи докато неможех да заспя и се чудех кфа простотия да направя ... гледам секи има над аватара разни думички .. новак ала бала шеф и тем подобни ... ако все пак прецените да не правите нищо по въпроса с хубавеца и не го баннете може поне да му сложите над аватара малко инфо за него .. смисал вместо да пише кандидат ентусиаст да напишете .. некоректен продавач с червени букви .. така да е като малко жигосан и всеки да го знае
тфа е ...
- Azrail
- UFO Pilot
-
Наистина добра идея, на мен лично ми харесва. Подкрепям. Нека администраторите/модераторите на Купува/Продава да си кажат мнението. Не би било лошо да има и такава тема.
MORE BEER!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
За темата е интересно предложение, харесва ми!
Обаче за надписа е безмислено, щото като му осерат юзъра на човека и той ще си пуска обявите или като гост или ще си се регистрира отново с друго потребителско име и така....
Обаче за надписа е безмислено, щото като му осерат юзъра на човека и той ще си пуска обявите или като гост или ще си се регистрира отново с друго потребителско име и така....

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Въпроса е, че има бая работа да се свърши преди да дойде ред и на това. Затрупали сме се с идеи, а за реализацията им трябва време, бая време.

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума