Предложение

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Гост
Аватар

Предложение

Мнение от Гост » 22 Мар 2006, 13:29

понеже бях писал в друга тема относно наще "хубавци" в форума къде лъжат тоя ония и никои нищо не прави .. сигурно се чудите кои крив кои прав ... а некои може и да са приятели на въпросния пич и не смеят нищо да направят данеби да ви се разсърди и вече да не си играе с вас на пясъчника пред блока та ... тогава никои не го видя и прочете ще го напиша пак тука та да видим какво ще излезе
има ли шанс да има такава тема за такива хора ?
мисалта ми е следната да има една тема важна в която да се слагат имена само на такива издънки ... темата да е заключена и при нов случаи след обстоино изслушване на страните ако се докаже вина новия да се добава и така в темата да има само тея имена без да се спами в нея и да се пише кои крив кои прав за да може новите юзери да виждат що за стока си имаме тука и да си имат едно на ум после да няма ама аз не знаех че тои е .....
и друго ми мина през акъла снощи докато неможех да заспя и се чудех кфа простотия да направя ... гледам секи има над аватара разни думички .. новак ала бала шеф и тем подобни ... ако все пак прецените да не правите нищо по въпроса с хубавеца и не го баннете може поне да му сложите над аватара малко инфо за него .. смисал вместо да пише кандидат ентусиаст да напишете .. некоректен продавач с червени букви .. така да е като малко жигосан и всеки да го знае
тфа е ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 22 Мар 2006, 13:35

Ами никак не е лоша идеята.Некоректните хора нямат място тук. ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 22 Мар 2006, 14:10

Наистина добра идея, на мен лично ми харесва. Подкрепям. Нека администраторите/модераторите на Купува/Продава да си кажат мнението. Не би било лошо да има и такава тема.
MORE BEER!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Мар 2006, 21:21

За темата е интересно предложение, харесва ми!
Обаче за надписа е безмислено, щото като му осерат юзъра на човека и той ще си пуска обявите или като гост или ще си се регистрира отново с друго потребителско име и така.... :roll:
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 23 Мар 2006, 0:16

Това трябва да се мисли не става туко така...
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Мар 2006, 0:31

ок ифка ти си пич ше го измислиш ... ама само да не е на думи че и управниците само мислят как да не опраят ама си остава само с мисленето ;)
поне по точка едно немисля че има какво да се мисли ся за надписа аз бих бил и по груб :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 23 Мар 2006, 0:41

Въпроса е, че има бая работа да се свърши преди да дойде ред и на това. Затрупали сме се с идеи, а за реализацията им трябва време, бая време.
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Мар 2006, 14:46

офф
абе време време ама престъпника ще избега :winky:
офф

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума