Прикачване на снимки

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Прикачване на снимки

Мнение от sikar » 08 Фев 2006, 19:00

Защо,след като съм член на група фотолюбители и искам да прикача снимки ми изписва,че съм достигнал лимит от 2МВ?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 08 Фев 2006, 19:02

Защото си го достигнал ;) Виж си собствения профил -> http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=4024 и се загледай най-долу, под "Пол:".
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sikar » 08 Фев 2006, 21:34

Иво написа:Защото си го достигнал ;) Виж си собствения профил -> http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=4024 и се загледай най-долу, под "Пол:".

Не разбрах какво да гледеам,ама карай ;) .За потребителската група на фотолюбителите пише: "За всички, които искат да прикачват картинки към мненията си" и никъде не е споменато че има лимит,или се пави разлика между картинки и снимки(група на фотолюбители е,а картинки не се правят с фотоапарат).И какво правим като се достигне лимита :( ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 08 Фев 2006, 22:08

на линка който ти даде Иво отдоло ще видиш контролен панел за прикачени фаилове натискаш го и виждаш какво си качвал. ненужните неща ги изтриваш и вече ще имаш място за нови;)
мисля 2мб макс може да се качва, все пак не може да няма никакви ограничения, да не е ФТП това :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sikar » 08 Фев 2006, 22:39

Hristo написа:на линка който ти даде Иво отдоло ще видиш контролен панел за прикачени фаилове натискаш го и виждаш какво си качвал. ненужните неща ги изтриваш и вече ще имаш място за нови;)
мисля 2мб макс може да се качва, все пак не може да няма никакви ограничения, да не е ФТП това :)

Разбрах :yes:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума