Премахване на кредора?
Модератор: I.Voykov
3 мнения
• Страница 1 от 1
Премахване на кредора?
Така наречения "кредор" ми създава проблеми винаги и бих искал да го забраня от опциите на профила ми например.
Аз си имам кирилица в Windows и съм си свикнал с нея. Сега докато си пиша на фонетична и искам да напиша нещо на English клавиатура и натисна Alt+Shift ми се превключват и двете. Освен това кредора се превключва и само с Shift клавиша. Това е побъркващо! Може би и затова не съм толкова активен потребител на форума - всяко писане на мнение е голяма мъка за мен като трябва да следя и синхронизирам два индикатора за клавиатурна подредба.
Занимавам се с програмиране и пиша на клавиатура по цял ден и постоянно сменям на кирилица и латиница. Проблема не е в моя телевизор, повярвайте ми!
Ако има нужда от помощ с тази настройка на форума, бих помогнал. Само искам да мога да го ползвам пълноценно. Дори писането на това мнение ми костваше много нерви и псувни при няколкократното превключване от кирилица на латиница. Измислете нещо моля ви!
Аз си имам кирилица в Windows и съм си свикнал с нея. Сега докато си пиша на фонетична и искам да напиша нещо на English клавиатура и натисна Alt+Shift ми се превключват и двете. Освен това кредора се превключва и само с Shift клавиша. Това е побъркващо! Може би и затова не съм толкова активен потребител на форума - всяко писане на мнение е голяма мъка за мен като трябва да следя и синхронизирам два индикатора за клавиатурна подредба.
Занимавам се с програмиране и пиша на клавиатура по цял ден и постоянно сменям на кирилица и латиница. Проблема не е в моя телевизор, повярвайте ми!

Ако има нужда от помощ с тази настройка на форума, бих помогнал. Само искам да мога да го ползвам пълноценно. Дори писането на това мнение ми костваше много нерви и псувни при няколкократното превключване от кирилица на латиница. Измислете нещо моля ви!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Ползвам форума от две места. В службата - УинХР, с Флекстайп, превключване с "Ctrl". В къщи - УинХР, без никакви кирилизатори, превключване с "Alt+Shift". Никакви проблеми (явно ми се е паднал добър "телевизор"/клавиатура
).
По принцип Shift се използва в комбинация с друг клавиш. Ако при теб е зададен да ти сменя кирилицата (май не може
) - проблем с кредора ...
По-скоро Alt-а ти "изпуска"

По принцип Shift се използва в комбинация с друг клавиш. Ако при теб е зададен да ти сменя кирилицата (май не може

По-скоро Alt-а ти "изпуска"

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Според мен самите разработчици трябва да променят клавишната комбинация или да поставят възможност при редакция на кода да се ползва различна.

3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума