предложение за FUN!!!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

предложение за FUN!!!

Мнение от ///sasho » 09 Окт 2005, 17:43

няма ли да е добре да се направи отделен форум FUN , които да е място да е място да се посмееме и развеселиме.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Окт 2005, 19:19

В подфорум Извън темата има 2 теми - FUN - вицове, картинки, линкове и т.н, както и Който му се пише - да пише ТУК!!!, в които съфорумци се развеселяват достатъчно. Излишно ще е да има специален подфорум за смях и забава.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 09 Окт 2005, 23:34

незнам , но според мен всичко свьрзано сьс смях и забава не е излишно.с толкова много страници на Fun в горепосочените теми мисля,че и един такьв подфорум няма да е излишен. :D :D :D

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Окт 2005, 20:01

Това е форум, посветен на автомобилна марка и факта, че има тези две горепосочени теми е напълно предостатъчно, даже прекалено. Има стотици форуми за фън, чат и пр. из БГ интернета, така че не виждам причина ние да помещаваме такова нещо.

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 15 Окт 2005, 2:26

Да, но във втората подтема не е много смешно! Даже се раздават жълти картони и т. подобни наказанийца :evil: Къде е свободата на словото, гарантирана и от Конституцията на Р България? ;)

UFO Pilot
Аватар

Re: ре

Мнение от Azrail » 15 Окт 2005, 3:50

Ачо написа:Да, но във втората подтема не е много смешно! Даже се раздават жълти картони и т. подобни наказанийца :evil: Къде е свободата на словото, гарантирана и от Конституцията на Р България? ;)

А ти като се регистрира цъкна ли "Съгласен съм с горепосочените условия и съм над 13", хм? :twisted: :mhihi:
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 15 Окт 2005, 23:08

Абе АЧО, кажи ми за как успя да нашляпаш 90 мнения за 2-3 дена? И ти ако знаеш какъв жълт не картон, а стереопор можеш да вземеш... Стегни се, почети правилата, почети форума и размишлявяй. Известно време.
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума