имах удоволствието да чета

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

имах удоволствието да чета

Мнение от BAYRON » 05 Окт 2005, 18:41

И знаете ли какво ми направи впечатление че има много полезни неща много хубави мнения и всичките опровергани и не прието на 99 процента не се провеждат анкети никой не пита никой не се пробва дадено предложение не се пригодяваме нито към новите потребители нито към нови идей. Ей хора челили сте от до тоя форум ей така не през времето а сега нещата отлежават и някак добиват значение.
не искам нападки не упреквам никого само обръщам внимание!!!!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 05 Окт 2005, 23:40

Аз не разбрах нищо :shock:
Изображение
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 05 Окт 2005, 23:44

Некои ша Поясни ли :roll: :shock: :shock:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Окт 2005, 0:59

И аз нищо не рабзрах ....

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 06 Окт 2005, 6:51

Ми четете форума през деня та да имате кръвообръщение в мозъка бе колеги :lol: Човека има предвид че се е зачел във форума препоръки и предложения и че е намерил много хубави според него такива на които не сме обърнали внимание и не сме реализирали а е трябвало.

Байрон има наистина стойностни неща в този форум и има над какво да се помисли, но все пак ти гледаш само от едната страна на медала ;) Има страшно много предложения и идеи, които сме реализирали и има още поне толкова над които работим, лесно е да се даде една идея но да се обмисли и реализира е съвсем друго а и както знаем засега нямаме човек на заплата, който да се занимава само с форума а всичко е на доброволни начела и поради тази причина времето идва малко кът. Така или иначе нещата бавно и полека вървят и каквото можем правим.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Окт 2005, 14:06

Fast-and-Furious
Ей, веднъж да съм изцяло съгласен с тебе :mhihi: :bchug:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума