А защооо ..
Модератор: I.Voykov
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
проблма все още го има.. аз съм с последната версия на Интернет Експлорер и като писах за на Фенка85 рожденния ден... се случи отново

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1 .И на мен м се е случвало доста пъти..Hellrider написа:Hellrider написа:и на мен ми се е случвало![]()
много кофти
а аз съм с Опера

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Новини
-
Варианта това да е проблем от форума, е доста малък. Подозирам поредния за тази година идиотски интернет вирус, който явно е налазил РС-тата ни.
Проблема, който описвате се получава по време на писане на постинга, а не по време на изпращането му - следователно няма как софтуера на форума да е причината за появилото се неудобство.
Първоначално смятах, че може да е нещо от active-x контролите на IE, но след като проблема го имате не само с този браузър, значи ще да е нещо друго. Платформата на форума е пасивна докато си пишете постинга, значи остава да е нещо в самите ви компютри.
За момента това е предположението ми. Все пак ще прегледам след празниците файловете и базата на сървъра за да видим дали няма да открием нещо нередно
А вие прегледайте компютрите си за вируси и съмнителни процеси (в предишен постинг ви писах как).
Проблема, който описвате се получава по време на писане на постинга, а не по време на изпращането му - следователно няма как софтуера на форума да е причината за появилото се неудобство.
Първоначално смятах, че може да е нещо от active-x контролите на IE, но след като проблема го имате не само с този браузър, значи ще да е нещо друго. Платформата на форума е пасивна докато си пишете постинга, значи остава да е нещо в самите ви компютри.
За момента това е предположението ми. Все пак ще прегледам след празниците файловете и базата на сървъра за да видим дали няма да открием нещо нередно

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума